Temmuz Anneleri Buraya....

Bereno çıkmıştır heralde hastaneden dimi 3 gün oldu...hayırlısıyla gelsin de doğum hikayesini paylaşsın bizle...morale ihtiyacımız var yahu... gecen yıl bugün kına gecem vardı ...2 gün sonra da evlilik yıldönümümüz...:1hug::1hug::1hug:.

Yat yat kabak gibi oldum sabahtan beri, yaaw kocam da guya beni bekliyo horuul horul uyuyo yaa tv basında off sıkıldım kalkıyom benKötü Kazen

Aneeee hadi hayırlısı bakalım..Bereno 3ü bile gecti heralde yaws ay karnım kramplı fena kalkacam optum

çorumlu , gelincik , bıdışım , onca , sağdan sola dönerken bile canı yanan tüm arkadaşlarım geçmiş olsun.. sona yaklaştıkça sıkıntılar da artıyor ... :bbo:

arzucum ben senin haftandayken dogumuma 1-2 gun kalmıs olacak..
nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam

cok sicak kizlar cokkkkkkkkkk gunes pek gozukmuyor ama murabek eve pistim
yerleri toz kaplamis supurdum egilirken geberdim vallaha
bi ter akti ki uf gidip yikancam sonra
yarin da hastanede randevum var; alt tarafdan radio cekilcek bebek cikmasi icin alt tarafim musait mi diye bakalim hayirlisi , aman olsun da sezaryen olsun alistik nasil olsa birinciden korkmuyorum allahin izniyle
zaten 1 temmuz da kendi doktorumla randevum var bebegi erken alsin az yani 20 gun once falan cunku artik dayanamiyorum ....
ayaklarim sisiyor su mu topluyor nedir bayaga yoruldum artik tasiyamiyorum kendimi
oglumda iyce mizmizlasti dayanilmaz oldu en iyisi hayirlisi ile gelsin kizim

çorumlu canım geçmiş olsun. sonunda oğlununda bitti hastanede işi. en kısa zamanda tekrar yenileri çıkar dişlerinin öpüver oğlunu benim yerime.ŞenizŞenizŞeniz bu arada oğluşunla, eşim adaşşşş kızzz.:dance::dance::dance:

ÇORUMLU GEÇMiŞ OLSUN OĞLUŞUNA...
KIZLAR BENİM DURUMUMDA ÇOK KÖTÜ, iNANIN ARTIK ÇOK ZORLANIYORUM.

KIZ BEBEK BEKLEYENLER SiZLERE BİRŞEY SORMAK iSTİYORUM.
CİLDİNİZ BOZULDU MU?
BENİM CİLDİM HİÇ BOZULMADI, GÖREN HERKES CİLDİN BOZULMAMIŞ,
KARNINDA ÇOK SİVRİ SENİN OĞLUN OLACAK DİYOR.
BEBEĞİM SAĞLIKLI OLSUNDA HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ O.
AMA BEN KIZIM OLACAK DİYE PEMBİŞ PEMBiŞ YAPTIM HAZIRLIKLARIMI (
BANA BİRŞEYLER YAZIN LÜTFEN (

senace canım doktormu daha iyi bilcek onlarmı. hem senin bebişin ultrason fotosuna bak tam bi kız resmi hiç aklına getirme. hem anne hissedermiş kızmı erkekmi. hadi doktor bilemedi diyelim senin içinden kız geçiyosa kesin kızdır.a.sa.sa.sa.sa.sa.s ki tartışmaya gerek yok bu devirde doktordan iyimi bilcekler aklını karıştırıyolar aaaaaaaaaaklava:klava:klava:klava:

yok canım benım kız kardesımınde kızı oldu bozulma olmadı
bı akrabamında kızı oldu bozulma olmadı
sen bakma dıyenlere
dr guvenıyorsan iş bitmiştır yanı ole muayenelrımızı aksatan bırılerı deıllız yanı her ay gıttık oğlan olsa dr farkederdı canım

SROSE ve HAFSAA TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR.
BİRAZDA OLSA RAHATLADIM.
SAĞLIKLA DOĞSUN MİNİKLERİMİZ, NE BİLEYİM MİLLET ÖYLE DİYİNCE,
GİDİP HEMEN SEZERYAN OLMAK iSTİYORUM.
HEM MERAKTAN, HEMDE ARTIK ÇOK AĞIRLAŞTIM :))

senace sen temmuz anneleri listesinde yokmusun bacım. biraz önce baktıııım baktııııım göremedim. niye eklemediler yada senmi ekletmedin listeye kendini.

senace sen temmuz anneleri listesinde yokmusun bacım. biraz önce baktıııım baktııııım göremedim. niye eklemediler yada senmi ekletmedin listeye kendini.

CANIM SAT'a GÖRE DOĞUMUN 1 TEMMUZ GiBİ...
ULTRASON ÖLÇÜMLERİNDE DE 27 HAZiRAN.
BEN HAZİRAN ANNELERİNDE VARIM, BURADA YOKUM...
BEN ASLINDA TEMMUZ ANNESi ADAYIYIM SAT ONU SÖYLÜYOR :))
BİRDE İLK BAŞLARDA ÇOK AKTİF OLAMADIM SİTEDE, O NEDENLE LİSTEYE EKLETEMEDiM BİLE (

BU ARADA BEBiŞİMİN KIZ OLDUĞUNA İNANMANA ÇOK SEVİNDİM. :1hug::1hug Resimden dolayı )

şekerim tam bi hanımefendi gibi çıkmış resimde maşallah yirim ben o prensesi...ŞenizŞenizŞenizŞeniz

olsun sen yinede keşke buraya ekletseydin kendini çünkü ben seni temmuz annesi olarak benimsemiştim.yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

senacecim takma kafana canım her kız annesinin yüzü bozulcak diye bişi yok ki benim arkadaşımında kızı oldu yüzü bozulmadı karnıda yuvarlaktı ama kızı oldu hem doktorlardan dahamı ii bilecekler insanlar nasıl karıştırıyorlar kafalarımızı....

nazo datlum benim arkadasiminda karni top gibiii..
ayrica ne cildi ne de baska bi yeri bozulmadi yerimseniben
onunda bebisi kiz .. hiiiiiic endiselenme mCx

çorumlucum canım iyi olmanıza çok sevindim....hadi gözun aydın....

senace canım milletin her dediğine kafamıza takarsak valla işimiz var...benide her gören sanki hastaymısım gibi ay canım diyor...cinlerim oynuyor...sakın takma kafana...okadar doktora gittik...sen içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…