Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar sizde de kasıklarda ve vulvaya doğru batma oluyor mu bazen çok şiddetli oluyor geceleri de ağrıyla uyanıyorum regl ağrısıyla beraber oluyor endişelendim açıkçası
Canım benim önceki gebeliğim de böyle çok ağrım olmuştu doktora sormuştum ilk haftalar çok normalde demişti

Kızlar günaydın duphaston biteli 6 gün oldu ama hala olmadım gebelik testinde sadece beyaz çiZgiyi gördüm bu sabahta yaptım ama negatif 4 gün daha mı beklesem doktora gitmek için anlamadım normalde duphastonda 4.gün oluyordum sizce ne yapmalıyım
Atsana buraya filtre show yapalım

Dur kız daha varrrr 2 3 güne regl ağrısı çekersen ümitleniriz hemennnn
Hic umitlenmem randevu aldım hem esime hem kendime o kadar umutsuzum artik😜😅 düşün ayın 2 si 2.gunum diye ta ne zaman aldım 2 gün geç yumurtladim gittim 4 üne değiştirdim 😍

Çok tebrik ederim 🎉🎉
Sağlıkla büyüsün 🥰🥰 nasıl değerlendirmiştin bugün kaçıncı döngü biraz bahseder misin?

Şuan döngümün 30. Günündeyim. Yeni evli olduğumuz için her gün ilişki oldu nerdeyse. Olursa olur kafasındaydık o yüzden gün aşırı falan yapmadık. Ben istediğim için ilişkiden sonra en azından 15 dk falan yattım hemen yıkanmadım. Bu kadar sanırım öyle ovülasyon testi falan yapmadım. Doktora normal muayene için gittiğimde ayın 13ünde yumurtan çatlamış demişti. Öyle bakalım inşallah sağlıkla büyür🥰🥰

Yoktur ya Allah korusun eğer kimyasal yada dış gebelik falan yok ise. Kanda betadaki artıştan belli oluyor o da. Rabbim hayırlisi ile sağlıklı bir bebek nasip etsin.🥰 ben bile heyacnlanfim sizin adınıza
Yaa teşekkür ederim inşallah sizin testte pozitif çıkar🥰 kan cuma günü vericem nasipse sağlık ocağında kaset testlerle takip edicem o zamama kadar koyulaşacak mı diye

Hayirli olsun cnm bebisini sağlıkla kucağına al nasıl değerlendirme yaptın biraz bilgi ver bizlere batina kaç gün vardi 😊🙏
Az önce yazdım bir önceki mesajda🥰 bat en geç 23 temmuzdu. 22sinde kan verdim 5.23 çıktı. Adet olmayınca bu sabah erken gebelik testi yaptım💃

Gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlar sizde de kasıklarda ve vulvaya doğru batma oluyor mu bazen çok şiddetli oluyor geceleri de ağrıyla uyanıyorum regl ağrısıyla beraber oluyor endişelendim açıkçası
Evet benim dünden beri var ara ara geliyor tam dediğin gibi. Testi negatif bekliyordum artık dedim adet olcam herhalde öyle bir ağrı. Pozitif çıkmasına rağmen korkuyorum hala. Normal mi bu ağrılar?

Atsana buraya filtre show yapalım
😅😅😅 yapalım cnm bunlar yaptığım testler yani ben hep beyaz çizgi gördüm ama hala kırmızı olmadı her sabah yaptım ve duphaston kullanmama rağmende hala adet olmadım

Eklentiler

• EFCD8719-B516-408A-869E-EEBE4331A412.jpeg
    EFCD8719-B516-408A-869E-EEBE4331A412.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 87E1B013-81CA-491A-BE9E-98BFB5C515A2.jpeg
    87E1B013-81CA-491A-BE9E-98BFB5C515A2.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 2AFF6FF3-0DEA-436A-B81A-C5BF880B9A96.jpeg
    2AFF6FF3-0DEA-436A-B81A-C5BF880B9A96.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 23D61185-0F9D-44D7-B4F8-397E1F1DA1B5.jpeg
    23D61185-0F9D-44D7-B4F8-397E1F1DA1B5.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 55
Evet benim dünden beri var ara ara geliyor tam dediğin gibi. Testi negatif bekliyordum artık dedim adet olcam herhalde öyle bir ağrı. Pozitif çıkmasına rağmen korkuyorum hala. Normal mi bu ağrılar?
Normal diyorlar canım benim adet 2 gün geçti 3. Gün hala oluyor bir de sıcak tut kendini gaz da çok kötü

😅😅😅 yapalım cnm bunlar yaptığım testler yani ben hep beyaz çizgi gördüm ama hala kırmızı olmadı her sabah yaptım ve duphaston kullanmama rağmende hala adet olmadım
Çook hafifte olsa bende gördüm sanki inşallah vardır🥰🥰

X