Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar geceyi çook kötü geçirdimm...kanamam oldu ...ama nişan değildi...hatırlarsanız en son 31. haftamda olmuştu dr.um da erken doğum riskine karşı erteleyici bir fitil vermişti aradım artık kullanma dedi zaten 38. haftam bitiyor...devam ederse sabah hastaneye gel dedi ...sabah kalktığımda da akıntıyla beraber biraz daha gelmiş olduğunu gördüm....kanamayla beraber kasılmalarım ve sancılarım da oldu...neyse ki şimdi iim durdu... bebeğimin hareketleri de ii şükür...dr.da rahim açılırken kılcal damarların çatlamıştır gibi bişeyler dedi. 3. aydan beri dönem dönem bööle bişey yaşşadığım için normal gibi algılıyor dr.da...ama işte ana yüreğimidir çoook korktum bu kez bide bu kadar yaklaşmışken gece ağladım heppp.senağlamasenağlamasenağlama..sonra uyuyakalmışım...çook sıkıldım kızlar böyle beklemekten ya hayırlısıyla gelsin artık...ya hiç keyfim yok...çok etkilendin bu sefer...

geçmiş olsun u2remcimmm
son zamanlar insanı daha bi yoruyoo sıkıntıya sokuyooo..
ama senin çok az kaldı canımmm keyfine bakk bu aralar
geldi gelicek senin kuzucunnn

CANIM GEÇMİŞ OLSUN, SONA YAKLAŞTIKÇA ENDİŞELERİMİZ ARTIYOR.
AMA ÇOK RiSKLİ BİRŞEY OLSAYDI MUTLAKA DOKTORUN ÇAĞIRIRDI.
HEM ARTIK ALLAHIN İZNİYLE DOĞUM HAFTALARININ İÇİNDESİN.
BEBiŞİNDE HAREKET EDİYORMUŞ ÜZME KENDİNİ

GEÇMİŞ OLSUN, HERŞEY SAĞLIKLA VAKTİNDE GELİŞSİN...

Canim çoook Geçmiş Olsun Allahim Bebişlerimizi Ve Bizleri Korusun
Allah Inşallah Tamamina Erdirir
Valla Sağlikli Olsunlarda Zamaninda Gelsinler
Tekrar Geçmiş Olsun Canim

geçmiş olsun u2remcimmm
son zamanlar insanı daha bi yoruyoo sıkıntıya sokuyooo..
ama senin çok az kaldı canımmm keyfine bakk bu aralar
geldi gelicek senin kuzucunnn

sağol cnm sana da tekrar geçmiş olsun :1hug::1hug:...evet az kaldı ama insan sanki bi aksilik mi olcak diye kendini alamıyor işte...içimde de bir sıkıntı var 2 gündür...hayırlısı diyeyim :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:...

canım hiç endişelenme allahın izniyle hiç bişey olmaz...Şeniz
aklında ufacık tereddütün varsa doktora git içini rahatlatt...
ama bişey olduğunu zannetmiyorumm..
bazen bende çok sıkıntıya giriyorum...
yakında kurtulucazz hepimiz inşallah.....Şeniz

u2remcim gecmiş olsun canım...bol bol dua et, kötu dusuncelerden arınırsın...zaten artık dogum zamanına girdiğin için bebişin gelsede sorun olmz...

u2remcim gecmiş olsun canım ben ben diye diye sen dogurucan galiba sırdaki senmisin yoksa kızz :dance:

Kızlar yaa bu mutfak camıma yine kuşlar yuva kurmaya başlamışlar gecen günde kurmaya calışıyolardı yeni temizlemmiştim orayı ve atmıştım süpürge tellerini şimdi gene doldurmuşlar eşimde bozma yuvalarını diyor napıcagımı şaşırdım yaa

u2remcim canım geçmiş olsun. Anlaşılan sıradaki doğum haberi senden gelecek. Aklına kötü birşey getirme.

yok yaa canım saksı falan camın önü boş tamamen mermer oraya yapıyorlar gecen seferde yapmıştı bir kumru gec farkettim kuş kurulmuştu ve 3 hafta yerinden kımıldamadı 2 yavru yaptı onlar gitti bende bozdum orayı cünkü böceklenmeye başlamıştı bir güzel camaşır suladım ettim şimdi gene yuva kuruyor kuşlar bir kerede tam bir iki tel getirmişlerdi attım yeniden yapmasınlar diyee
yaa bir zorum yok kuşlarla ama camı acamıyorum sıcaklardada mutfak camını acmazsan olmuyor camı acıncada böcek falan girer diye korkuyorum ve hic bişi yapamıyorum kuş korkar diye cama
şimdi bir sürü teller getirmişler kumru kurulmamış daha napıcagımı şaşırdım bozuyım dedim eşim istemedi yapma bozma yuvalarını falan diyor kumrunun yuvasını bozanın yuvası olmazmış gibi şeyler söylüyor napıyım ben..:uhm:

benimde yapıyolardı ama saksı vardı saksının içine yapıp çiçeklerimi kırıyolardı hep
kaldırdım saksıları şimdi yapmıyolar... pis oluyo heryer anlıyorum senii bide korkudan
cam felan açamıyodum ben kuş içeri girer diye... ama kurtuldum...
kuşların getirdiklerini temizle yuva yapmadan temizle hemen...
sonra bakarsın daha gelmezlerr yada camın önüne bişey koyy bi müddet...

yaa temizliycemde işte eşim öyle diyor yaa korkuyorum birazda
koydum mutfak camının önüne koymadıgım acık kalan yere gelmişler bu seferde oraya yerleşmeye calışmışlar şimdi sen bana bozmu diyorsun pisligini sende cok iyi biliyosun işte off yaa ne diyosun gelincikim atıyımı süpürge tellerini :çok üzgünüm:

hee bide eşim berekettir diyor yaa

gelincik bozdum valla attım aşagı tellerini falan inş. başıma bişey gelmez ne diyim allah günah yazmasın inş.

u2remcim korkma canım benim, sakin ol ve pozitif bak...belki bebiş anneciğini görmek için sabırsızlanmış olabilir, zaten çıkarsa da ne ala, 38 haftayı bitirmişsin işte ne güzel...zaten bebeklerin miyadında gelmesi demek 37-42 haftalarda gelmeleri demek...
hadi bakalım hayırlısı, ve de sakın ağlama, bebek acaba kötü bir şey mi var da annem endişeleniyor deyip strese girmesin:)
tatlım kalbini ferah tut ve olumlu bak olur mu?

u2rem geçmiş olsun canım. endişe etme... bence bebişin gelmeye çalışıyor artık. annesine kavuşmak istiyor biran önce... kazasız belasız alırsın tez zamanda yavrunu kucağına inşallah.

geçmış olsun canım kendını yorma uzat bacaklarını oh keyfıne bak zaten ne kalmıs kıdogumuna
amanın sıra sende o zaman

canim gecmis olsun ..
eger icin hala rahat deilse doktora git bence .. doktor bi baksin icin rahat etsin..

gelincik bozdum valla attım aşagı tellerini falan inş. başıma bişey gelmez ne diyim allah günah yazmasın inş.

bişey olmaz canım merak etme...
hem yuva daha yapmamıştıki içinde yumurta felan yokken hiç bişey olmaz..
böylelikle bi daha gelmez inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…