Temmuz Anneleri Buraya....

güzel anne sıra sanada gelicek ...canım son zamanların geçicek bunların hepsi güzel kızını kucağına aldığında ...a.s.

canım azcık sabret bebeğine kavuşmana az kaldı önemli olan sağlıklı olarak ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almak biz şanslıyız hiç anne olmayanlar olamayacak olanlar napsın o yüzden güçlü dur

alev (U2rem) tebrıklerrr darısı dıgerlerının basınaa bu dunyanın en guzel duygusunu tatmanıza cok az kaldııııı cefakar temmuz annelerıı..

canım benim yaa azcık daha sabır.seni çok iyi anlıyoruz sen doğurayım diye dört gözle bekliyosun ama senden önce doğuruyo arkadaşların ewet insan istiyo kendiside rahata ermek bide bu sıcaklar mahvediyo hepimizi.ama sonucundaki ödül güzel olunca çekilen eziyette kutsal değilmi.az kaldı kızlarrrr.temmuzun girmesine 4 gün var patır pptır dökülücezz bizde.:dance::dance::dance:

u2rem gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün inş bende dün gece ağrıyla uyandım sonra geçti darısı bizlere inşa.s.:1hug:

yaa kızlar sagolun ama gücüm kalmadı bunaldım artık neyse yarın doktorla randevumuz var bakalım ne diycek

u2remin 19.06.2008 tarihli mesajını yayınlıyorumm.]kızlar dr.dan geldik nstye girdik herşey normal bize 1 hafta daha doğum yok dedi dr..2 hafta sonra gelir diye düşünüyorum dedi zaten normalde de 2,5 haftamız kaldı...bebeğim 3200 gr 50 cm olmuş... doğum kanalına yerleşmeye devam ediyo dedi dr.umuz....
drlarda yanılıyo demekki.çok aldırmamak lazım.bakın kız ntsye girdiği halde anlamadılarrr.ayy heran herşeye hazırlıklı olmak lazımm.ben gidiyom hemen ağdaya.süprizlere hiç katlanamam bu haldeee.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende az önce doktordan geliyorum.. kendi doktorum yoktu ..salak bi kadin vardi .. uyus oldum iice klava:
sancim icin gitmistim 50 dakka nst ye bagladiktan sonra..cati muayenesi yapti.. acilma yok ama dogum sancisi olabilir dedi ...
ee bende biliyorum olabilir .. ne simdi bi mok anlamadim ..geldim eve pus pus oturuyorum ! (

pus pus oturuyorum diyendem korkuyorum ben naniknanik

u2rem internetin basinda doguracakti azkalsinnn:roflol: :roflol:

canım benim ya sabret.. :1hug: :1hug:
suanda hic kimse hicbirsey yapamaz ...annelikte boyle birsey iste..cefamız bu zamanlardan baslıyor..
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bende cok duygusalım aglıyorum herseye..sinirlerim benimde cok bozuk hersey ama hersey batıyor..

adasu neyın var cnm yaa.. uff son zamanlar bende boyleydımm delı gıbı dolanıyordumm
ama ınan kıı boyle bebegıde strese sokuyorsun .. rahatla bıraz gez toz.. bebegını dusunn .. hersey cok guzel olucakkkk.. sabırr et canımm
sevgılerrle kall

ay maşallah zeynep bebeğe ne güzel alevde kurtulduuu bebişi kucağınddır şimdiii darısı bizlere inşallahhh sağ selamet inşallah...sular seller gibi doğururzzz...

Canim simdi nasilsin hala sancin varmi?nst tede sanci ciktimi?
hadi hayirlisi canim Allah yardimcin olsun insallah kolay dogurursun.....a.s.

KIZLAR BUGÜN KONTROLE GİTTİM.
BİZİM BEBİŞ İÇERİDE RAHAT ve ÇOK HAREKETLİ.
FAKAT DIŞARI ÇIKMA KONUSUNDA PEK BİR NAZLI.
PAZARTESİ SON KONTROLE GİDECEĞİM SANIRIM.
O ZAMAN PELViK MUAYENE DE YAPILACAK.
ARTIK DOĞUM ŞEKLİME DE KARAR VERECEĞİZ. ( Mecburi sezeryan olabilir )
İNŞALLAH PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR DOĞURURUM KIZLAR.
SiZLERDE UMARIM iYİSİNİZDİR...

U2REM TEBRİK EDERİM.
RABBİM BEBEĞİNE ve SİZE SAĞLIKLI, HUZURLU UZUN ÖMÜR NASİP ETSİN.

allah yardimcin olsun senace insallah dogum gerceklesir senin ve sezaryene gerek kalmaz
allah kurtarsin hepimizi bir avazda insallah

Canim simdi nasilsin hala sancin varmi?nst tede sanci ciktimi?
hadi hayirlisi canim Allah yardimcin olsun insallah kolay dogurursun.....a.s.

nstde sanci cikmadi canim:uhm:..
hala hafif bi adet sancisi cekiyorum .. ve kilodumda cook cook az bi kac damlacik pembemsi bir cizgi gördüm amakonduramiyorum :))) cünkü bu cok güzel bir isaret olurdu..
az evvel karnim cok agridi ama ishal olmusum .. sanki bi yerde dogumdan önce ishal olundugunuda okumustum .. ya da ii ce paranoyak oldum..
üff böyle gelip giden bir sancim yok.. en korktugum seyde dogum sancisini anlamam..
su an hala adet göücekmisim gibi hissediyorum ama cok agirmiyo ..kafam karisik tatlicadiarzu

az kaldi askitom az kaldi hic merak etme bunlar dogum habercisi
allah yardimcin olsun
son zamanlar gercekten cok zormus ben oglumda hic bole degildim
rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…