• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa o ilacı kullanırken hamile kalmayı önermiyolar mı ? Geçen aylarda ben de kullandım.

Bana ilacı kullanırken hamile kalmıyorsun dedi. 😏 Neden dedi bilmiyorum hatta aşılamam bu ilaç yüzünden iptal edildi bu ilaç yumrtlamanı engelleyebilir dedi. 🤷 Ben riske giremem dedi. Çok etkisi var sevmedim ilaçı uyumaktan canım çıkıyor çok uyuyorum. 🙈

Geliyor gelmekte olan 😁

Eklentiler

• IMG_20210715_143851.jpg
    IMG_20210715_143851.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 62
Yaani 😄 son 3 ovulasyon testim kaldı 🤣 ondan böyle oldu ekmek gibi test yiyorum sizlere çekip atsam oha dersiniz 🤣🤣🤣🤣
Yok yok demeyiz 😂😂 Z zahrada kuzumla beni biliyosun yumurtlama günü gebelik testi yapmıştı balım benim shshsh bende tatile çıkıyorum yarın yanıma ovu testlerimi bi de canım çekerse diye 2 tane de gebelik testimi koydum şimdi ne olur ne olmaz testsizlikten elimiz ayağımız titremesin 🤣🤣🤣

Heyecandan bırakamıyorum stres değil benim ki merak yani negatif görünce üzülmem üzülmüyorum zaten ilk denemeden sonra aldım ovulasyon testini onu da çok öneren olduğu için. :) Daha yolun başındayız Allah’ın takdiri diyorum nasip etmeyeceğini hayal ettirmez biliyorum . O yüzden heyecanımı yenemiyorum 🥰 inşallah en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Amin amin ❤️

Kızlar tünaydın bu sabah belimde bi ağrıyla uyandım bata 8 gün var ama bel ağrısı belirtilerde çok konuşulduğu için bi acaba mı dedim belki de uyurken ters hareket yaptım bilemiyorum 🤣🤣 belirti olarak yaşayanlar tarif edebilir mi nası bi ağrıydı? Bi yandan üst bacaklarımda da kas ağrısı gibi ağrı var ateşim sabah 36.9 çıktı hasta mı oluyorum ya da bilemedim 🤦‍♀️
Benim bata 6-7 gün kala bel ağrım çok şiddetliydi. Tatil dönüşü bavul iş vs iyice tetiklemiş olabilirim. Benim ağrım saplanma ağrısı gibiydi tam belimde hafif dalgalanarak yukarı çıkan bilmem anlatabildim mi🙈 bir de bacaklarıma ve göğüs ağrıma kramplar giriyor

Kuzular dün silik çizgiyle atmıştım bu test farklı marka çatlama üzeri 12. Günde yaptım idrara 14. Gün geçtiği söyleniyor beklemeliymiyim sizce
Ben dünkünde çizgiyi gördüm ama bunda çok göremedim canım belki markadan markaya değişiyordur. Daha erken ama dediğin gibi biraz beklesen daha iyi sonuç alırsın

Yok yok demeyiz 😂😂 Z zahrada kuzumla beni biliyosun yumurtlama günü gebelik testi yapmıştı balım benim shshsh bende tatile çıkıyorum yarın yanıma ovu testlerimi bi de canım çekerse diye 2 tane de gebelik testimi koydum şimdi ne olur ne olmaz testsizlikten elimiz ayağımız titremesin 🤣🤣🤣

Ben bittim daha testte bulaşmam demek istiyorm iç sesim yapma yalan söylemeee diyor 🤣 🤣 napayım ovulasyon seviyorm canım sıkıntısına iyi geliyor ama gebelik pek işim olmaz o psikolojimi bozuyor 😂😂😂 sonumuz hayır olsun 💃💃

Bana ilacı kullanırken hamile kalmıyorsun dedi. 😏 Neden dedi bilmiyorum hatta aşılamam bu ilaç yüzünden iptal edildi bu ilaç yumrtlamanı engelleyebilir dedi. 🤷 Ben riske giremem dedi. Çok etkisi var sevmedim ilaçı uyumaktan canım çıkıyor çok uyuyorum. 🙈
Demek ki her doktor farklı baya benim de prolaktin yüksekti normalde femara ya başlarken prolaktin bakalım dedi ona göre başlayalım. Ben de dedim yüksekse demaraya başlamayacak mıyız bu ay hayır dedi ek olarak dostinex vericem demişti. Sonra tahlil normal çıkınca başlamadı. Ama ondan önceki doktorum da dostinex yazdığında gebe kalmak istediğimi biliyordu korun demedi🤷🏻‍♀️

