kızlar hani geçen gün idrar yolu enfeksiyonu olmuştumya doktorum antibiyotik vermiştiyaaa
şimdide dünden beri akıntı ve korkunç bi kaşıntı başladı...
enfeksiyondanmı bu yoksa ben yine mantar mı oldummm...
napiimmm şimddiiii bennn yaaa
kızlar hani geçen gün idrar yolu enfeksiyonu olmuştumya doktorum antibiyotik vermiştiyaaa
şimdide dünden beri akıntı ve korkunç bi kaşıntı başladı...
enfeksiyondanmı bu yoksa ben yine mantar mı oldummm...
napiimmm şimddiiii bennn yaaa
kızlar ben de ayın 6 sına kadar çalışıcam 10 günden fazla var daha meral76 hatta senden daha sonra ayrılcam herkes işyerinde doğuracaksın diyorlar sezeryan olursam arasında 4-5 gün olacak neyse bebişler sağlıklı olsunda
kızlar ben de ayın 6 sına kadar çalışıcam 10 günden fazla var daha meral76 hatta senden daha sonra ayrılcam herkes işyerinde doğuracaksın diyorlar sezeryan olursam arasında 4-5 gün olacak neyse bebişler sağlıklı olsunda
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 35+2 yim .nasip olursa 20 temmuzda doğum yapıcam, oğlum olacak. ve hala çalışıyorum. Allah'tan 3 günüm kaldı. cuma izne ayrılıcam. 4 ay yokum.
hoşgeldin canım aramızaslm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 35+2 yim .nasip olursa 20 temmuzda doğum yapıcam, oğlum olacak. ve hala çalışıyorum. Allah'tan 3 günüm kaldı. cuma izne ayrılıcam. 4 ay yokum.