Temmuz Anneleri Buraya....

saolun tşkkrler ben de ağustos annesiyim beni rahatsız ediyor da size sormak istedim,sizlere ters davranmışım gibi bir paranoyası var.neyse..
bu arada kezboşumuzda durumlar aynı önümüzdeki haftayıda doldurunca inşallah bebişlerimiz sağsalim gelecekler dünyaya,çok yoruldu ama morali iyi,sizlere slmı var :)

Olur mu corumlucum walla 2 gundur aklımdasın naptı diye ay tunaydın herkese bu arada.Yoklugun cok aranıyo forum eksik kalıyo walla sensiz noldu simdi son durum?

sagol canim gordun beni sormusun allah razi olsun
vallaha ne olsun ameliyat iyi gecti uyanmasiyla birlike 4 bucuk saat kaldi ameliyat odasinda
ama ameliyat odasina girince bi agladi oglum bende tabiki
aman allahim boyle biseyi kimseye yasatmasin
hastaneye dusurtmesin ama gende yoklugunu aratmasin hastanenin senağlama
ole bi sey olmaz olamaz
oglum nasil agliyor feryat figan aman allahim anne nolur beni birakmayin ben gitmek istemiyorum diye diye yataga bi tutundu hemsire zor aldi kucagimdan yatagi bi tutuyor gorcektiniz birakmiyor hemsire zorlandi aldi kollarimdan kapiyi orttu oglum seni seviyorum dedim burda seni bekliyoruz
nolur beni birakmayin diye diye gitti
e tabi bende o anda dayanamadim aglamaya basladim hemde nasil sancim oldu bu yuzden ama sonra en zoru cikmasini beklemek 4 bucuk saat bekledik cok sukur bitti ama zor gecmis cunku cok korkmus doktor anneme demis anlatmadiniz mi ne olcagini ben dedim anlattim falan ama ise yaramamis kucuk cocuk tabiki korkacak ya
her neyse iste cumartesiye kadar hastanede yattik cumartesi oglen ciktik sukurler olsun allahima :1no2:
simdi bomba gibi masallah ama nasil dis cekmisler yavrumun ya senağlamasenağlama disleri cikar degil mi ? 27 haziranda yeniden goturcem kontrol edecekler allahima sukurler olsun bi daha ameliyat yuzu gostermesin insallah cok korktum omrumden omur gitti yemin ederim....
ameliyat bittikden sonra oglum her tarafda kosuyor bende arkasindan hemsireler dio aman bu cocuk nasil bole hic yerinde durmuyor diye nasil sevdiler
bende hamile gorunce kadinlar bana uzuldu yazik sen nasil kosuyorsun bunun pesinden falan diye napim iste simarttilar dinlemiyor dedim şutarafagitti
e annemlerin ilk torunu ya ondan iste her neyse simarik oglum benim maf etti ama cani sag olsun sag selim rabbim onu bana bagislasi en onemlisi o
rabbim cocuk derdiyle kimseyi sinamasin cok zor cokkkkkk
allah hastalara acil sifa versin cunku hastanede daha beterleri vardi :çok üzgünüm:

kızlar dogurmadım ama hissediyorum dogumum cok yakın kızım cok aşagıda ve baskı yapıyor hafif hafif sancılar girip cıkıyor cok yorgun ve halsizim kolumu kaldıramıyorum hic bişi yapamıyorum sürekli yatıyorum malesef annemle konuştum oda bende böyleymiş 1 haftaya kalmaz gelir ozaman dedi sen dinlen falan dedi hadi hayırlısı kızlar off gene sancım vuruyor belimden kasık bölgeme :1no2:

çorumlucum çok geçmiş olsun canımm çok şükür hayırlısıyla atlatmışsınız allah bidaha yaşatmasın cnımm dişleri çıkar daha oğlunun merak etme o çekilenler süt düşleridir sen canını sıkma canım...

adasucum sanada geçmiş olsun canım sen bu gidişle temizlik yaparken hop diye çıkarıverceksin kızını:)))yat dinlen artıkk sonra çok arıcaksın bu günlerinii çok fazla yorma kendini....

corumlucum hadi canım kazasız belasız atlatmışsınız inş. bidaha da böyle bişi yaşamazsın ogluşunla kızınla mutlu bir hayat dilerim canım sana

adasucum sanada geçmiş olsun canım sen bu gidişle temizlik yaparken hop diye çıkarıverceksin kızını:)))yat dinlen artıkk sonra çok arıcaksın bu günlerinii çok fazla yorma kendini....

