• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dinlenme tesisindede yumurtlama testi yaptım ya 😂 Adana'da dağlarına doğru da çektim 😅
IMG_20210715_160534.jpg

Kızlar şuan çok şaşkınım. Geçen ay 22.günde pik gördüm, ondan önceki aylarda hep geç görüyordum. Dünden beri aşırı akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yumurtlamaya çünkü bugün henüz 13.günüm ve testim pik. İyi ki eve gelip test yapmışım, kayınvalidemdeydim kahvaltıya çağırmıştı daha erken zaten yumurtlama yoktur bi ara acaba yapmasam mı diye düşündüm ama iyi ki yapmışım baksanıza 🥰❤️ @Selizay @Esrakcshn @Adelnaz @HTCNM

@Sasa234 bak moral oldu bu bana hemde çok
Yusra-61 Yusra-61 senle de dün şu akıntı mevzusunu konuşmuştuk 😃

Kendimi ağustosa atmıştım ama bu durumda temmuzun sonunda bat olacak ❤️❤️❤️

Sanırım çoğumuz temmuz sonunda batları. 👍
Birde çatlamayı gördün mü tamamdır başka yumurtlma filan olmazsa 👌 haydi inşallah güzel sonuçlar alman dileğiyle.
Senin Yumutlaman çok düzensiz ya iyi ki test var yoksam düşünemiyorum 😇 boşuna 2 günde bir ilişki demiyor doktorlar. 👍

Sanırım çoğumuz temmuz sonunda batları. 👍
Birde çatlamayı gördün mü tamamdır başka yumurtlma filan olmazsa 👌 haydi inşallah güzel sonuçlar alman dileğiyle.
Senin Yumutlaman çok düzensiz ya iyi ki test var yoksam düşünemiyorum 😇 boşuna 2 günde bir ilişki demiyor doktorlar. 👍
Gerçekten öyle ya, bu yüzden test benim için vazgeçilmez oluyor, ilk defa bu kadar erken yumurtlama gördüm. İnşallah bu sefer beni yormaz günlerce, 1-2 güne çatlar.

Gerçekten öyle ya, bu yüzden test benim için vazgeçilmez oluyor, ilk defa bu kadar erken yumurtlama gördüm. İnşallah bu sefer beni yormaz günlerce, 1-2 güne çatlar.

İnşAllah çatlar. 👍 Sürekli çatlamama durumu olacak diye birşey yok 😇

Teşekkür ederim🌸 ben adet döngüsü için P.C. Uygulamasını kullanıyorum. Onun döngü zamanlarını değerlendirdim ovulasyon testi yapmadım hiç
Selam,
Ben de bu uygulamayı kullanıyorum Şubat’tan beri son iki aydır onun takvimine göre gittim ama olumlu olmadı bu ay ovülasyon aldım ve gördüm ki onun bana dediği tarihlerde ben yumurtlamıyorum😫 ovülasyon öneririm ✌🏻

Yusra-61 Yusra-61 kuzu sana sorum olacak 🙏🏻 Yumurtlamanın 24 saatte çatlaması mı iyi uzun yumurtlama mı iyidir daha önceden bilgin var mi? Benim 16. Gün pik geldi tam 24 saat sonra teste silikleşme başladı 👀 bu ay benim ilk ovülasyon denememiş, hormon vs baktırmıştım problem olmadığı görüldü bir tek film çektirmedim ama bilinçli ilk takibim bu ay oldu heniz erken diye düşündüm. 3. Deneme bu 🤨

Bugün hiç yapma bence silik çıkar o tekrar yumrtlama için yine 3 günü bulur olabiliyor öylede adet döngün kaç canım senin?
canım bu ay 28 gün sürdü bakalım göreceğiz bilmiuorum polikistik varya ama gynopol 60 şase kullanıyorum suan polikistik icin

canım bu ay 28 gün sürdü bakalım göreceğiz bilmiuorum polikistik varya ama gynopol 60 şase kullanıyorum suan polikistik icin
Sana da sorum var 😁senin polisliktik yorumunu neye göre yaptı bu doktor acaba? Amh 4 ün üstü diye mi 👀 yoksa muayeneye göre mi?

Ben çok deneyimli değilim ama testlerin hepsi bozuk değildir bence hassasiyetleri farklılaşabilir belki yaşınız kaç? Belki bir ayda iki kere yumurtluyorsunuz 🎉
28 yaşındayımm birgebeningunlugu sayfasına atmıştım o 8. Günü de yumurtlama demişti sonra 15-16 yı sonra 18 i de yumurtlama dedi en son. Bu da yumurtlamaysa yani çüş artık dedim ben de 🤣🤣🤣🤣

Bugün böyle çıktı ovulasyon testim. Yumurtlama diyebilir miyiz

Eklentiler

• 723D82E0-2D9E-4CD1-8816-5C10E752D791.jpeg
    723D82E0-2D9E-4CD1-8816-5C10E752D791.jpeg
    62,7 KB · Görüntüleme: 74
  • AE2B63D8-09BA-4BB6-AE7E-51F8D8EBA81F.jpeg
    AE2B63D8-09BA-4BB6-AE7E-51F8D8EBA81F.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 50
Koşun kızlar koşun sabah test yaptıydım 5 dk sonra falan baktığımda bişey yoktu eve geldim tekrar baktım çizgi var bu kuruma çizgisi midir suberal marka gebelik testi bu birde su damlattım telefonla çıkmadı ama ben gözle görebiliyorum çizgi var hala
Bir çiGi görünüyor sanki yani ben gördüm

Kızlar merhaba bata 5 gun var erken gebelık testi böyle cıktı bu arada ılk ıkı dakıkada falan silik cizgı hemen belırdı suan attıgımda ne kadar bellı oluyor bılmıyorum ama varmı sızcede
Ben çizgi görüyorum silik

Back