- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Daha tam yumurtlama değil ama çok yakın bence değerlendirin ama akşam 20-22 de test yapın pik çıkacaktır sabah 10-12 de devam edin çatlamayı kaçırmayınBugün böyle çıktı ovulasyon testim. Yumurtlama diyebilir miyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha tam yumurtlama değil ama çok yakın bence değerlendirin ama akşam 20-22 de test yapın pik çıkacaktır sabah 10-12 de devam edin çatlamayı kaçırmayınBugün böyle çıktı ovulasyon testim. Yumurtlama diyebilir miyiz
Vay maslalah hayırlı olsunYumurtlama üzerinden 10 gün geçti yaptim testi bıraktım bi geldim böyle ne diyorsunuz kızlar
Ben de avm de yaptım ama biraz koyuydu o yüzden 10 gibi yapim bi pik mi acepDinlenme tesisindede yumurtlama testi yaptım ya Adana'da dağlarına doğru da çektim Eki Görüntüle 2888874
Kac kez yumurtladin kiz gebe misin yoksa ben olsam test yapardimKızlar 21. Gün sanki ikisi de koyu gibi değil mi ya? Bundan önce zaten 15. Gün pik olmuştu hatta reglden iki gün sonra 8. Gün de yumurtlama görünüyor gibiydi yine yumurtlamaysa artık yuh neyim ben tavuk falan mı
Catlamis canimsKızlar benim yumurtam bugün ya da dün gece çatladı
Kuzum daha çok erken değil mi yaaa bata 8 gün var ama yumurtalıklarımda bi sağdan bi soldan aralıklı olarak batmalar oldu bugün. heveslendirmek de istemiyorum kendimi ama su gibi gelen akıntı beyaz katımsıyla karışıkk ne bileyim insan belirti arıyor ya böyle zamanlarda korkuyorumKac kez yumurtladin kiz gebe misin yoksa ben olsam test yapardim
O kadar çok yumurtluyosam maşallahım var da madem neden 4 aydır hiç tutmuyo yaaDemek ki 3 kere yumurtlamışsın ne güzel
Z zahrada meşhur örnek erken.ogrendi=)Kuzum daha çok erken değil mi yaaa bata 8 gün var ama yumurtalıklarımda bi sağdan bi soldan aralıklı olarak batmalar oldu bugün. heveslendirmek de istemiyorum kendimi ama su gibi gelen akıntı beyaz katımsıyla karışıkk ne bileyim insan belirti arıyor ya böyle zamanlarda korkuyorum
Test yok mu hiç ama erken gebelik sevmiyorum ben kaset varsa iyi olurdu aslında yapsanO kadar çok yumurtluyosam maşallahım var da madem neden 4 aydır hiç tutmuyo yaa
Kaset var kuzum sabah yapayım madem senin için ama sanmıyorum hiç bi hafta kala ne bilimTest yok mu hiç ama erken gebelik sevmiyorum ben kaset varsa iyi olurdu aslında yapsan
Ama hep koyulasmis sonuc aynı oluyor pozitif inşallah değilse de napalim kısmet insallah vardir=)Kaset var kuzum sabah yapayım madem senin için ama sanmıyorum hiç bi hafta kala ne bilim
Yok yok 10.gunde öğrendi Sen regli bosver kayabiliyor o ilk catlamandan 10gun geçti mi peki
Eğer 8. Günde de yumurtlama olduysa 9 çatlasa 10 gün geçtiğinde test yapmıştım zaten bişi yoktu bence 8. Gün yumurtlama değildi ebru ceylan yanılıyor ama asıl pikten sonraki çatlama 17.günde oldu daha 5. Gün geçti ondanYok yok 10.gunde öğrendi Sen regli bosver kayabiliyor o ilk catlamandan 10gun geçti mi peki
Bu da bir garip 15.gun pik e bugün de pik beynim yandiEğer 8. Günde de yumurtlama olduysa 9 çatlasa 10 gün geçtiğinde test yapmıştım zaten bişi yoktu bence 8. Gün yumurtlama değildi ebru ceylan yanılıyor ama asıl pikten sonraki çatlama 17.günde oldu daha 5. Gün geçti ondan
Oy oy ben de anlamiomKızlar arkadaşım yeni evli 4 aylık evli 2 aylık hamile yaaa
Biz neden hamile kalamıyoruz anlamıyorum
Aynen benim deBu da bir garip 15.gun pik e bugün de pik beynim yandi