Temmuz Anneleri Buraya....

Kızlar kocişim tarafından bugün tüm işlerime el konuldu sürekli yatıyosun hic bişi yapmıyorsun dedi yaa yerleri silip halılarımı yerleştiricektim bırak yarın ben hallederim dedi
dolapları silicektim dedim sen kafayımı yedin iş yapma diyorum sana halla dolaptı yerdi halıydı onumu düşünüyosun dedi:mymeka:
bugünden itibaren tüm işim gücüm elimden alındı sen yat dinlen bir hafta daha kalsın icerde dedi cünkü cok agrı sızı yapıyor kızım cok bastırıyor anlaşıldıgı gibi herşey yasak bana:çok üzgünüm:

gunaydın mıllet daha ne istiyorsun kız bırak yapsın naza cek kenıdnı bıdaha ne zaman yapacak

gunaydin hatunlar
bende simdi bi dus alip hazirlancam hastaneyde skanere gircem bakalim bebegin cikmasi icin musait miymis bizim seyimiz:çok üzgünüm:

gunaydınlar...

çorumlucum inşallah şeyiniz müsaittir:roflol:

adasucum hayatı akışına bırak canım ya...iş iş nereye kadar...son 1 haftanıda agrısız sızısız gecir...melegine kavusacağın zamanı dusun...

benimde işte bu hafta son haftam...hayırlısı ile hafta sonu olsa...cumarteside doktorla randevum var...melegimizi çok özledik:emir_bebek:...herşey asagı yukarı belli olur artık...

kızlarrrrr herkese günaydın....

çorumlucummm gözün aydın canım oğluşunda hayırlısıyla sağlığına kavuştu....:nazar:

gamzecim u2remcimm geldim kızlar dün girmedim nete akşama kadar evde dinlendimm
cumartesi sancılarım vardı yine o yüzden pazarı dinlenerek geçirdim....a.s.

bu arada kızlar bu cuma izin günüm başlıyoo....:teytey:
uzun bir süre 2-3 sene çalışmamaya karar verdiim...:dance:
daha benim cadı doğmadan onu bırakmaya gönlüm elvermedi...
hemde çok yoruldum artık biraz dinlenmek banada iyi gelicek

oh oh hadi bakalim az kalmis izininize gozunuz aydin olsun
sagolun kizlar
vallaha yoruldum ya saat 6da sancidan aglamaya basladim her tarafim tutuldu geberiyorum ya
allahim sabir versin az kaldi bir ay; daha erken gelsin artik tasiyamiyorum kendimi
sicaklar da basti masallah;
ayaklarim sisti ayakabim zor geliyor artik
kalbim agrimaya basladi kafam donuyor habire zor oluyor bana bu defa
neyse saglikla hayirlisi ile gelsin tontisim benim ....
oglumu hazirlayip otobus alacam ondan sonra anneme birakacam oglusumu
ondan sonra bi otobus daha alcam ondan sonra tram ondan sonra hastanede
hastaneden sonra annemlere geri oglumu al eve geri gel aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlarrr...
Çorumlu oğlunun ameliyattan başarıyla çıkmasına çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun... Senace benim de cildim bozmadı hiç. O yüzden takma kafana söylenenleri... Haftasonu çok bişey yapmadım. Eşim sağolsun süpürdü tozları aldı, ben yattım. o yüzden çok yorgun başlamadım haftaya... Ama yine sıcaktan pek uyuduğum söylenemez. Kaç kez kalkıp evin içinde turladım hatırlamıyorum bile. Yatakta dönerken çok zorlanmıyordum ama artık dönmek çok zor. Yattığım yerden kalkmak daha da zor. Haftalar ilerledikçe nasıl da zorlaşıyor herşey. Ama napalım bebişlerimiz için herşeye değer... Bereno ne güzel kokluyordur şimdi yavrusunu. Darısı hayırlısıyla bizlerin başına...

çorumlucum inşallah herşey yolundadır canımm müsaitiitr inşallah senin şey:)))gelincik senin adına sewindim canım yat dinlen tabi artık iice yoruldunn hem kızını senin büyütmen daha ii olurr...

kızlar ya eşimin teyze oğlunun 2 yaşına kızı 5. kattan düşmüştü cuma günü komadaydı şimdi ölmüş
yazıkya küçücük daha dedesi 2 dakka su almaya içeri girmiş çocuk balkondan aşağı düşmüş dedesi kahrolmuştur yaaa ömür boyu vicdan azabı allah rahmet eylesinnn

ayyyy ne kötü bir haber..allah rahmet eylesin...başınız sağ olsun...
işte o yüzden derler ya, bebekleri yalnız bırakmayın hiç bir yerde...
allah annesine ve babasına sabır versin...
yemin ederim tüylerim diken diken oldu. allah kimseye göstermesin:KK43:
dedesi de perişan olmuştur, yazık vallahi adama...allah ona da bol bol sabır versin

offffffff yaaaaa çok kötüüüü
allah anne ve babasına sabır versinnn....
yazık çok üzüldümmm....
ecel işteee ne zaman gelceği belli olmuyooo....

offf çok kötü bir haber... çocukları 2 sn bile olsa yalnız bırakmamak gerekiyor. çok anlık bi olay... benim de iki yakınımın başına geldi maalesef. biri teyzem.. diğeri de amca kızı... ikisinin de kız çocukları balkondan düşüp vefat etti. çok ama çok feci bir olay... Allah annesine babasına sabır versin...

çok kötü bir haber bu başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ailesine çok sabır diliyorum.
yüksek binayı sırf bu sebeplerden hiç istemiyorum bu kış cam silerken 5. kattan düşüp ölen bir kadını duyduğumdada çok etkilenmiştim ve bende 5. kattayım artık korkumdan çok az cam siliyorum hatta silmiyorum.

Ayyy çok üzüldüm Allah Yakinlarina Sabir Versin
Allah Hiç Kimseye Yaşatmasin çok Kötü Bi Durum

Gerçekten çok üzücü bir haber bu.Çok can acıtıcı. Sen dokuz ay karnında taşı büyüt emek ver. Bir anda yok olsun. Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor.

Adasucum bu arada sende kendine dikkat et. Eşini dinle. Bol bol yat dinlen.Biliyorum bazen kendini çok yorgun bitkin hissediyorsundur. Bazen sabah kalkınca herşeyi yapacak gücü hissediyorsundur kendinde. Ama öyle anlarda iş yapacağına yürüyüş yap. Bebeğin için daha yararlı. Doğumunu kolaylaştırır.

Çorumlucum seninde iyi haberlerini bekliyoruz. Oğlunun ameliyatının iyi geçtiğine sevindim. Allah bir daha yaşatmasın.

ay okurken bıle kotu olsum annesın halını tahmın bıle edemıyorum Allah kımseye bu acıyı yasatmasın Allah rahmet eylesın uzuldum gerçekten

OFF YA BiR TUHAF OLDUM.
ALLAH AiLESİNE SABIR VERSiN.
HERKESİN EVLADINA SAĞLIK SIHHAT VERSİN.
ÇOK CAN YAKICI BİR DURUM.

X