Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ben adet döngüsü için P.C. Uygulamasını kullanıyorum. Onun döngü zamanlarını değerlendirdim ovulasyon testi yapmadım hiçYaaa hadi güzel hayırlı sağlıklı haberler inşallah ovülasyonla takip etmiş miydin
Kızlar şuan çok şaşkınım. Geçen ay 22.günde pik gördüm, ondan önceki aylarda hep geç görüyordum. Dünden beri aşırı akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yumurtlamaya çünkü bugün henüz 13.günüm ve testim pik. İyi ki eve gelip test yapmışım, kayınvalidemdeydim kahvaltıya çağırmıştı daha erken zaten yumurtlama yoktur bi ara acaba yapmasam mı diye düşündüm ama iyi ki yapmışım baksanıza @Selizay @Esrakcshn @Adelnaz @HTCNM
@Sasa234 bak moral oldu bu bana hemde çok
Yusra-61 senle de dün şu akıntı mevzusunu konuşmuştuk
Kendimi ağustosa atmıştım ama bu durumda temmuzun sonunda bat olacak
Gerçekten öyle ya, bu yüzden test benim için vazgeçilmez oluyor, ilk defa bu kadar erken yumurtlama gördüm. İnşallah bu sefer beni yormaz günlerce, 1-2 güne çatlar.Sanırım çoğumuz temmuz sonunda batları.
Birde çatlamayı gördün mü tamamdır başka yumurtlma filan olmazsa haydi inşallah güzel sonuçlar alman dileğiyle.
Senin Yumutlaman çok düzensiz ya iyi ki test var yoksam düşünemiyorum boşuna 2 günde bir ilişki demiyor doktorlar.
Gerçekten öyle ya, bu yüzden test benim için vazgeçilmez oluyor, ilk defa bu kadar erken yumurtlama gördüm. İnşallah bu sefer beni yormaz günlerce, 1-2 güne çatlar.
Ayyy benimde aynen böyleGeliyor gelmekte olan
Maşallah vallahi belki çoğul gebelik olurKızlar 21. Gün sanki ikisi de koyu gibi değil mi ya? Bundan önce zaten 15. Gün pik olmuştu hatta reglden iki gün sonra 8. Gün de yumurtlama görünüyor gibiydi yine yumurtlamaysa artık yuh neyim ben tavuk falan mı
Selam,Teşekkür ederim ben adet döngüsü için P.C. Uygulamasını kullanıyorum. Onun döngü zamanlarını değerlendirdim ovulasyon testi yapmadım hiç
Umarım olumlu gelirHenüz takipteyim canım, benim batım 19 u dün erken gebelik testimde çizgi çıktı, kaset testim çok çok silikti. Bugün kasetimdeki çizgi belirginleşti. Reglim biraz geciksin doktoruma öyle yazacağım bakalım
canım bu ay 28 gün sürdü bakalım göreceğiz bilmiuorum polikistik varya ama gynopol 60 şase kullanıyorum suan polikistik icinBugün hiç yapma bence silik çıkar o tekrar yumrtlama için yine 3 günü bulur olabiliyor öylede adet döngün kaç canım senin?
Sana da sorum var senin polisliktik yorumunu neye göre yaptı bu doktor acaba? Amh 4 ün üstü diye mi yoksa muayeneye göre mi?canım bu ay 28 gün sürdü bakalım göreceğiz bilmiuorum polikistik varya ama gynopol 60 şase kullanıyorum suan polikistik icin
Ahh ne güzel olurdu valla ama ilginç yani testler bozuk bence ondan olabilir yok mu testte deneyimli kızlaaarrrMaşallah vallahi belki çoğul gebelik olur
Ben çok deneyimli değilim ama testlerin hepsi bozuk değildir bence hassasiyetleri farklılaşabilir belki yaşınız kaç? Belki bir ayda iki kere yumurtluyorsunuzAhh ne güzel olurdu valla ama ilginç yani testler bozuk bence ondan olabilir yok mu testte deneyimli kızlaaarrr
28 yaşındayımm birgebeningunlugu sayfasına atmıştım o 8. Günü de yumurtlama demişti sonra 15-16 yı sonra 18 i de yumurtlama dedi en son. Bu da yumurtlamaysa yani çüş artık dedim ben deBen çok deneyimli değilim ama testlerin hepsi bozuk değildir bence hassasiyetleri farklılaşabilir belki yaşınız kaç? Belki bir ayda iki kere yumurtluyorsunuz
Bir çiGi görünüyor sanki yani ben gördümKoşun kızlar koşun sabah test yaptıydım 5 dk sonra falan baktığımda bişey yoktu eve geldim tekrar baktım çizgi var bu kuruma çizgisi midir suberal marka gebelik testi bu birde su damlattım telefonla çıkmadı ama ben gözle görebiliyorum çizgi var hala
Ben çizgi görüyorum silikKızlar merhaba bata 5 gun var erken gebelık testi böyle cıktı bu arada ılk ıkı dakıkada falan silik cizgı hemen belırdı suan attıgımda ne kadar bellı oluyor bılmıyorum ama varmı sızcede
Ne mutlu size28 yaşındayımm birgebeningunlugu sayfasına atmıştım o 8. Günü de yumurtlama demişti sonra 15-16 yı sonra 18 i de yumurtlama dedi en son. Bu da yumurtlamaysa yani çüş artık dedim ben de