off Kizlar Gece Sicaktan Uyuyamadim Tam Sabah Daldim Bi Kasik Ağrisi Ve Bel Ağrisiyla Uyandim Halada Ağriyo Yürüyemiyorum Allahim Tez Zamanda Kavuşturur Inşallah Bebişlerimize Haa Bugün Annemler Geliyo Izmitten Abimler Gelmiş Gezmeye Geliyolar Uzun Göle Falan Gidicez Ama Bu Sicaktada Yolculuk çekilmez Belki Ben Gitmem Onlar Gider Dönüşte Uğrarlar Sabah Erkenden Kalktim Temizlik Yapiyorum Ama Nerdeyse ölücem Yürüyemiyorum Bile Yaa
Bence Git Canim Iyi Olur Senin Için De Ben Hergün 1 Saate Kadar Yürüyorum Eşimle Her Akşam Bir Yerlerdeyiz Doğumdan Sonra Yoğun Bir Tempo Bekliyor Bizi BENCE GİT UZUNGÖLEoff Kizlar Gece Sicaktan Uyuyamadim Tam Sabah Daldim Bi Kasik Ağrisi Ve Bel Ağrisiyla Uyandim Halada Ağriyo Yürüyemiyorum Allahim Tez Zamanda Kavuşturur Inşallah Bebişlerimize Haa Bugün Annemler Geliyo Izmitten Abimler Gelmiş Gezmeye Geliyolar Uzun Göle Falan Gidicez Ama Bu Sicaktada Yolculuk çekilmez Belki Ben Gitmem Onlar Gider Dönüşte Uğrarlar Sabah Erkenden Kalktim Temizlik Yapiyorum Ama Nerdeyse ölücem Yürüyemiyorum Bile Yaa
bugun kimsecikler yok...
ya millet dogurmaya basladı, yada gece uykusuz kaldılar hala uyuyorlar...
bence uyuyor herkes ama ben adasu'dan şüpheliyim... bu gece de doğurmadıysa kendisi çıkarmaya çalışacak diye korkuyorum :roflol: :roflol:
kendisinin çıkarmasına gerek kalmadan, doktoru çıkartmaya karar vermiş...hayırlı haberlerle döner inşallah
kızlar günaydın bomba haberi veriyorum.........:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
arzu(adasu) msj attı 3te doğuruyorum yazmış.
şimdilik bu kadar ben detayları haber veririm size.
ya alev dün doğurdu arzu bugün ya benim oğlum niye gelmiyo teyzeleriiiiii.... bende gitcem dicem doktor bey çıkartalım yoksa gelmicek benim oğlum öyle görünüyo dicemmmm....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: