Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar dua edin sabah doktora gidicem inş. geri dönmem yatış işlemlerim başlar...

herkeze gunaydınlar....
çok kötu bir gunun ve gecenin ardından yine iş yerindeyim...ishal salgını varmıs ve buda beni buldu...2 gundur iğrenç durumdaydım...dun doktora gittik, testler yapıldı mikrop tesbit edildi...bol bol su iç dedi...serum da vermedi bu kez...bugun işe geldim...çok şükürki yarın son gunum...hem yarın doktorla randevum var...minigimi göreceğim......

rabbim hepimize yardımcı olsun...son zamanlar gercekten çok zor geciyor...hayırlısı ile bebişlerimize bir kavussak...

u2remcim dogum yapmıs, çok ama çok sevindim...inşallah bizde bu kadar kısa sürede dogum yaparız...allah analı babalı buyutsun canım...

senacecim, adasucum,srozecum, aşkitocum(ismini yazmayı unuttugum varsa kızlar kusura bakmayın) insallah sizde bebişlerinize en kısa zamanda kavusursunuz

Günaydın kızlar... Ne sıcak bir geceydi yaaa... Hiç esmedi :KK43:((( uyuyamadım bi türlü... döndüm durdum yatakta. sabah da heryanım şiş kalktım. kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum. ufff nolcaz böyle yaaa... tam sıcaklara düştük...

oncacım çok geçmiş olsun canım yaaa... neyseki izne ayrılmana bişey kalmamış. yatıp dinlenirsin bol bol... inşallah kısa zamanda atlatırsın...

off Kizlar Gece Sicaktan Uyuyamadim Tam Sabah Daldim Bi Kasik Ağrisi Ve Bel Ağrisiyla Uyandim Halada Ağriyo Yürüyemiyorum Allahim Tez Zamanda Kavuşturur Inşallah Bebişlerimize Haa Bugün Annemler Geliyo Izmitten Abimler Gelmiş Gezmeye Geliyolar Uzun Göle Falan Gidicez Ama Bu Sicaktada Yolculuk çekilmez Belki Ben Gitmem Onlar Gider Dönüşte Uğrarlar Sabah Erkenden Kalktim Temizlik Yapiyorum Ama Nerdeyse ölücem Yürüyemiyorum Bile Yaa

off Kizlar Gece Sicaktan Uyuyamadim Tam Sabah Daldim Bi Kasik Ağrisi Ve Bel Ağrisiyla Uyandim Halada Ağriyo Yürüyemiyorum Allahim Tez Zamanda Kavuşturur Inşallah Bebişlerimize Haa Bugün Annemler Geliyo Izmitten Abimler Gelmiş Gezmeye Geliyolar Uzun Göle Falan Gidicez Ama Bu Sicaktada Yolculuk çekilmez Belki Ben Gitmem Onlar Gider Dönüşte Uğrarlar Sabah Erkenden Kalktim Temizlik Yapiyorum Ama Nerdeyse ölücem Yürüyemiyorum Bile Yaa

ghaneli ben de aynı durumdayım bugün. kasıklarımdan yürüyemiyorum. uzungöl bence serin olur.. uzak mısınız uzungöl'e? yol çekilmez haklısın ama gidince güzel olur sanırım :)))

canim Off ölücem Valla Korkuyorum Sonra Sancim Falan Gelir Oralarda Aslinca çokta Uzak Değil Ama Bakalim Artik Annemlerde Hala Gelmediler Dur Bi Daha Arayayaim

merhaba gunaydin kizlar
bende sancidan oldum bu sabah aman allahim annem geldi cday demledim kahvalti yaptik simdi az uyuyor yorulmus isten geldi ondan sonra bi magazaya gidecezz bakalim ne var ne yok
bende bi bakim kim var diye kim dogurdu diye :)

Bence Git Canim Iyi Olur Senin Için De Ben Hergün 1 Saate Kadar Yürüyorum Eşimle Her Akşam Bir Yerlerdeyiz Doğumdan Sonra Yoğun Bir Tempo Bekliyor Bizi

ben dogumdan sonraki tempoya raziyim vallaha nasil olsa aliskinim :)
en zor benim icin bu sancilar oglumla dogru durust bi yere gidemiyorum
yarin de annemle ogluma yatak bakacagiz bi de dolap
kiz icin besik yani yitme besik puset yani aman her neyse iste :)

Bence Git Canim Iyi Olur Senin Için De Ben Hergün 1 Saate Kadar Yürüyorum Eşimle Her Akşam Bir Yerlerdeyiz Doğumdan Sonra Yoğun Bir Tempo Bekliyor Bizi BENCE GİT UZUNGÖLE

bugun kimsecikler yok...
ya millet dogurmaya basladı, yada gece uykusuz kaldılar hala uyuyorlar...

bugun kimsecikler yok...
ya millet dogurmaya basladı, yada gece uykusuz kaldılar hala uyuyorlar...

bence uyuyor herkes ama ben adasu'dan şüpheliyim... bu gece de doğurmadıysa kendisi çıkarmaya çalışacak diye korkuyorum :roflol: :roflol:

bence uyuyor herkes ama ben adasu'dan şüpheliyim... bu gece de doğurmadıysa kendisi çıkarmaya çalışacak diye korkuyorum :roflol: :roflol:

kendisinin çıkarmasına gerek kalmadan, doktoru çıkartmaya karar vermiş...hayırlı haberlerle döner inşallah

kızlar günaydın bomba haberi veriyorum.........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arzu(adasu) msj attı 3te doğuruyorum yazmış.
şimdilik bu kadar ben detayları haber veririm size.

ya alev dün doğurdu arzu bugün ya benim oğlum niye gelmiyo teyzeleriiiiii.... bende gitcem dicem doktor bey çıkartalım yoksa gelmicek benim oğlum öyle görünüyo dicemmmm....
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar günaydın bomba haberi veriyorum.........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arzu(adasu) msj attı 3te doğuruyorum yazmış.
şimdilik bu kadar ben detayları haber veririm size.

ya alev dün doğurdu arzu bugün ya benim oğlum niye gelmiyo teyzeleriiiiii.... bende gitcem dicem doktor bey çıkartalım yoksa gelmicek benim oğlum öyle görünüyo dicemmmm....
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

biz haberi aldık bile kısss... yazmış kendisi zaten doğuma gidiyorum diye.. ama sen detayları bildir bize mutlaka... bu arada alevle konuşursan selamlarımızı ilet...

oluyorum kizlar ayyyyyyyyyyy bu nasil sanci beeeee
bikdim ula yeter asagidan habire sanci geliyor karnim belim ufffffffffffffffffff

X