Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım aslında test yapabilirdim ama ben şehir dışındayım ve burda hiç eczane yok, geçen ay bugün regl olmuştum 27. Günde şu am gelen giden yok yarın akibet belli olur akşama kadar benim içinde zor beklemek ama değişik oldu bu durum 😁
Ayyy çok heyecanlıı 😬😬😬 10.günde çıkıyor genelde o yüzden dedim 🙈 hadii bekliyoruz güzel haberini o zaman yarın 😍

Kız bak heyecanlnmay başlıyoruuuum
Canım benim genelde regl sancım olmaz o yüzden çözemiyorum ama iki gün önce iki gün süren bir adet sancısı oldu ara ara şu an yok ağrı sancı, sabah akıntı oldu az miktarda dedim hasta mı oldum ama henüz yok yarın belli olacak durumlar 😁 çok fazla göğüs hassasiyeti var bir de koyuluk değil ama çokça kılcal damar belirginleşmiş🤷‍♀️

Sen ne durumdasın kuzuuuu, gebelik haberleri gelişimde zirvede bırakalım topiği🎉😁 diğerlerine geçiş yapalım inşallah, he he 🥰🥰
Kuzu bende de yumurtlamanın 6. Günü ama yumurtlama gününü 1 saymadım karnım ağrıyo ama hastayım biraz ondandır diye düşünüyorum 🙈 önümüzdeki günlerde bakıcaz bakalım bi şey var mı bu ayda hamile kalamazsak artık.... 😂😂 gerçi umudum yok benim sadece ayın ve topiğin uğuruna inanıyorum 😍

Kuzu bende de yumurtlamanın 6. Günü ama yumurtlama gününü 1 saymadım karnım ağrıyo ama hastayım biraz ondandır diye düşünüyorum 🙈 önümüzdeki günlerde bakıcaz bakalım bi şey var mı bu ayda hamile kalamazsak artık.... 😂😂 gerçi umudum yok benim sadece ayın ve topiğin uğuruna inanıyorum 😍
Neden umut olmasın yaaa hepsini değerlendirmiş miydin?

Neden umut olmasın yaaa hepsini değerlendirmiş miydin?
Canım çok rahatsızlandım bir gün iğne bir gün serum yedim 19 yumurtlama 20 çatlamaydı 17-19-21 değerlendirebildim sadece ama asıl çatlama gününü değerlendiremedim yani 😞 belki aldığım ilaçlar da etki eder bilemiyorum 😞

Canım çok rahatsızlandım bir gün iğne bir gün serum yedim 19 yumurtlama 20 çatlamaydı 17-19-21 değerlendirebildim sadece ama asıl çatlama gününü değerlendiremedim yani 😞 belki aldığım ilaçlar da etki eder bilemiyorum 😞
Nasipse gelir bence 🎉 değerlendirme gün aşırı olmuş doktorların önerdiği gibi işte ✌🏻

17 19 20 değerlendirdim 20 catlama😅

Yaptım bu 3.olcak zaten onda da 3.de olmazsa bi doktora danışılmali deniyor ama benim hormonlarda yumurtalikta falan bisi yok bi hsg kaldı onu yapmadım bi doktor takibinde devam edeyim dedim eşime de baktrcaz

Allah allah.. belki benimde öyledir o yuzden görmüyorumdur yumurtlama.. insallah hepimiz cok guzel yumurtlamalar görürüz
AA bak sein test benimki gibi değil senin progesteron düşük değil bence ama yumurtan catlamiyor olabilir yani klomen ve çatlatma iğnesi kullansan kesin sonuç alacaksın gibime geldi tabi dontor daha iyi bilir ama klomenle yumurta gelişir catlamazda yine pik yapmaz anlatabildim mi ki

Benim testlerinde sadece kuruma çizgisi çıkıyordu progesteron sıfır olduğu için seninki farklı sad ce pik olmuyor senin o da yumurta catlayi'ca pik oluyor bence klomenle yumurtalar büyümüş ama ya tam olgunlaşmamış erken çatlamış ya da hiç catlamamis belki bak şimdi ben klomen içerken yine lh testlerinde sadece kuruma çizgisi vardı iğneyi yaptırınca pik oldu sonra gün gün silindi

Yarin 21.gunum yumurtlamis miyim bi bakam progesterona geçen ay düşük çıkmıştı ilk kez bu ayda düşük çıkarsa bari doktora gitmişken sorayim

X