Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana da sorum var senin polisliktik yorumunu neye göre yaptı bu doktor acaba? Amh 4 ün üstü diye mi yoksa muayeneye göre mi?
Muayeneye göre. Yani vajinal muayene esnasında dedi kan sonucumu yorumlarkende kan değerlerin polikistikle uyuşuyor ama kötü değil gayet iyiler dedi

Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti yaptim testi bıraktım bi geldim böyle ne diyorsunuz kızlar

Eklentiler

• IMG-20210715-WA0007.jpg
    135,2 KB · Görüntüleme: 60
Ay hadi bakalım değerlendir

Canım ben de laboquick kullandım defalarca ama hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı, bence bu çizgi çıktığına göre var birşeyler. Elinde varsa tekrarla sabah ilk idrarla
1 saat sonra falan çıkmıştır diye düşünüyorum kuruma olabilir mi peki

1 saat sonra falan çıkmıştır diye düşünüyorum kuruma olabilir mi peki
Sanmıyorum, bende hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı laboquickte. Bir de bu baya belirgin ve kırmızımsı. İlk 10 dk içinde bakmadın mı hiç birşey yok muydu?

Sanmıyorum, bende hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı laboquickte. Bir de bu baya belirgin ve kırmızımsı. İlk 10 dk içinde bakmadın mı hiç birşey yok muydu?
Valla ilk 10 da bisey görmeyince kaldırdım sonra bakiyim diye o yüzden acaba diyorum belki de yanlis

Bunu çok konuştuk düşündük biz önceki gruplarda arkadaşlarla hatta kimisi iki gün sürdü öyle hamile kalanda var birgün sürüp çatlayan da var bence hiç çatlamaması sorun ne zaman çatladığı değil zaten üç gün bile süren var yumurta çatlaması bu mormal kabul ediliyor. Her ay aynı şey olmuyor bende çok hızlı çatlama olan ayda oldu iki gün sürende. Yani o kötü bir durum değil canım çok yeni denemelerin inşallah en yakın zamanda anne olursun birde uzun yumurtlma demek daha büyüme devam ediyor demek bunun iyi kötü olduğunu anlayamayız da kaliteliyse iki şekilde güzel demek çatlama

canım bu ay 28 gün sürdü bakalım göreceğiz bilmiuorum polikistik varya ama gynopol 60 şase kullanıyorum suan polikistik icin

O zman kuzu ne zaman pik olacağı da belli değildir sen genelde hep aynı saatlerde yap kesin yalakalarsın olacak pik bence

Ne güzel işte kaçırmadın değerlendir

Gerçekten pik gibi duruyor değerlendir muhakak akşam 20-22 arası da hemen bi test daha yap çatlama mı yoksa yumurtlama devam ediyor gör bakalım.. Hadi inş güzel şekilde neticelenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…