- 16 Mayıs 2021
- 60
- 31
- 18
Sizinkiyleayni gibi duruyor benimki laboquick miEki Görüntüle 2888928
Eki Görüntüle 2888929
Ya kizlar kuruma cizgisimi sizce ilk 10 dk da fark etmedim ise gittim geldim boyleydi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinkiyleayni gibi duruyor benimki laboquick miEki Görüntüle 2888928
Eki Görüntüle 2888929
Ya kizlar kuruma cizgisimi sizce ilk 10 dk da fark etmedim ise gittim geldim boyleydi.
8 ve 15 pik geldi. Son yaptığında baya koyu ama pil değil sanırım.Eğer 8. Günde de yumurtlama olduysa 9 çatlasa 10 gün geçtiğinde test yapmıştım zaten bişi yoktu bence 8. Gün yumurtlama değildi ebru ceylan yanılıyor ama asıl pikten sonraki çatlama 17.günde oldu daha 5. Gün geçti ondan
Testlerde fazla idrar damlatıyorsun seni yanıltabilirEğer 8. Günde de yumurtlama olduysa 9 çatlasa 10 gün geçtiğinde test yapmıştım zaten bişi yoktu bence 8. Gün yumurtlama değildi ebru ceylan yanılıyor ama asıl pikten sonraki çatlama 17.günde oldu daha 5. Gün geçti ondan
Evet yumurtlama benceKızlar merhaba? Bugün öğlen yaptım test ama çıkmadı akşama doğru kasıklarımda ağrı olunca tekrardan yaptım. Sizce yumurtlama olmuş mu ne dersiniz ben ilk defa kendimde böyle t çizgisini koyu gördümde
Bence tam pik değil ama olucak :) sabaha olur gibi geldi bana ama bilemiyorum yine deKızlar merhaba? Bugün öğlen yaptım test ama çıkmadı akşama doğru kasıklarımda ağrı olunca tekrardan yaptım. Sizce yumurtlama olmuş mu ne dersiniz ben ilk defa kendimde böyle t çizgisini koyu gördümde
Daha olmamış galiba yarın olacak. T çizgisi C çizgisine eşit veya koyu olacak..Kızlar merhaba? Bugün öğlen yaptım test ama çıkmadı akşama doğru kasıklarımda ağrı olunca tekrardan yaptım. Sizce yumurtlama olmuş mu ne dersiniz ben ilk defa kendimde böyle t çizgisini koyu gördümde
Yarın sabah 9 da yapsam anlarmıyım? 10-16 arası diyor ama dışarıdayım hep iş var malum yapabilirmiyim bilemedim. Yumurtlama dahil 3 gün deniyor ya hani tutturmakta zor pik mi değil mi diyeDaha olmamış galiba yarın olacak. T çizgisi C çizgisine eşit veya koyu olacak..
Evet canimSizinkiyleayni gibi duruyor benimki laboquick mi
Kan verecek misiniz ne düşünüyorsunuzEvet canim
Ya bilmiyorumki ilk 10 dk da gormedim ya inanmiyorum acikcasi ama tengide hafif kirmizi gibi sen ne yapacaksinKan verecek misiniz ne düşünüyorsunuz
Benim de aynı ya sonradan bi daha test yaptım önce bisey çıkmadı sonra bi çizgi çıktı çok silik ama. Yarin sabah bi daha test yaparım ona göre bakiyim diyorumYa bilmiyorumki ilk 10 dk da gormedim ya inanmiyorum acikcasi ama tengide hafif kirmizi gibi sen ne yapacaksin
Senin testinde cok belli ama cizgi. Sabah idrarinla yaparsan net cikar. Bende pazartesiyi bekleyim bakalim.Benim de aynı ya sonradan bi daha test yaptım önce bisey çıkmadı sonra bi çizgi çıktı çok silik ama. Yarin sabah bi daha test yaparım ona göre bakiyim diyorum
İkinci yaptığımda çok silik ya inanamadım acikcasi. Ay insallah sana da bana da hayırlısıyla nasip olurSenin testinde cok belli ama cizgi. Sabah idrarinla yaparsan net cikar. Bende pazartesiyi bekleyim bakalim.
Çok teşekkürler Çok aydınlatıcı oldu sağ olasın, dilerim sen de en kısa zamanda anne olursunBunu çok konuştuk düşündük biz önceki gruplarda arkadaşlarla hatta kimisi iki gün sürdü öyle hamile kalanda var birgün sürüp çatlayan da var bence hiç çatlamaması sorun ne zaman çatladığı değil zaten üç gün bile süren var yumurta çatlaması bu mormal kabul ediliyor. Her ay aynı şey olmuyor bende çok hızlı çatlama olan ayda oldu iki gün sürende. Yani o kötü bir durum değil canım çok yeni denemelerin inşallah en yakın zamanda anne olursun birde uzun yumurtlma demek daha büyüme devam ediyor demek bunun iyi kötü olduğunu anlayamayız da kaliteliyse iki şekilde güzel demek çatlama
Amin insallahİkinci yaptığımda çok silik ya inanamadım acikcasi. Ay insallah sana da bana da hayırlısıyla nasip olur
Henüz değil eli kulağındaKızlar merhaba? Bugün öğlen yaptım test ama çıkmadı akşama doğru kasıklarımda ağrı olunca tekrardan yaptım. Sizce yumurtlama olmuş mu ne dersiniz ben ilk defa kendimde böyle t çizgisini koyu gördümde
Çok teşekkürler Çok aydınlatıcı oldu sağ olasın, dilerim sen de en kısa zamanda anne olursun
Oyyy allahım yardımcıları olsun. 2 aylık bebekte ne kanseri ya of offKızlar o kadar üzgünüm ki arkadaşımın 2 aylık bebeği kanser ve sarmış her yerini gerçekten bebek istiyoruz ama lütfen eksik dua etmeyelim sağlıklı bi bebek isteyelim