Temmuz Anneleri Buraya....

vallaha benim oglan bi yasina kadar bizimle ayni odada kaldi sonra iki bucuk yasina kadar kendi odasinda yatti
annemlere gittikce orda yattikca yatagi vardi kirildi o kirildikdan sonra da annemle yatmaya basladi o gun bu gun bazen bizimle yatar bazen de yataginda ama cok zor oluyor bu gobuslesenağlama
ama mecburen kizimiz gelince odasina yatacak cumartesi ogluma yatak bakmaya gidecegiz insallah a.s
o zaman istedigi gibi bi sey olsun da yatar umarim odasinda
cunku uc tane yatak icin bizim oda kucukkafamçokkarıştı
insallah odasinda yatmaya devam eder yusufum
kiz gelince de oglumun yataginda yatacak oncekinden yani ama bizim odamizda tabiki de :1hug:

İşin zor çorumlucum. Dördünüz bir yatakta yatarsınız artık.. Siz oğluna yatak alacağınıza yatağınızı genişletin bence...

valla inanmazsınız benim oglum dogdugundan beri kendi odasında yatıyor o yüzdende aramıyor bizim odayı falan.sadece hastayken beraber yatıp babayı atıyoruz yataktan.bence çok alıştırmayın aynı yatak yada odayı sonra zorluk çekersiniz .

kızlar benim bebiş tersti yani kanala girmemişti ama son 2 gündür hep aşağıda hissediyorum hareketlerini artık yukarda hissetmiyorum ve çok ağrı yapıyor kasıklarıma tuvalete zor koşuyorum acaba kanala mı girdi var mı fikri olan
kızlar kimse yok mu.................................................

kızlar kimse yok mu.................................................

ilkyas ters derken yani başı yukarda mıydı? ters dönmesi demek başının aşağı dönmesi demek. eğer başaşağı döndüyse doğum pozisyonunu aldı demektir. ama bu kanala girdiği anlamına gelmez. benimki yaklaşık 1,5 aydır dönmüş durumda.

ay inanmiyorum yhaa..:roflol:
gece12 de yattim öglen 12 de kalktim :))))))) hic kalkasim yoktu da zorla kalktim bi de :))))
tabi arada wc yaptik sallana sallana .. sonra yattik geri.. cook güzel uyumaaak :))))

ay inanmiyorum yhaa..:roflol:
gece12 de yattim öglen 12 de kalktim :))))))) hic kalkasim yoktu da zorla kalktim bi de :))))
tabi arada wc yaptik sallana sallana .. sonra yattik geri.. cook güzel uyumaaak :))))

oh hanimin keyfine bak ne guzel vallaha kiz bu sicakda nasil yatabilion anacum

helal olsun sana vallaha jeyyar:roflol:

ay uyuyabilenlere maşallahhhhh... tü tü tü tü :nazar: :nazar: ben de inşallah önümüzdeki haftadan sonra uyuycam.. özellikle sabah uykularını çooooooook özledim...

ay uyuyabilenlere maşallahhhhh... tü tü tü tü :nazar: :nazar: ben de inşallah önümüzdeki haftadan sonra uyuycam.. özellikle sabah uykularını çooooooook özledim...

bende en çok sabah uykusunu özledim meralcim ama sende de varmı bilmiyorum...haftanın 6 gunu yataktan zorla kalkan ben, pazar gunu sabahın erken saatinde, yataktan kalkıp ortalarda geziniyorum...uyku muyku girmiyor gözume...inşallah izne ayrıldıgımızdada bu şekilde olmaz...

nurcancım evet canım az kaldı 5 güncükkkk.... ama ben hergün bugün doğurcam diye uyanıyorum ama nafileee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım ne güzel az kalmış senin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn inşallahhhŞeniz

bende en çok sabah uykusunu özledim meralcim ama sende de varmı bilmiyorum...haftanın 6 gunu yataktan zorla kalkan ben, pazar gunu sabahın erken saatinde, yataktan kalkıp ortalarda geziniyorum...uyku muyku girmiyor gözume...inşallah izne ayrıldıgımızdada bu şekilde olmaz...

aynen aynen olmaz mı... nefret ediyorum o durumlardan... hatta bazen saati kuruyorum haftaiçi saatine göre belki kapatıp da uyurum diye ama nerdeeeee.... çok gıcık bi durum bu... zaten uykularımız olmayacak bebişler geldikten sonra o yüzden inşallah izindeyken bol bol uyuyabiliriz...

yaaa gelincikkk....

kız bozdum süpürge telerini attım yaa camın tam agzının oraya kuş gelmiş yumurtlamış bide mermere yazık altından telleride aldık yaa diger camlı kapalı yere yapsaydı yaa şimdi hic acamıyorum camı camın tam agzında yaaa offfffffffffffffffffffffffffff....

bende uyuyorum ama sabaha karşı şu bacak uyuşukluğum olmasa 1 den aşağı kalkmıcam herhalde

ilkyas ters derken yani başı yukarda mıydı? ters dönmesi demek başının aşağı dönmesi demek. eğer başaşağı döndüyse doğum pozisyonunu aldı demektir. ama bu kanala girdiği anlamına gelmez. benimki yaklaşık 1,5 aydır dönmüş durumda.
Canım Başı yukarda bebeğin yani olması gereken durumun tersi olduğu için ters dedim doktor %50 sezeryan dediği için bende normal istiyorum haliyle tabi 2 gündürr çok sancı çekiyorum ve aşağıda hissediyorum bebeğimi döndümü acaba fikri olan var mı diye sordum sağol ilgilendiğin için canım

Canım Başı yukarda bebeğin yani olması gereken durumun tersi olduğu için ters dedim doktor %50 sezeryan dediği için bende normal istiyorum haliyle tabi 2 gündürr çok sancı çekiyorum ve aşağıda hissediyorum bebeğimi döndümü acaba fikri olan var mı diye sordum sağol ilgilendiğin için canım

ilkyascım bu haftalardada bebek dönebilirmiş.ben druma sormuştum benimkide şuan normal doğum pozisyonunda ama dönedebilir şimdi bişey diyemem dedi.yani dönme ihtimali var canımma.s.

dönmüş olabilir canım. ben de döndükten sonra wc'ye daha sık çıkmaya başlamıştım. normal istiyorsan inşallah dönmüştür...

X