• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrrr🥰
Size bişey sorcam =)
Bu hafta benim yumurtlama haftam, takvimime göre
Ovulasyon testi yapmıyorum ama takvimden takip etmeye çalısıyorum
Ama normalde olmadığı kadar şeffaf akıntı var bu ay bu haftada
O kadar geliyo ki çok afedersiniz ilişki sırasında o kayganlıktan eşim hiç bişey hissetmediği için bi türlü sonlandıramıyoruz🤦‍♀️🤷‍♀️
Bu ay ilk defa hayıt suyu denim dedim acaba o arttırmıs olabilir mi var mı bunla alakalı bilgisi olan
En değerlendirmem gereken gün dündü ama olmadı 🤦‍♀️

Günaydın kızlar 9 ve 10 günüm sizce nasıl 🤭

Eklentiler

• IMG_20210715_113258.jpg
    IMG_20210715_113258.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210714_095320.jpg
    IMG_20210714_095320.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 31

Bana akşama daha pik olabileceği gece çatlatığı düşüncesi yakın geldi. 👍 Ya da çok fazla büyüklüğe tam ulaşamadan çatladı. Sen yinede devam et çoksa testin görelim nereye gidiyor sonuç. Zaten birazcık istemiyorsun ya o da ona ayak uyduruyor kırmıyor seni gibi 🤣

Bana akşama daha pik olabileceği gece çatlatığı düşüncesi yakın geldi. 👍 Ya da çok fazla büyüklüğe tam ulaşamadan çatladı. Sen yinede devam et çoksa testin görelim nereye gidiyor sonuç. Zaten birazcık istemiyorsun ya o da ona ayak uyduruyor kırmıyor seni gibi 🤣
Haahhaha yarın bidaha yapacağım bakalım test bol:KK70:

Evet canım pcos değilim çok şükür hiç olmadım. Bayramdan sonrasını bekleyeceğim doktor için artık bu arada belki 2. Adet dönemim gelir olurum ya da olmam.. Sonuç belli olana kadar kafayı yerim 😂

Hiç yeme derim bende Nisan ayında ovulasyon filan yapmıştım hatta iki kere yumurtlma gördüm sandım o ay adet günümü bekledim ömrümde ilk defa bir gayret geçen adetimle karşı karşıya oldum acaba geç döllenme filan mı oldu dedim derken birde adet günü ovulasyon yine çift çıkıyor bir gayret. Tam 6 gün geçti kan verdim sonuç negatif çıktı 8. gün gittim direk doktora gittim dayanamadım hormon filan tahlilleri yaptırdım hepsi normal çıktı 😁 hamile de değildim ben kafayı yedikçe bu geçikmeye devam etti doktor ilaç verdi içince adet olacaksın dedi :-D şaka gibi ilacı içerken adet oldum normalde ilaç bitince olmam lazımdı 🙈47.gün sonra düşünüyorm da hiç merağıma yıpranmama değmezmiş çift test görmüyorsak gebelik yok heyecan yaratmaya da gerek yokmuş aslında 😀 bunu yaşayan birisi olarak diyorm ben ettim sen etme canım 🤗

Hiç yeme derim bende Nisan ayında ovulasyon filan yapmıştım hatta iki kere yumurtlma gördüm sandım o ay adet günümü bekledim ömrümde ilk defa bir gayret geçen adetimle karşı karşıya oldum acaba geç döllenme filan mı oldu dedim derken birde adet günü ovulasyon yine çift çıkıyor bir gayret. Tam 6 gün geçti kan verdim sonuç negatif çıktı 8. gün gittim direk doktora gittim dayanamadım hormon filan tahlilleri yaptırdım hepsi normal çıktı 😁 hamile de değildim ben kafayı yedikçe bu geçikmeye devam etti doktor ilaç verdi içince adet olacaksın dedi :-D şaka gibi ilacı içerken adet oldum normalde ilaç bitince olmam lazımdı 🙈47.gün sonra düşünüyorm da hiç merağıma yıpranmama değmezmiş çift test görmüyorsak gebelik yok heyecan yaratmaya da gerek yokmuş aslında 😀 bunu yaşayan birisi olarak diyorm ben ettim sen etme canım 🤗
Haklısın canım dert etmeye strese gerek yok aslında ama işte anormallik olunca insan etkileniyor ağrı başladı bende ya belim ve kasıklarım kopuyo adet mi olcam acaba beyaz akıntı başladı acayip yoğun.. Bari olacaksam olayım da daha rahat olurum 😂

Haklısın canım dert etmeye strese gerek yok aslında ama işte anormallik olunca insan etkileniyor ağrı başladı bende ya belim ve kasıklarım kopuyo adet mi olcam acaba beyaz akıntı başladı acayip yoğun.. Bari olacaksam olayım da daha rahat olurum 😂

Bana da birisi dert etme deseydi ben etmeyebilirdim dediğin gibi beklenmedik durumlar söz konusu olunca insan farklı şeyler düşünüyor kuruyor kurguluyor 😁 şuan adette olblrsin, yumurtalayabilrisn, kist olmasında 😇

Acaba sogan kurunden mi ? Yumurta akimsi sivim baya çok yumurtlamami güzelleştiriyor bence geçen ay progesteronum 8.5 ciktiydi 21.gun ilk kez düşüktü bu ay da bakayım değişiklik var mı? 1 kez denemiştim ama 5gune bırakmıştım 21.gun 15.5 cikmisti

Ana hiç böyle düşünmemiştim 3.gundeyim 15.gune kadar dayancam bu kokuya=)

16263409659909007939558124667964.jpg

Eklentiler

• 16263410001508657029746847247798.jpg
    16263410001508657029746847247798.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 23
Back