sagol canim gordun beni sormusun allah razi olsun
vallaha ne olsun ameliyat iyi gecti uyanmasiyla birlike 4 bucuk saat kaldi ameliyat odasinda
ama ameliyat odasina girince bi agladi oglum bende tabiki
aman allahim boyle biseyi kimseye yasatmasin
hastaneye dusurtmesin ama gende yoklugunu aratmasin hastanenin senağlama
ole bi sey olmaz olamaz
oglum nasil agliyor feryat figan aman allahim anne nolur beni birakmayin ben gitmek istemiyorum diye diye yataga bi tutundu hemsire zor aldi kucagimdan yatagi bi tutuyor gorcektiniz birakmiyor hemsire zorlandi aldi kollarimdan kapiyi orttu oglum seni seviyorum dedim burda seni bekliyoruz
nolur beni birakmayin diye diye gitti
e tabi bende o anda dayanamadim aglamaya basladim hemde nasil sancim oldu bu yuzden ama sonra en zoru cikmasini beklemek 4 bucuk saat bekledik cok sukur bitti ama zor gecmis cunku cok korkmus doktor anneme demis anlatmadiniz mi ne olcagini ben dedim anlattim falan ama ise yaramamis kucuk cocuk tabiki korkacak ya
her neyse iste cumartesiye kadar hastanede yattik cumartesi oglen ciktik sukurler olsun allahima :1no2:
simdi bomba gibi masallah ama nasil dis cekmisler yavrumun ya senağlamasenağlama disleri cikar degil mi ? 27 haziranda yeniden goturcem kontrol edecekler allahima sukurler olsun bi daha ameliyat yuzu gostermesin insallah cok korktum omrumden omur gitti yemin ederim....
ameliyat bittikden sonra oglum her tarafda kosuyor bende arkasindan hemsireler dio aman bu cocuk nasil bole hic yerinde durmuyor diye nasil sevdiler
bende hamile gorunce kadinlar bana uzuldu yazik sen nasil kosuyorsun bunun pesinden falan diye napim iste simarttilar dinlemiyor dedim şutarafagitti
e annemlerin ilk torunu ya ondan iste her neyse simarik oglum benim maf etti ama cani sag olsun sag selim rabbim onu bana bagislasi en onemlisi o
rabbim cocuk derdiyle kimseyi sinamasin cok zor cokkkkkk
allah hastalara acil sifa versin cunku hastanede daha beterleri vardi :çok üzgünüm: