Spermler 3 gün yaşasa ahahaah hoca da sözlüme 100 verse gibi oluyo ama neden olmasındııı ahahaahhssgahBiz sağlama aldık sadece adetin 6. ve 8. günlerinde korunmasız oldu baska olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spermler 3 gün yaşasa ahahaah hoca da sözlüme 100 verse gibi oluyo ama neden olmasındııı ahahaahhssgahBiz sağlama aldık sadece adetin 6. ve 8. günlerinde korunmasız oldu baska olmadı
Biraz bu çatlamış bence senin ilişkide olmuştu di miCanım attım
Garanti ettim diyorsunBiz sağlama aldık sadece adetin 6. ve 8. günlerinde korunmasız oldu baska olmadı
Canım attım
Teşekkür ederimTebrikler hayirli uğurlu olsun
HahahahahhahaSpermler 3 gün yaşasa ahahaah hoca da sözlüme 100 verse gibi oluyo ama neden olmasındııı ahahaahhssgah
Haahhaha yarın bidaha yapacağım bakalım test bolBana akşama daha pik olabileceği gece çatlatığı düşüncesi yakın geldi. Ya da çok fazla büyüklüğe tam ulaşamadan çatladı. Sen yinede devam et çoksa testin görelim nereye gidiyor sonuç. Zaten birazcık istemiyorsun ya o da ona ayak uyduruyor kırmıyor seni gibi
11. Günde epey koyulaşma var döngü genelde kaç gün oluyor? Sanki pike yaklaşmak üzereGünaydın kızlar 9 ve 10 günüm sizce nasıl
3-5 test bana gönder benim bugün bitiyorHaahhaha yarın bidaha yapacağım bakalım test bol
Evet canım pcos değilim çok şükür hiç olmadım. Bayramdan sonrasını bekleyeceğim doktor için artık bu arada belki 2. Adet dönemim gelir olurum ya da olmam.. Sonuç belli olana kadar kafayı yerim
Haklısın canım dert etmeye strese gerek yok aslında ama işte anormallik olunca insan etkileniyor ağrı başladı bende ya belim ve kasıklarım kopuyo adet mi olcam acaba beyaz akıntı başladı acayip yoğun.. Bari olacaksam olayım da daha rahat olurumHiç yeme derim bende Nisan ayında ovulasyon filan yapmıştım hatta iki kere yumurtlma gördüm sandım o ay adet günümü bekledim ömrümde ilk defa bir gayret geçen adetimle karşı karşıya oldum acaba geç döllenme filan mı oldu dedim derken birde adet günü ovulasyon yine çift çıkıyor bir gayret. Tam 6 gün geçti kan verdim sonuç negatif çıktı 8. gün gittim direk doktora gittim dayanamadım hormon filan tahlilleri yaptırdım hepsi normal çıktı hamile de değildim ben kafayı yedikçe bu geçikmeye devam etti doktor ilaç verdi içince adet olacaksın dedi :-D şaka gibi ilacı içerken adet oldum normalde ilaç bitince olmam lazımdı 47.gün sonra düşünüyorm da hiç merağıma yıpranmama değmezmiş çift test görmüyorsak gebelik yok heyecan yaratmaya da gerek yokmuş aslında bunu yaşayan birisi olarak diyorm ben ettim sen etme canım
Haahhaha yarın bidaha yapacağım bakalım test bol
Haklısın canım dert etmeye strese gerek yok aslında ama işte anormallik olunca insan etkileniyor ağrı başladı bende ya belim ve kasıklarım kopuyo adet mi olcam acaba beyaz akıntı başladı acayip yoğun.. Bari olacaksam olayım da daha rahat olurum