Temmuz Anneleri Buraya....

doktorumun dediğine göre son haftaya kadar dönme ihtimali varmıs...bence sağlık problemi olmadıkça beklemekte yarar var...normal dogum en iyisi ama deiğim gibi sağlık problemi olmadıgı sürece

kızlar ayıptır söylemesi sabahtan beri canım fırında sütlac cekti yaptım şimdi fırına verdim ama canım cekmiyor şimdide ne iştir anlamadım kim yiycek şimdi eşimde sütlac hic sevmez kızım istiyo diye yaptım ama oda vazgecti artık

kızlarr ben geldimmm dün kendimi kötü hissettimm daha çalışıcak gücüm yoktuu
izine ayrıldımm bugün hep evdeydim gelen giden arkadaşlarım olduu hiç giremedim nete
hepinizin yazdıklarını okudumm ağrılar sızılar var yine desenizee....

adasucumm canımm valla sizin kuşta ne edepsizmişş öylee yaaa:mymeka:
yakandan düşmedi bi türlüüü neyse sıkma canını herşeyde vardır bir hayırr
kız yoksa talih kuşu felan buu kuşş:roflol:

anam ne bileyim pes ettim artık zaten bugün mutfakta yandım dayanamadım actım camı o bana bakıyo ben ona sırnaşık şey

kız arkadaş olur sana bırak kalsınn
bak yeni arkadaş buldun kendine:roflol::roflol::roflol:

sorma yaa gören gülerdi bugün halime sütlac yaparken baktım beni izliyo sırnaşık şey

deli gibi kuşla konuştum sendemi anne olucaksında falanda filanda sonra kafayı yiyosun kızım diyorum kendime
ayy kızım gelsede onla konuşsam yoksa kuşlara kadar düştüm muhabbet icin :roflol::roflol:

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
sonuç ne olursa olsun benim gönlümün birincisi

kızlarr yaaa bugün çok ağrım varr.belimin kuyruksokumumun ağrısı beni deli etti.bide çatımın.sanırım benim kız aşağı iniyo.15 güne kalmaz doğururum demedi demeyin.doğurmak değilde ayın 5inde dr kontrolü var gitmeden 2 gün önce son ağdamı yaptırıyım diyorum.ayın 3ünde.off yaa bekler dimi ozamana kadar.yaptırsam çıkacak diye tırsıyom yaptırmasam bu halde nasıl dra giderim diye utanıyorum şaşırdım biakıl.

cigdemcim agrıların falan varsa ve ayın 5deyse randevum cok gec söyliyim sana agdanı daha erkene al canım senin kız erken gelmeye kalkabilir.

feci sıcak uyumak mümkün degil kafayı yiycem artık sabredemiyorum allahım sen bana sabır güc ver yarrabim gücüm kalmadı valla en sonunda diycem doktora sunu sancı ver cekeyim dograyım olmıycak böyle offfsenağlamasenağlamasenağlama

kiz git artik dogur seni gordukce bende cildiriom burda de hadi nas nas:mymeka:
senin kizi bana yanastir bakim okuyam ufleyem gelsin anasi da kurtulsun yazik ama yaws
kiz gelsene kucuk cadi anan yoruldu artikin
sonra sira bizlere de gelsin CADIARZU:1rolleyes:

Sana da günaydın Rumeysa... Dün gece sadece ve sadece 1 kez kalktım o yüzden çooook mutluyum... Nerdeyse maçı kaybettiğimize sevincem valla.. yoksa sabaha kadar uyku yoktu gürültüden... tatlicadiarzu tatlicadiarzu

kızlar 3 gündür gene kasılmalardan ve sancılardan ne gece ne gündüz hiç bişey yapabildiğim yok...sadece uzanıyorum ama ağrılarım hiç geçmiyor. senağlamasenağlamasenağlamadün doktora gittik güç bela ...nst kontrolümüz vardı .... doğum sancıları değilmiş henüz...yalancı kasılmalarmış....gerçeği nasıl olcaksabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki....p.tesi gene nst kontrolümüz var... bize bu haftada doğum yok sanırım.:dilcikar::dilcikar::dilcikar:..

u2rem geçmiş olsun canım benimde yalancı sancılarım var dikkat et.
bu arada adasu iiyice tırstım yani söliyimmm

:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…