- 9 Ocak 2008
- 1.193
- 2
- 42
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 35+2 yim .nasip olursa 20 temmuzda doğum yapıcam, oğlum olacak. ve hala çalışıyorum. Allah'tan 3 günüm kaldı. cuma izne ayrılıcam. 4 ay yokum.
teşekkür ederim kızlar, hoşbulduk. ya evet yanlış yazmışım 36+2yim. sizin bebişlerin cinsiyeti ne olacak?
çok sinir bozucu bir ortamda yaşıyoruz...
çok samimi oldugum arkadasımın evine dun o işteyken hırsız girmiş...ne var ne yok alıp göturmus...evi alt ust etmiş, kapının kilidine kadar kırmıs...
nasıl bir dunyada yasıyoruz anlamıyorum...herkez alın teriyle didinsin çalışsın çabalasın, pisliğin biri gelsin herseyini mahvetsin...
rabbim hepimizi kötu kişilerden korusun...
kızlarr doguran fln varmıı dıye bakmaya geldımm
Allah hepnmızıı bı avazda kurtarsınn dılerım ıkı kolay olur dogumlarr..
öle guzerl bı duygu kııı
normal dogumu sıddetle tasıye edıyorumm
herkesee basarılarr :)
cok optumm guzel annelerr
kızlar doğumu hangi şekilde düşünüyosunuz. ben nasıl bu kadar cesaretliyim bilemiyorum ama, normal doğumdan hiç korkmuyorum.
bi kere benim hamileliğimin ilk zamanlarında kanamam olmuştu. dr alttan muayene etti. o gün bugündür bi cesaret başladı bende anlatamam :)
yaaaaaaaaaaa kızlar offffffffff sıkıldım artık gelsin kızım yaa dayanamıyorum ne zaman gelicek diye beklemek öldürüyo beni off yaaa daral geldi artık:çok üzgünüm:senağlamasenağlama