evet canım ulus pazarı bize çok yakın yürüyerek 15 dk falan bende geçen hafta pazar ordaydım çok güzel ya aynı semtlerde oturuyoruz belki yanımızdan geçiyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz fakat nette görüşüyoruz
canım bizde 1 yıl istemedik sonra düşünmeye başladık olmadı ben geçtiğimiz eylül eyında gittim kazım beye gerçekten çok mükemmel bir doktor heralde bu gidişle de ona gidicez ama ona verdiğim paraya acımıyorum canım da yani muayene parasına ama tahlillere verdiğim paraya acıyorum ben o zaman gittiğimde 90 ytl lik tahlil çıkarttılar ve bir kısmını sigortam karşılıyo düşün bende o zaman basit kist çıkmışıtı ama kazım bey sakın korkma hiç endişe etme çocuğunun olmasına engel değil dedi ben illa ilaç istedim sağolsun beni bilgilendirdi ben şimdi sana ilaç olarak sadece doğum kontrol ilacı verebilirim siz çocuk düşünüyosunuz bence hiç gereği yok dedi o ilacı kullanınca da en az 6 ayı gözden çıkart dedi herkesin vücudu farklı oluyo senin belki 6 aya kadar seni korur dedi ocağa kadar oldu oldu olmazsa oıcakta seni bekliyorum dedi ama eşimle ablası işleri ayırdılar ve bir sürü borç kaldı üstümüze eşim başka bir işte bende mahallede internet cafemiz var (umut internet belki bir gün yolunuz düşer ben hep burdayım silede burdan konuşuyorum zaten ) oraaya bakmaya başladım düşünün halimizi işte sabah eşim erkenden işe ben dükkana akşam 6da geliyo ben eve geçiyorum o da gece 12-1 e kadar dükkanda hiç bir şekilde özel hayatımız yok sabah kahvaltısı akşam yemeği yemiş insan değilim eşimle bareber bir yere gitmiş insan değilim bu durumda çocuğuda düşünemedim tabiki bnim düzenli bir hayatım yokki çocuğa nasıl gelsin sıra bir araba aldık sıfır o bizi mahfetti şimdi onu satmaya çalışıyoruz eşimde artık ne derlerse satıcam diyo zararın neresinden dönersek kar diyo çok büyük paralar ödüyoruz arabaya her ay nerden baksanız 1 milyar çıkıyo elimizden inşallah onu satarsak bir kaç ay sonra çocuk işini düzene sokucaz
çiğdemcim sana sorum kazım beye ilk zamanlar giderken tahlil falan istemiştir mutlaka hatırladığın kadarıyla eşin ve senden istenen tahliller tahmini ne kadar tuttu hepinize hayırlı doğumlar
kusura bakmayın sizide dertlerimle sıkmamışımdır umarım bende çok bunaldım ne yapayım burda yeni gelin sayılırım allah kahretsin kendi tarafımdan kimsem yok bir arkadaşım bir akrabam dahi tek başıma sap gibi benim burda ama eşimin bütün sülalesi burda düşünün halimi işte anlatsam dertlerim dağ olur heralde öpüldünüz