• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün böyle çıktı ovulasyon testim. Yumurtlama diyebilir miyiz
Daha tam yumurtlama değil ama çok yakın bence değerlendirin ama akşam 20-22 de test yapın pik çıkacaktır sabah 10-12 de devam edin çatlamayı kaçırmayın☺️

Kızlar 21. Gün sanki ikisi de koyu gibi değil mi ya? Bundan önce zaten 15. Gün pik olmuştu hatta reglden iki gün sonra 8. Gün de yumurtlama görünüyor gibiydi yine yumurtlamaysa artık yuh neyim ben tavuk falan mı 🤣
Kac kez yumurtladin kiz gebe misin yoksa ben olsam test yapardim

Kac kez yumurtladin kiz gebe misin yoksa ben olsam test yapardim
Kuzum daha çok erken değil mi yaaa bata 8 gün var 🙄 ama yumurtalıklarımda bi sağdan bi soldan aralıklı olarak batmalar oldu bugün. heveslendirmek de istemiyorum kendimi ama su gibi gelen akıntı beyaz katımsıyla karışıkk ne bileyim insan belirti arıyor ya böyle zamanlarda korkuyorum 🤦‍♀️

Kuzum daha çok erken değil mi yaaa bata 8 gün var 🙄 ama yumurtalıklarımda bi sağdan bi soldan aralıklı olarak batmalar oldu bugün. heveslendirmek de istemiyorum kendimi ama su gibi gelen akıntı beyaz katımsıyla karışıkk ne bileyim insan belirti arıyor ya böyle zamanlarda korkuyorum 🤦‍♀️
Z zahrada meşhur örnek erken.ogrendi=)

Ovu testi yapacağını unutup soda açmak neysek icmemistim ama sogan suyusu içecektim aman zaten bugün 2gune 1 günüm zaten degerlencek sogan suyumu içim test yarına artik

Yok yok 10.gunde öğrendi Sen regli bosver kayabiliyor o ilk catlamandan 10gun geçti mi peki
Eğer 8. Günde de yumurtlama olduysa 9 çatlasa 10 gün geçtiğinde test yapmıştım zaten bişi yoktu bence 8. Gün yumurtlama değildi ebru ceylan yanılıyor 🤣 ama asıl pikten sonraki çatlama 17.günde oldu daha 5. Gün geçti ondan

Eklentiler

• 2FE9DE27-16FC-449E-8D20-5134D3C46043.jpeg
    2FE9DE27-16FC-449E-8D20-5134D3C46043.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 612D0AEC-4A67-43AC-89DB-5F75C5218882.jpeg
    612D0AEC-4A67-43AC-89DB-5F75C5218882.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar arkadaşım yeni evli 4 aylık evli 2 aylık hamile yaaa 🥺
Biz neden hamile kalamıyoruz anlamıyorum

Eğer 8. Günde de yumurtlama olduysa 9 çatlasa 10 gün geçtiğinde test yapmıştım zaten bişi yoktu bence 8. Gün yumurtlama değildi ebru ceylan yanılıyor 🤣 ama asıl pikten sonraki çatlama 17.günde oldu daha 5. Gün geçti ondan
Bu da bir garip 15.gun pik e bugün de pik beynim yandi

Back