Temmuz Anneleri Buraya....

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 35+2 yim .nasip olursa 20 temmuzda doğum yapıcam, oğlum olacak. ve hala çalışıyorum. Allah'tan 3 günüm kaldı. cuma izne ayrılıcam. 4 ay yokum.

Canım benim SAT tarihin eğer 20 Temmuzu gösteriyorsa, 36+2 oluyorsun. Benim 20 Temmuzu gösteriyor. Eksik sayıyor olabilirsin. Aramıza hoş geldin.

çok sinir bozucu bir ortamda yaşıyoruz...
çok samimi oldugum arkadasımın evine dun o işteyken hırsız girmiş...ne var ne yok alıp göturmus...evi alt ust etmiş, kapının kilidine kadar kırmıs...
nasıl bir dunyada yasıyoruz anlamıyorum...herkez alın teriyle didinsin çalışsın çabalasın, pisliğin biri gelsin herseyini mahvetsin...
rabbim hepimizi kötu kişilerden korusun...

çok sinir bozucu bir ortamda yaşıyoruz...
çok samimi oldugum arkadasımın evine dun o işteyken hırsız girmiş...ne var ne yok alıp göturmus...evi alt ust etmiş, kapının kilidine kadar kırmıs...
nasıl bir dunyada yasıyoruz anlamıyorum...herkez alın teriyle didinsin çalışsın çabalasın, pisliğin biri gelsin herseyini mahvetsin...
rabbim hepimizi kötu kişilerden korusun...

aa geçmiş olsun... güpe gündüz hem de.. yok mu hiç komşu falan yaa. artık kimse ilgilenmiyor... herkes vurdumduymaz olmuş... Allah korusun... ben her sabah kapıyı dualarla kapatıyorum. Allah'ım korur inşallah...

Oncacim Canim Sana Katiliyorum
Geçmiş Olsun Arkadaşina
Dün Gece Eşim Ayakkablarini Kapinin önünde Unutmuş Benim Ayakkabilarimda Onun Yanindaydi Sabah Eşim Işe Giderken Bi Baktik Kapinin önünde Ayakkabilari Yok çalmişlar Ama Allahtan Benimkiler Gitmemiş
Allah Bu Kötüleri Islah Etsin

kızlarr doguran fln varmıı dıye bakmaya geldımm
Allah hepnmızıı bı avazda kurtarsınn dılerım ıkı kolay olur dogumlarr..
öle guzerl bı duygu kııı
normal dogumu sıddetle tasıye edıyorumm
herkesee basarılarr :)
cok optumm guzel annelerr

slm anneler bende bir temmuz adayıyım benim bir oğlum olacak herkeze sağlıklı evlatlar ve hayırlı doğumlar diliyorum

kızlarr doguran fln varmıı dıye bakmaya geldımm
Allah hepnmızıı bı avazda kurtarsınn dılerım ıkı kolay olur dogumlarr..
öle guzerl bı duygu kııı
normal dogumu sıddetle tasıye edıyorumm
herkesee basarılarr :)
cok optumm guzel annelerr

cemre haziran annelerinde doğum yaptığını okumuştum ama cevap yazamamıştım. şimdi madem burdasın burdan yazayım, gözün aydın ve tebrikler.. Allah analı babalı büyütsün... Allah'ım bu güzel duyguyu isteyen herkese ve bize de yaşatır inşallah...

kızlar doğumu hangi şekilde düşünüyosunuz. ben nasıl bu kadar cesaretliyim bilemiyorum ama, normal doğumdan hiç korkmuyorum.
bi kere benim hamileliğimin ilk zamanlarında kanamam olmuştu. dr alttan muayene etti. o gün bugündür bi cesaret başladı bende anlatamam :)

büşracım öncelikle aramıza hoşgeldin... biz temmuz anneleri olarak çoğunlukla normal doğum düşünüyoruz ama aramızda mecburen sezeryan olacaklar var ve bir kaç arkadaşımız da kendi tercihleri doğrultusunda sezeryan olacak... ama dediğim gibi çoğunluk normal istiyor. inşallah istediğimiz gibi olur. ben de normali çok istiyorum.

büşra , sevil hoşgeldiniz kızlar a.s.

sabah biri doğurcek içime doğuyor diye yazmıştım meğer gamzeymiş.. :)

u2rem cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun , bulantıların azalır inş. bebek aşağı indikçe azalırmış ama , benimki hep aşağıdaydı gerçi..

gelincik geçmiş olsun cnm , bu sıcakta mantar ne fena yaa..

onca arkadaşına üzüldüm , ne kötü insanlar var be :mymeka:.. çok geçmiş olsun..

u2remcim mutlugunuz daim olsun, walla hic vakit kaybetmeden gelmiş bebiş

bence dogurma sırası senace de :)) icime oyle dogdu..sonra arzuuuu
senace bu arada senin rapor isi noldu..bir problem olmustu sanırım dimi??

U2rem ilk evlilik yildonumuz kutlu olsun canim nice senelere bebisinle esinle insallah

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz aramiza
hayirli dogumlar diliyorum sizlere

anammmmmmmmmmmmm bende son kutucuga gecmisim niden kimse biceysik demiyor bakim banaaaaaaaaa
aman az kaldi sukurler olsun rabbim sana amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

alev canım benim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.a.s.a.s.a.s.a.s. ama nasıl kutlıcaksınız merak ettim söyleseneeeeejeyyarjeyyarjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

yeni gelen arkadaşlar büşra ve sevil hoşgeldiniz kızlr muckkss

yaaaaaaaaaaa kızlar offffffffff sıkıldım artık gelsin kızım yaa dayanamıyorum ne zaman gelicek diye beklemek öldürüyo beni off yaaa daral geldi artık:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

yaaaaaaaaaaa kızlar offffffffff sıkıldım artık gelsin kızım yaa dayanamıyorum ne zaman gelicek diye beklemek öldürüyo beni off yaaa daral geldi artık:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

aynen canım benim bende mahvoldum beklemekten:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama bilmiyorum artık bu geceden ümitliyim çıkcak gibi geliyo bana hadi hayırlısı:dance::dance::dance::dance:

fistiklar ara ara topiginize giriyorumda, beni bile heycan sariyo valla. yaa ne kadar az kalmis... ALLAHIM saglikla kucaginiza almak nasip etsin.. :nazar::nazar:
öptüm sizi tatli temmuz anneleriii...
size hayirli dogumlar diliyorum, allah bir avazda kurtarsin. darisi basimizaaa ins. önce bi hami$ kalayimda :roflol:

merhaba kızlarrr.ayy bugün ne çok işim vardı arada girip yazılarınızı okudum ama cvp yazmaya fırsatım olmadı.u2remcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldinizzz.

X