Temmuz Anneleri Buraya....

aman bırak yaa ben görürüm kendi işimi yorganlarımı havalandırıp kaldırıdım duramıyorum iş yapmadan bacım napayım makinayı actım camlarım biraz tozlanmış tozlarını aldım şimdi ne kaldı ne yapsam diye düşünüyorum büyük ihtimalle yerleri silicem eşimde 5gibi gelicekmiş o gelincede perdeleri astırırım ben cıkarır yıkarım o arada mecvur takmak zorunda kalır :dance:
yaa bide benim mutfak camını kuşlar iyice yuva bellediler kendilerine bugün baktım gene süpürge teleri taşımışlar 1 ,2 adet bende bozdum malesef sonra camı acamıyorum bu sıcaklardada cam acmadan olmaz böcekleniyor orası napıyım başka yere yuva yapsınlar artık en iyisi ben oraya saksı ciceklerden alıp koyuyım yoksa ugraşamıycam böyle..

Yaa Adasu napiyosun sen yaaklava: Evin canı cıksın bırak ne yoruyosun kendini yaa al bi temizlikçi yapsın yarım gun 1 gün senden bebişinden daha mı kıymetli hayatım yorma bebeğini de kendini de kızdım bak sana şimdi:mymeka:

walla arzu brawooosırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hareketli olman guzel ama ben yapmam acıkcası şakkıdı şakkıdıgerçi iş başa düşünce oluyordur herhalde..benim aylardır annem yanımda..

gamzecim temizlikci alsam daha cok temizlik yaparım ben inan cünkü kadın ordan oranın tozlarını alırken ben rahatsız olucam elimde bir bez bende peşinden koşturucam hem ben yorulucam hemde bedavadan para veriicem kadının eline hic deymiycek aldıgım sadece bana temizlik icin yer gösteriyormuş gibi olucak o yüzden kalsın bacım ben hallederim...

hidennisko valla ben kimseye iş yaptırmayı sevmiyorum annem olsun başkası olsun temizlemeye geliriz dediklerinde ben direk temizliyorum heryeri geldiklerinde temizlenicek bir yer yok diyorum ben halletim kimse ugraşmasın ben temizlerim sevmiyorum ne biliyim yapı meselesi kendi işimi birine bırakamıyorum cok gücsüz kaldım bıraktım diyelim yapan kişi gittikten sonra ardından ben temizlerim okadar kötü durumum :)

Arzucuum ne diyeyim sana yani Allah kolaylık versin o zaman yapcak bişi yok gene de agır kaldırmamaya calıs..

temizlik hastası mısın yoksa baskalarına is yaptırmak hosuna mı gitmiyor..
canım benim ya biz seni düsünüyoruz..zaten annelik ve ev isleri ileride okadar zamanını alacakki..
keyfini cıkar son gunlerinin

bu topigi okudugumda bi kerede gecmis olsun demesemmm ne güzel olurr..
yine gecmis olsun kizlar.. rahatsizliklar pesimizi birakmayacak anlasilan..
nazar degmesin masallah diin .. haftalar sonra dün gece safra kusmaya kalkmadan uyudum ..
allahim ne güzelmis

arzu temizlik yapip durma banada bulastirdinnn
okudukca gaza geliyorum :roflol:

canim eger bir hastaliginin olup olmadigina emin deilsen.. yani her an hamile kalabilme ihtimalin varsa..korunun bence.. önce hayatinizi düzene sokun..
hersey gönlünce olsun ..a.s.

maşallah cnm da of ya bgn e kadar ne başıma gelmedi diye yazdıysam bikaç gün sonra aynıları başıma geldi kısmet sanal olarak birbirimize bulaşıo heralde yada psikolojikmidir nedir...psikopat olduk çıktık...altı üstü bir çocuk doğuracağız...jeyyarjeyyarjeyyar

ewet adasu yaa seni kınaya kınaya başımıza geldi.valla oturma oturamıyorum.öldüm.arada dinlenirkende kendimi pc başında buluyorum.

ohhh ohhhh sefam olsun:roflol::roflol::roflol:

Kızlar saat gecenin 3 oldu ve uyuyamıyorum malesef..:1no2:

alt bölgemde feci bir baskı var cok rahatsız eden kızım cıkmaya calışıyor sanırım birde ayaklarıyla itiriyor kendini hissediyorum karnım aşagıya kayıyor.:bbo:
telaşlandım birden ayy yok yaa ben doguma daha hazır degilim yani degilmişim bunu anladımkafamçokkarıştı
kızımda cok bastırıyor napıcam bilmiyorum hafif şiddetli sancımda var allah yardımcım olsun artık size haber veriyim dedim ne olur ne olmaz Şeniz

canım dinlen kendini yorma artık.az kaldı bak iice.sen kabul etmek istemesende.ayyy hadi doğurunda sıra bana gelsin yaa:bbo:

günaydın kızlar .. bıdışım gelincik acil şifalar diliyorum .. bende çok fenayım her yanım ağrıyo dün salonumu ve banyomu temizledim camlar perdeler duvarlar .. her yerim tutulmuş bugün küçük işler yapıp yarın yine devam edicem ..annemde gelicek yardıma ...dün bende çok baskı hissettim sanki doğumum hemen orda oluvercekmiş gibi ..kollarım ve omuzlarım hala acıyo

arzucum artık yaklaşıyor dogumun, normal bence bunların olmaı..
sonucta normal dogum istiyorsun (inşallah) bu tarz sikayetler olabilir normal dogumu beklerken..
hayırlısı cnm..
opuldunn

arzu dogurmusmudur aceba:dance:

perihancim nettin canim?oglun nasil?yha 27 sinde deilmiydi onun ameliyati :uhm: ben iice karistirdim yha..
havacok berbat bugün ..ayagiya kalkinca bualiyorum walla..herharaket izdirap--

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…