Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🏻 Bekleyeceğiz mecbur bakalım ne çıkacak ilerleyen günlerde. 1 hafta kaldı adet olmayım diye dua ediyorum 😂
Amin canım sağ ol güzel dileklerin için inşallah bekle bakalım inşallah hamiş olursun hayırlısıyla 🌸

Merhaba kızlar. Ben geçen ay döngümün 28. Gününde adet olmuştum. Şuan 29. Gündeyim. Beklenti içinde olduğum için perşembe günü acilde kan vermiştim yani döngümün 27. Günündeyken. Sonucu arayarak öğrenebildim beta hcg 5.23 dediler. Bende değer çok düşük ama 5 üzeri olduğu için beklemeye başladım. Tekrar acile gitmek yerine predictor early test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Eğer gebelik durumu varsa iki katı artması lazım yani 10 un üstüne çıkmalı ve erken testte belli olmalı değil mi? Lütfen yorum yapın umutlanmalı mıyım sizce?
Bende beta baktırdım doktora hamile olbilirim deyince. 6.7 çıktı doktor negatif dedi ben 2 gün sonra baktırdım yine 6 çıktı . Doktor da ikinci de şaşırdı niye teste geldiniz ki 6.7 zaten negatif dedi. E nabız da da 10 yazıyor sinir. Bende burada 5 ve üzeri diye okumuştum oyuzden heyacanlnmistim

Adetten farklı kasık ağrın var mı canım benim mesela uyku hali kasık batması bir de iştah açılması vardı 5 gün erken test verdim
Sağ kasığımda ağrı var yaklaşık bir haftadır. Bugün biraz aşağılara indi gibi yayıldı sanki ağrı. Sabah afedersiniz ilişki yaşadık acaba ondan mı diye şüphelendim inşallah adet olmam. Şuan ağrım varla yok arası. Uyku hali çok oluyo gece yeterince uyumama rağmen gün içinde ağırlık çöküyo sanki. Göğüslerim çook acıyo. İştahım da arttı evet yemek yesem de çabuk acıkıyorum ya da aç olmasam da canım bir şeyler istiyor. Karnım çok şişkindi şuan geçti. Sabah test yapıcam ama negatif çıkacak diye de korkuyorum😑

Bende beta baktırdım doktora hamile olbilirim deyince. 6.7 çıktı doktor negatif dedi ben 2 gün sonra baktırdım yine 6 çıktı . Doktor da ikinci de şaşırdı niye teste geldiniz ki 6.7 zaten negatif dedi. E nabız da da 10 yazıyor sinir. Bende burada 5 ve üzeri diye okumuştum oyuzden heyacanlnmistim
Hadi ya bende 5.23 çıktı 2 gün önce hala adet olmadım bekliyorum. Tekrar kan vermedim. Sabah erken gebelik testi yapıcam adet olmazsam.

Sağ kasığımda ağrı var yaklaşık bir haftadır. Bugün biraz aşağılara indi gibi yayıldı sanki ağrı. Sabah afedersiniz ilişki yaşadık acaba ondan mı diye şüphelendim inşallah adet olmam. Şuan ağrım varla yok arası. Uyku hali çok oluyo gece yeterince uyumama rağmen gün içinde ağırlık çöküyo sanki. Göğüslerim çook acıyo. İştahım da arttı evet yemek yesem de çabuk acıkıyorum ya da aç olmasam da canım bir şeyler istiyor. Karnım çok şişkindi şuan geçti. Sabah test yapıcam ama negatif çıkacak diye de korkuyorum😑
Bu belirtilerin çoğu bende de vardı inş pozitiftir canım göğüsler dediğin gibi ayrıca uykumu alsam da uyuyordum aynen canım

Arkadaslar 3 aydır ovulasyon testi yapiyorum yumurtlama göremedim😔 pcoslu degilim, adetlerim duzenli. Stresten mi yumurtlamiyorum anlamıyorum ama cok moralim bozuluyor bu duruma. İki aydirda gunde bir doz klomen kullandım yine görmedim😔

Regl 7 gün kala öğrenenler var. Hemen bi kaset test yapsana yarın sabahtan senin mesajınla uyanalım 😁
Anneme geldim, malesef test yok yanımda ama pozitif olsa bile şuan çıkacağına pek inanmıyorum. Yine de pazartesi sabah yaparım 😃

Bende eskisi gibi değilim heyecan yok hayırlısı hakkımızda canım beklenen birgün nasipse gelecektir 😍😇
Sana bakmaya girdim bahadır girmiyodum öyle okurken haso adlı kullanıcıya olan diyalog dikkatimi çekti :))baya onu okudum falan bugünü sizin yazışmaları okuyarak geçirdim bence burda pskolojileriliz tam tamına değil o yüzden olabilir kızın yazdıklari hiç dikkatimi çekmedi öncesinden neyse inşallah hayırlı haberler alırız senden :KK66:

Arkadaslar 3 aydır ovulasyon testi yapiyorum yumurtlama göremedim😔 pcoslu degilim, adetlerim duzenli. Stresten mi yumurtlamiyorum anlamıyorum ama cok moralim bozuluyor bu duruma. İki aydirda gunde bir doz klomen kullandım yine görmedim😔
Bende göremiyorum malesefe progesteron testi yaptırdı mi

Kızlar yumurtlamadan sonraki 9.gündeyim ovulasyon böyle.
13 ve 14 de yumurtlamayı gördüm, 16 da silikleşti tamamen.
Daha sonra hep bi koyuluk vardı yine. 🙀 Anlamadım neden böyle oluyor
Gittikçe koyulaşma oldumu testinde yoksa aynımı kaldı eğer gittikçe koyulasiyorsa hamilelik mumkun

Canım klomeni doktor kontrolünde mi kullanıyorsun. 3 aydır yumurtlama görmemen garip geldi. Eğer doktor kontrolündeysen ve doktorun bu konuda açıklama yapmıyorsa doktorunu değiş. Doktor kontrolünde değilsen de bi muayne olmalısın bence

20210725_051614.jpg

Kızlar sabah namazına kalkınca 5te yaptım. Hemen çıktı ve baya belirgin hayalet falan değil. Çok heyecanlandım şimdi nasıl uyucam bilmiyorum 😄😄😄
D Doktoraliguru ejce ejce

X