canım zaten bıraktım tüm işleri sabah eşim erken uyandı bide ne görsün ben yatagın kenarında oturuyorum
hemen dedi ne oldu geliyomu adamı sardı bir telaş dedim şuan degil ama cok yakın cıkmaya calışıyor kızın dedim migdemde bulanıyordu halsizlikte gücümde yok elimi resmen havaya kaldıramıyordum cok bitkindim sabah kocam hemen kahvaltı hazırladı bana yedim sonra uzandım kafayı bile tutamadıgım icin uyumuşum ve saat 2de kalktım kızlar halla yorgun ve bitkinim allah yardımcımız olsun valla :1no2:

temmuz anneleri merhaba dogumunuz yaklasti insallah saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz,ben de temmuz annesiydim ama 7 yil once :)) temmuzun altisinda oglum 7'ye girecek zaman cok cabuk geciyor bir gun hamilelik heyacani ertesi gun dogum sonra yurudu konustu buyuyor bir de bakmissinizki kocaman adam olmus okula bile gidiyor ,Allah hepimizin yavrusuna saglikli uzun omurler nasip etsin

kıyamam canımm bence pc başındada fazla oturma artık yat dinlen sen ayaklarını kaldır yukarı doğru uyumaya çalış gecede uyuyamamışınn ondanda olabilir halsizlikk allah yardımcımız olsun gerçekten canımm az kaldı artıkkk kavuşucaz yavrularımıza...:sm_cool:

canım sabah 8de uyudum 2de kalktım başım agrıycak artık cok yatmaktan tuzlu suya soktum ayaklarımıda sızlıyordu havaya dikip öylede yattım artık sıkıldım dedim bizimkiler napıyor onlara bir bakıyım dedim ama sırtımdan agrı vurmuyor degil hani :1no2:

anladım canımm benimde heryerim ağrıyo bu ara wallahi yataktan sağa sola dönerken çok zorlanıyorum artık iice ağırlaştıkk sıcakalrda bir yandann allah yardımcımız olsun...

ben gecen haftaya kadar dönebiliyordum şimdi yatakta hic bir yana dönemiyorum malesef kızımın başı okadar aşagıdaki cok canım yanıyor dönmeye calıştıkca kızımada zarar veririm diye zaten dönemiyorum kaldıramıyorum karnımı artık..

zaten 1 hafta bile çok farkettiriyormuş nsteye girerken bi rarkadaşımı gördüm o 37 de ben 36 dayım 1 hafta bile çok farekediyo dedi daha çok şişiyosun ağırlaşıyosun dedii ee sen artık 39 a girceksin normal yaniii iice aşağı inmesii inşallah normal doğum olur canımm allah gönlümüze göre versin...

sagol canım inş. yaa vallahi bende farkediyorum heleki şu son haftalar diger haftaya nazaran daha agırlaştıgımı dahada şikayetlerimin arttıgını görüyorum ben senin haftada daha cok temizlik yapardım gücüm olurdu ama şimdi sıfırlandım resmen

hay allahım ya hala temizlik düşünüyooo alemsin walla ne diyeyim sana:))))))

Gelmiş geçmiş olsun canımcım kimbilir ne zor gelmiştir sana o 4 saat..Olusunun dişi de vakti gelince yeniden çıkar hi merak etme sen.
Ben de gunlerdir kafayı sıyırıyorum 43 derece bugun biliyomusun Allahım yardım et butun kapı pencereleri kapadım klima acık o bile sogutmuyo off

Adasucum canım aynı sorunlar bende de var suanda bile karnım oyle bi kasılıyoki sanki yırtılacak karnım hadi yuzduk yuzduk kuyruuna geldik accık daha sık dişini

çorumlucum benimde aklımdasın inan kaç gündür yarın gelirsin diye düşünmüştüm geçmiş olsun neyseki sağlıkla çıkmışınız hastaneden...

adasucum artık dinlen bi zahmet aynen 2 gündür bebeğimin aşağıya indiğini hissediyorum ööle ağrıyoki çatı kemiklerim hissetmemek mümkün değil...ama olsun bunlar doğuma az kaldığını hissettiriyo bana teselli oluyo
r ...

gamzecim sen de hala buralardasın jeyyarjeyyarjeyyar valla nişanım gelse hiç umursamıyacağım senin yüzünden:roflol::roflol::roflol: daha önce nişan gelince 1-2 gün içinde doğum olur diye biliyordum...sen tüm tabuları yıktın walla.:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:..neyse hayırlısıyla vaktinde gelsin a.s.

Sorma kurda kuşa maskara olduk yaw:roflol: Annem bile takmayıverdi walla 2 gundur gelmiyo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…