Temmuz Anneleri Buraya....

canım benim ya. geldin evine ha. bir anda vırt diye doğuruverdin kızını. ben doğumdan korkan biri olaraktan benim için en büyük moral kaynağı senin doğumun oldu. bebişini öp benim için senide ben öptümmmaŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım benim hayırlısı olsun inşallah ne güzel kolay bir doğum yapmışsınn inşallah bizde öle yaparızzz dualrın için saol canımmm bebişi öp bizim içinnŞeniza.s.

CANIM TEBRIK EDERIM, ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN, COK TATLI MASALLAH..

hakikaten brawoo sana alevcimm:teytey:

resim acuk küççük amma bek bi tatlı duruyor bebiisiiinnn

ay canım yaa rabbım bebeğinle nice günler geçirmenı öbür boyu beraber olmanızı sağlasın inşallah ...ne güzel sen öğlene kadar burda ol gıt doğur gel bıde sonrakı gün yıne mıllete yazı yazzz oh be ne güzel ınşallah bızde sneın gıbı oluruz...canımm

allah anali babali buyutsun canim insallah ne guzel aldin bebegini kollarina oh mis gibi cennet kokulu yavrusu ay aman onu kokla kokla bitmez vallaha

cnm yaa çok sevindik kolay bir doğumun olmuş bebişin de çoook tatlı maaşallah , darısı bizlere a.s.

aayyy senace inanamıyorum günün dolmuş senin...:1ninca: ne işin var buralarda kız gidip doğursana , bak millet seni geçti :)

onca ishal durumu feci oluyor iştah da kesiliyor ben de yaşadım , geçmiş olsun cnm ..

ghaneli , çorumlu tüm temmuz annleri geçmiş olsun kızlar , sancılı dönemece girdik :1no2:

evet sonunda ben de oğluma kavuştum.çarşamba gunu 12:35 de epidural sezeryanle dogdu.dogumum cok rahat gecti,hepinize tavsiye ederim.hic korktugum gibi bir surec yaşamadım.oğlum maşallah cok ama cok tatlı darısı başınıza.....

AY CANIM ÇOK SEVİNDİM ADINA ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DAHA AYRINTILI BEKLİYORUZ HİKAYENİŞeniz

CANIM NE GÜZEL YAA AY ŞİMDİ O NE TALIDIR ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM TEBRİKLERa.s.a.s.

allah anali babali buyutsun geliyor yavas yavas bebisler masallah :asigim:

kızlar ben geldim size yazamadım evi temizlik yaptım camlarımı sildim komple. yerdi tozdu derken öğlen ikide başladım yeni bitirdim. çok yorgunum ölüyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama güzel haberlerim var. tek tek yazıcam.yerimseniben

öncelikle arzucumun hepinize selamı var.....

sezeryan olmuş suyu hiç kalmamış bi gün bile bekletemeyiz bebeği demiş doktor ve sezeryan olmak zorunda kalmış.şuan bebeği yanında uyuyormuş. sütü varmış. ilk sezeryandan çıkınca ağrısı olmuş ama şuan ağrısı falan yokmuş.arzuda yürümeye çalışıyomuş şuanda.

minik DİLEM 2900 gram 47 cm olarak dünyaya gelmiş.maşallah bebişimize

Son düzenleyen: Moderatör:
anam ne guzel kiz masallah yesinler tontigi
allahim ne guzel oda aldi yavrusunu darisi bizlere artik insallah

çorumlu en çok sancıyı sen çekiyon herkezden sonrada sen doguracan herhalde:roflol:

allah analı babalı buyutsün canım....ne güzel inşallah bızde sağ salım alırız bebkleımızı kucaklarımıza...ayy yaa daha yenı hamış olduğumuz günlerı hatırlıyorummm...ne çabuk geçtı günler ozamanlar hiç gelmeyecek gıbı gelırdı....

alemsın çorumlu valllaaa hış guleceğim yoktu bu saate sıcaktan uyuyamıyom zatennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…