Temmuz Anneleri Buraya....

aynen canım yaa senidemi uyku tutmadı

aynen canım yaa senidemi uyku tutmadı

aslında hiç tutmuyor da yatakda dön dur ayağımın altına buz tutmuş pet şişelerden alıp çeviriyorum ellerim ayaklarım yanıyo...sıkıldım nete bir gireyim dedim bgn amma çok şey yazılmış...benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

günaydıj kızlar .. ben geldim .. temizliğimde bittii.. :teytey: artık beklemedeyim bebişimiz sağlıkla gelsin ama ben hemen şimdi olsa yok demicem

gunaydınlar...
sıcaklar giderek artıyor kızlar...uyumak işkence olmaya basladı...

günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım bugün.ŞenizŞenizŞeniz ya bende uyuyamadım. ellerim nasıl yanıyo avuçlarımın içinden ateş fışkırıyo sanki acep bu doğumamı işaretki acep ben bugün doğurcammıkiii:dance::dance::dance::dance::dance:

kızlar azcık daha sabır çok az kaldı hayırlsıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız umarım herşeyin hayırlısı hepimiz için

nurcancım evet canım az kaldı 5 güncükkkk.... ama ben hergün bugün doğurcam diye uyanıyorum ama nafileee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Günaydın... uykusuz bir gecenin sabahından herkese kucak dolusu sevgiler a.s. a.s.
ne diyor bu kız sabah sabah demeyin ben de bilmiyorum valla... artık başıma vurdu uykusuzluk... :uhm: :uhm:

srose kıss senin cidden bişey kalmamış yaaa... eli kulağında resmen... yok mu nişan falan? gelsin artık sıradaki bebeğimiz...

meralcim uyuyamadın he bebiş gelsin bol bol uyursunnn...:icecream::icecream::icecream: bu arada ne nişan ne bi belirti daha hiç bişey yok tam vaktinde gelcek benim oğlan nurcanın da dediği gibi...:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlar benim bebiş tersti yani kanala girmemişti ama son 2 gündür hep aşağıda hissediyorum hareketlerini artık yukarda hissetmiyorum ve çok ağrı yapıyor kasıklarıma tuvalete zor koşuyorum acaba kanala mı girdi var mı fikri olan

gunaydin hanimlar temmuz annisleri
bende pek uyku yoktu bu gece
cam acik yattik daban kattayiz ama sicakdi gece sicak olsun raziyim bu nem oldurcek insani allah korusun vallaha
bizim oglan da arada kayniyor bizle yatiyor deli edio beni sipacik
gidim de kendi yatagimda yatam demio nedeceksek kiz gelince neyse indirimler basladi bugunsırnaşık şey
ogluma yatak dolap falan alcam cumartesi yada diger hafta belki o zaman yeni yatak gorunce gider yatar yataginda bi de hali alcam hayirlisi bakalim :mymeka:

çorumlu canım bizim küçük kız doğduğundabüyük kızında yatağı bizim yatak odasındaydı :)) küçük kızında .. küçük kızım yaşını doldurunca büyükle beraber ayırdık odasını .. kardeş
i doğmadan önce yatıyodu odasında ama ben kıyamadım kızıma .. ye r varsa yatsın canım sorun etme bence ..hadi iyi alışverişler bende bu gün cadılarıma pike takımı alıcam

ah odada yer olsa ne guzel de bizimle ayni yatakda yatiyor :)
istemiyor burasi benim yatagim dio ben senle babamla yatacam dio bebek gelince ne yapcaz hayirlisi bakalimkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…