• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar var mısın yok musun yarışmasına hoşgeldiniz. Sizce yokum mu diyor? Negatif demii buu? 😑

Eklentiler

• A5732F76-3123-49EB-B51C-DE04A95E906B.webp
    A5732F76-3123-49EB-B51C-DE04A95E906B.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 3F21C109-B977-4133-BDEA-B43052CBE40D.webp
    3F21C109-B977-4133-BDEA-B43052CBE40D.webp
    146,5 KB · Görüntüleme: 78
Aaa neden böyle oldu kızlar dalgalanma olabiliyo diyolardı ama sebebi ne acaba
Canım bilmiyorum ilerleyen günlerde bakcaz bu kadar unutluyken bide yunurtlamıyormuşum ne ağlarım ama 😂
Canm benim dun silikti ama resimlere bak attim orda var belki seninde öyle olur
Benm bu aydan başka sandım yok ocak ayına kadar o yüzden bu kadar acele etmem
Bakayım canım doğrudur kuzum haklısın Allah gönlüne göre versin

Kızlar benim yumurtam bugün ya da dün gece çatladı🎉🥳

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 58
Aa benim de bugün daha silik 😄 neler oluyorrrrr ahahah
Bende ne tesadüf bugün yumurtlma günümdü ve pik olması lazımdı ama doktor ilaç aldığım için olmayabilir demişti 🙈gerçi kaçırmış olblr miyim ondan fikrim yok 😁günüm diye bugün yaptım test sadce 🤣🤣

Eklentiler

• DSC_0609.webp
    DSC_0609.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar tünaydın bu sabah belimde bi ağrıyla uyandım bata 8 gün var ama bel ağrısı belirtilerde çok konuşulduğu için bi acaba mı dedim belki de uyurken ters hareket yaptım bilemiyorum 🤣🤣 belirti olarak yaşayanlar tarif edebilir mi nası bi ağrıydı? Bi yandan üst bacaklarımda da kas ağrısı gibi ağrı var ateşim sabah 36.9 çıktı hasta mı oluyorum ya da bilemedim 🤦‍♀️

Bende ne tesadüf bugün yumurtlma günümdü ve pik olması lazımdı ama doktor ilaç aldığım için olmayabilir demişti 🙈gerçi kaçırmış olblr miyim ondan fikrim yok 😁günüm diye bugün yaptım test sadce 🤣🤣
Canım sen ne ilacı alıyosun ben kaçırmışım 🙈

Back