Temmuz Anneleri Buraya....

BİRÇOK ANTİBİYOTİK MANTAR YAPABiLİYOR CANIM.
BENDE DE BENZER ŞİKAYETLER VARDI.
DOKTORUM SÜREKLİ SOĞUĞA YAKIN ILIK SUYLA YIKAMAMI ve
TRAVOGEN ( 1G ) KREM KULLANMAMI SÖYLEMİŞTİ.
GEBELİĞİN ŞİKAYETLERİNİN BAŞINDA AKINTI ve BUNA BAĞLI MANTAR OLABİLİR.
SAKIN TAHRİŞ ETME, SONRASI DAHA KÖTÜ OLUR.
KURU TUTMAYA BAK CANIM.

GEÇMiŞ OLSUN....

Canım geçmiş olsun. Bir an önce doktorunla görüş. İhmale gelmez bu konu bence..

Canim Bende De Dün Yaptirdiğim Idrar Tahlilinde Enfeksiyon çikti Ama Doktorum Ilaç Falan Vermedi Bol Bol Su Iç Dedi

u2rem cim nice mutlu senelere inşallah...hayırlısı ile bide bebişine kavustunmu tam olacak...

gelincik temiz tut kendini sürekli kuru tutman lazım yaz sıcaklarında terledikçe de kaşınır zor oluyor bu sıcakta mantarda

kızlar ben de ayın 6 sına kadar çalışıcam 10 günden fazla var daha meral76 hatta senden daha sonra ayrılcam herkes işyerinde doğuracaksın diyorlar sezeryan olursam arasında 4-5 gün olacak neyse bebişler sağlıklı olsunda

ilkyascım benim nisanda dogum yapan arkadaısm var...38.haftaya kadar çalıştı...izne ayrıldı 3 gun sonra felan sezeryanla dogum yaptı...şimdide o fazladan çalıştıgı 1 haftayıda bebeğiyle gecirerek kullanıyor...keşke dayanabilsekte bizde 1-2 hafta daha çalışsak...dogum sonrasına ekleriz...ama sıcaklar bastırdıkça dayanılmaz bir hal alıyor...

u2remcim çok geçmiş olsun canımmm senin bebiş gelmek için hazırlanıyor herhalde hayırlısıyla ile kucağını al inşallah canım kendini çok yorma canım...

u2remcim evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallah...

gelincişkcim geçmiş olsun canım doktoruna sor canım ama antibiyotik yapabilir banada yapmıştı hamile kalmadan önce belki ağır gelmiş falan olabilir

u2remcim nice mutlu mesut ve eğlenceli senelere tatlım...bak aşkınızın meyvesi de yolda:)
41 kere maşşallah:)

gelincik tatlım geçmiş olsun canım...dikkat et kendine ve bence ihmal etme...

evlilik yildönmünüz kutlu olsun canim..
ilk dedin sanirim :roflol: hic vakit kaybetmemissiniz masallahh

bende bu cuma işten ayrılıcaktım ama cuma ya kadar da çalışamıcamm
duramıyorumm artıkk...
o yüzden belki bugünden sonra gelmemm...
zaten bu kaşıntı 2 gündür beni mahvetti...
bıktım artık bu mantardan yaa...:mymeka:
vucut mantara dayanıksız olduğu için o kadar hassas olduğum halde
yinede geliyo beni buluyoo...
benimm şeyimm yeni olan herşeye karşı alerjisi varmış.:roflol:
denize giderim hemen mantar olurum..:roflol:
evlendim ertesi gün mantar oldum...:roflol:
benim herrşeye alerjim varr yaa:mymeka:

bildiğim kadarıyla SSK sadece 37. haftaya kadar izin veriyor. anlaşmalı olarak çalışacaksın heralde... nasıl dayanacaksın yaaa... benim için artık gelmek işkence. yürümekte çok zorlanıyorum. ayaklarım artık S.O.S veriyor...

ya canım ben raporu almayı unutunca iş karıştı doktorda geçmişe dönük rapor vereyim derken benim 1 haftamı yok yazdı yani 34. haftadayken 33. hafta yazdı şimdi o yüzden 1 hafta daha çalış dedi doktorum sen gayet iyisin bir sorunun yok doğuruncaya kadar çalışabilirsin diyor.. ben de bir sorun yok umarım çıkmaz bu ara işim de biraz durgunlaştı çok şükür bekliycem artık... bebişimle doğumdan sonra daha çok zaman geçiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…