- 5 Mart 2008
- 1.840
- 2
bebekleri 5. ayda odadan ayırmak gerekirmis kıslar bakalım yapabilecekmiyiz...
öyle diyorlar da... nasıl kıyarız minicik yavrulara be.. ayıramam ben 1 yaşına kadar... diyen kendi ayırsın bakalım sıkıyorsa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebekleri 5. ayda odadan ayırmak gerekirmis kıslar bakalım yapabilecekmiyiz...
kızlar kimse yok mu.................................................kızlar benim bebiş tersti yani kanala girmemişti ama son 2 gündür hep aşağıda hissediyorum hareketlerini artık yukarda hissetmiyorum ve çok ağrı yapıyor kasıklarıma tuvalete zor koşuyorum acaba kanala mı girdi var mı fikri olan
kızlar kimse yok mu.................................................
ay inanmiyorum yhaa..:roflol:
gece12 de yattim öglen 12 de kalktim :))))))) hic kalkasim yoktu da zorla kalktim bi de :))))
tabi arada wc yaptik sallana sallana .. sonra yattik geri.. cook güzel uyumaaak :))))
ay uyuyabilenlere maşallahhhhh... tü tü tü tü ben de inşallah önümüzdeki haftadan sonra uyuycam.. özellikle sabah uykularını çooooooook özledim...
nurcancım evet canım az kaldı 5 güncükkkk.... ama ben hergün bugün doğurcam diye uyanıyorum ama nafileee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende en çok sabah uykusunu özledim meralcim ama sende de varmı bilmiyorum...haftanın 6 gunu yataktan zorla kalkan ben, pazar gunu sabahın erken saatinde, yataktan kalkıp ortalarda geziniyorum...uyku muyku girmiyor gözume...inşallah izne ayrıldıgımızdada bu şekilde olmaz...
Canım Başı yukarda bebeğin yani olması gereken durumun tersi olduğu için ters dedim doktor %50 sezeryan dediği için bende normal istiyorum haliyle tabi 2 gündürr çok sancı çekiyorum ve aşağıda hissediyorum bebeğimi döndümü acaba fikri olan var mı diye sordum sağol ilgilendiğin için canımilkyas ters derken yani başı yukarda mıydı? ters dönmesi demek başının aşağı dönmesi demek. eğer başaşağı döndüyse doğum pozisyonunu aldı demektir. ama bu kanala girdiği anlamına gelmez. benimki yaklaşık 1,5 aydır dönmüş durumda.
Canım Başı yukarda bebeğin yani olması gereken durumun tersi olduğu için ters dedim doktor %50 sezeryan dediği için bende normal istiyorum haliyle tabi 2 gündürr çok sancı çekiyorum ve aşağıda hissediyorum bebeğimi döndümü acaba fikri olan var mı diye sordum sağol ilgilendiğin için canım
Canım Başı yukarda bebeğin yani olması gereken durumun tersi olduğu için ters dedim doktor %50 sezeryan dediği için bende normal istiyorum haliyle tabi 2 gündürr çok sancı çekiyorum ve aşağıda hissediyorum bebeğimi döndümü acaba fikri olan var mı diye sordum sağol ilgilendiğin için canım