Evet ya yumurtlama ya da yarın pik yapacaktırBugün böyle çıktı ovulasyon testim. Yumurtlama diyebilir miyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya yumurtlama ya da yarın pik yapacaktırBugün böyle çıktı ovulasyon testim. Yumurtlama diyebilir miyiz
Muayeneye göre. Yani vajinal muayene esnasında dedi kan sonucumu yorumlarkende kan değerlerin polikistikle uyuşuyor ama kötü değil gayet iyiler dediSana da sorum var senin polisliktik yorumunu neye göre yaptı bu doktor acaba? Amh 4 ün üstü diye mi yoksa muayeneye göre mi?
Markası ne?Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti yaptim testi bıraktım bi geldim böyle ne diyorsunuz kızlar
LaboquickMarkası ne?
Demek ki 3 kere yumurtlamışsın ne güzel28 yaşındayımm birgebeningunlugu sayfasına atmıştım o 8. Günü de yumurtlama demişti sonra 15-16 yı sonra 18 i de yumurtlama dedi en son. Bu da yumurtlamaysa yani çüş artık dedim ben de
Canım ben de laboquick kullandım defalarca ama hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı, bence bu çizgi çıktığına göre var birşeyler. Elinde varsa tekrarla sabah ilk idrarlaLaboquick
Kuruma çizgisiymiş canım bugun regl oldumBir çiGi görünüyor sanki yani ben gördüm
Ay hadi bakalım değerlendirKızlar şuan çok şaşkınım. Geçen ay 22.günde pik gördüm, ondan önceki aylarda hep geç görüyordum. Dünden beri aşırı akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yumurtlamaya çünkü bugün henüz 13.günüm ve testim pik. İyi ki eve gelip test yapmışım, kayınvalidemdeydim kahvaltıya çağırmıştı daha erken zaten yumurtlama yoktur bi ara acaba yapmasam mı diye düşündüm ama iyi ki yapmışım baksanıza Selizay @Esrakcshn Margee @HTCNM
MaviSasa234 bak moral oldu bu bana hemde çok
Yusra-61 senle de dün şu akıntı mevzusunu konuşmuştuk
Kendimi ağustosa atmıştım ama bu durumda temmuzun sonunda bat olacak
Anladım canım teşekkürlerMuayeneye göre. Yani vajinal muayene esnasında dedi kan sonucumu yorumlarkende kan değerlerin polikistikle uyuşuyor ama kötü değil gayet iyiler dedi
Bana gebelik gibi geldi bu hayırlısı olsunYumurtlama üzerinden 10 gün geçti yaptim testi bıraktım bi geldim böyle ne diyorsunuz kızlar
1 saat sonra falan çıkmıştır diye düşünüyorum kuruma olabilir mi pekiCanım ben de laboquick kullandım defalarca ama hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı, bence bu çizgi çıktığına göre var birşeyler. Elinde varsa tekrarla sabah ilk idrarla
Yaa inan bilmiyorum insallah hayırlısı ile tabii ama anında çıkmadı ya o yüzden test bozuk mu acaba diyorumBana gebelik gibi geldi bu hayırlısı olsun
Sanmıyorum, bende hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı laboquickte. Bir de bu baya belirgin ve kırmızımsı. İlk 10 dk içinde bakmadın mı hiç birşey yok muydu?1 saat sonra falan çıkmıştır diye düşünüyorum kuruma olabilir mi peki
Valla ilk 10 da bisey görmeyince kaldırdım sonra bakiyim diye o yüzden acaba diyorum belki de yanlisSanmıyorum, bende hiç kuruma çizgisi bile çıkmadı laboquickte. Bir de bu baya belirgin ve kırmızımsı. İlk 10 dk içinde bakmadın mı hiç birşey yok muydu?
hamile misinCanim söylediğin çok iyi oldu
Yusra-61 kuzu sana sorum olacak Yumurtlamanın 24 saatte çatlaması mı iyi uzun yumurtlama mı iyidir daha önceden bilgin var mi? Benim 16. Gün pik geldi tam 24 saat sonra teste silikleşme başladı bu ay benim ilk ovülasyon denememiş, hormon vs baktırmıştım problem olmadığı görüldü bir tek film çektirmedim ama bilinçli ilk takibim bu ay oldu heniz erken diye düşündüm. 3. Deneme bu
canım bu ay 28 gün sürdü bakalım göreceğiz bilmiuorum polikistik varya ama gynopol 60 şase kullanıyorum suan polikistik icin
Ne güzel işte kaçırmadın değerlendirKızlar şuan çok şaşkınım. Geçen ay 22.günde pik gördüm, ondan önceki aylarda hep geç görüyordum. Dünden beri aşırı akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yumurtlamaya çünkü bugün henüz 13.günüm ve testim pik. İyi ki eve gelip test yapmışım, kayınvalidemdeydim kahvaltıya çağırmıştı daha erken zaten yumurtlama yoktur bi ara acaba yapmasam mı diye düşündüm ama iyi ki yapmışım baksanıza Selizay @Esrakcshn Margee @HTCNM
Gerçekten pik gibi duruyor değerlendir muhakak akşam 20-22 arası da hemen bi test daha yap çatlama mı yoksa yumurtlama devam ediyor gör bakalım.. Hadi inş güzel şekilde neticelenirKızlar şuan çok şaşkınım. Geçen ay 22.günde pik gördüm, ondan önceki aylarda hep geç görüyordum. Dünden beri aşırı akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yumurtlamaya çünkü bugün henüz 13.günüm ve testim pik. İyi ki eve gelip test yapmışım, kayınvalidemdeydim kahvaltıya çağırmıştı daha erken zaten yumurtlama yoktur bi ara acaba yapmasam mı diye düşündüm ama iyi ki yapmışım baksanıza Selizay @Esrakcshn Margee @HTCNM