Demek ki her doktor farklı baya benim de prolaktin yüksekti normalde femara ya başlarken prolaktin bakalım dedi ona göre başlayalım. Ben de dedim yüksekse demaraya başlamayacak mıyız bu ay hayır dedi ek olarak dostinex vericem demişti. Sonra tahlil normal çıkınca başlamadı. Ama ondan önceki doktorum da dostinex yazdığında gebe kalmak istediğimi biliyordu korun demedi🤷🏻‍♀️

Bende pek anlamadım çözemedim ki kuzum ne için ney diyorlar neden korun diyor hem korun derken yumrtlama sorun olur prolaktin yüksekse aşılama diyor. Niye korun dediğini düşünüyorm ilaç çok ağır ondan mı acaba bilemedim? Oysaki yüksek olan prolaktin 41 iken 2 gün sonra 28 çıktı ona ilaç veriyor hiç gerek yoktu bence. Ama doktor olamadığımız için çözümleyemiyoruz. 👍 Kaça düşmüştü prolaktinin ölçüldü mü peki sonra? Adetinde geçikme filan oldu mu kullandığın ay ilaç? Aslında her doktor ilaç vermez prolaktine bazısı ise veriyor 🤷

Kızlar şuan çok şaşkınım. Geçen ay 22.günde pik gördüm, ondan önceki aylarda hep geç görüyordum. Dünden beri aşırı akıntım vardı ama hiç ihtimal vermedim yumurtlamaya çünkü bugün henüz 13.günüm ve testim pik. İyi ki eve gelip test yapmışım, kayınvalidemdeydim kahvaltıya çağırmıştı daha erken zaten yumurtlama yoktur bi ara acaba yapmasam mı diye düşündüm ama iyi ki yapmışım baksanıza 🥰❤️ Selizay Selizay Maviesra Maviesra Margee Margee H HTCNM

MaviSasa234 MaviSasa234 bak moral oldu bu bana hemde çok
Yusra-61 Yusra-61 senle de dün şu akıntı mevzusunu konuşmuştuk 😃

Kendimi ağustosa atmıştım ama bu durumda temmuzun sonunda bat olacak ❤️❤️❤️

Eklentiler

• 20210715_154538.jpg
    20210715_154538.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 62
  • 20210715_154526.jpg
    20210715_154526.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Benim bata 6-7 gün kala bel ağrım çok şiddetliydi. Tatil dönüşü bavul iş vs iyice tetiklemiş olabilirim. Benim ağrım saplanma ağrısı gibiydi tam belimde hafif dalgalanarak yukarı çıkan bilmem anlatabildim mi🙈 bir de bacaklarıma ve göğüs ağrıma kramplar giriyor
Anladım canım sen gebe olduğunu mu öğrendin bu belirtilerle 😍

Kızlar 21. Gün sanki ikisi de koyu gibi değil mi ya? Bundan önce zaten 15. Gün pik olmuştu hatta reglden iki gün sonra 8. Gün de yumurtlama görünüyor gibiydi yine yumurtlamaysa artık yuh neyim ben tavuk falan mı 🤣

Eklentiler

• FBE0EA80-9BEF-495D-93D6-EA98CD92F837.jpeg
    FBE0EA80-9BEF-495D-93D6-EA98CD92F837.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 57
  • A6EDF97E-C9B3-4093-A906-F5B5C9A57C29.jpeg
    A6EDF97E-C9B3-4093-A906-F5B5C9A57C29.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 57
Henüz takipteyim canım, benim batım 19 u dün erken gebelik testimde çizgi çıktı, kaset testim çok çok silikti. Bugün kasetimdeki çizgi belirginleşti. Reglim biraz geciksin doktoruma öyle yazacağım bakalım🤗
Yaaa hadi güzel hayırlı sağlıklı haberler inşallah 💜 ovülasyonla takip etmiş miydin

Back