• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sat 17 haziran benim. 23-25günde bir olurum Yani bu durumda haziran sonunda yumurtlama olması gerekiyordu, beklediğim adet tarihim ise 11 temmuzdu ama 8 temmuzda pembe sulu akıntı geldi 3 gün az az geldi gitti bugün 28 gün oldu gelen giden yok pazartesi sağlık ocağındaki dr sonucun negatif, hormomlarına göre yumurtlama döneminde gibisin dedi...
Takvimim uygulaması gibi bir uygulama kullanabilirsiniz kendisi zaten gösteriyor. 23-25 günde bir oluyorsanız bu hafta içinde ya da önümüzdeki hafta gibi yumurtlamanız gerekiyor.

Keşke dün akşam yapsaydım şüphelenmiştğm zaten akıntı vardı baş ağrısı vardıı

Sağol canım ☺ bende pek adet düzensizliği anormalliği olmaz geçen sene küçük bi kistten olmuştu o da 2 ay sürdü geçti şimdi 1 yıldan fazladır düzenli şaşırıyorum ister istemez.. Bel ağrım başladı zaten belki de geç de olsa adet olurum diyorum ama yumurtlamadan 14gün sonra olmam gerekmiyor mu bu durumda??

Yumutlama olduğuna emin isen 14.gün sonra genelde gelir ama yumrtlama olmuş çatlama olmadıysa ya da Yumutlaman tam istenilen boyutta olmadıysa çatlama oluyor bu durumda adet gelmeyebiliyor tekrar vucut yumurtlmaya da hazırlanabilyor bunu da gördüm birde adet düzensizliği demek düzensiz yumurtlma kaynaklı demektir birazda.pcos filan değilsin değil mi?
Diyelim ki Yumutlaman oldu çatlamadı kistte dönüştü bu da adetini geçiktirir bir çok şey olablyr.
Yerinde olsam bir doktora görünür fikir alırdım 😉 hamilelik yoksa emin olurdun msj yapardın adet olmak için.

Günaydınnn🌸 Kaset test yaptım bugün. Dünkü çok çok silikti bugün baya belirginleşmiş🤗

Eklentiler

• DC02B6B4-9EF3-4839-B1CB-54BF65D8690A.jpeg
    DC02B6B4-9EF3-4839-B1CB-54BF65D8690A.jpeg
    207,6 KB · Görüntüleme: 63
Takvimim uygulaması gibi bir uygulama kullanabilirsiniz kendisi zaten gösteriyor. 23-25 günde bir oluyorsanız bu hafta içinde ya da önümüzdeki hafta gibi yumurtlamanız gerekiyor.
Takvimimi kullanıyorum ve ona göre bu hafta adetli olmam gerekiyordu ama olmadım 🤷‍♀️ gerçi programa göre daha 3 gün geçmiş..

Yumutlama olduğuna emin isen 14.gün sonra genelde gelir ama yumrtlama olmuş çatlama olmadıysa ya da Yumutlaman tam istenilen boyutta olmadıysa çatlama oluyor bu durumda adet gelmeyebiliyor tekrar vucut yumurtlmaya da hazırlanabilyor bunu da gördüm birde adet düzensizliği demek düzensiz yumurtlma kaynaklı demektir birazda.pcos filan değilsin değil mi?
Diyelim ki Yumutlaman oldu çatlamadı kistte dönüştü bu da adetini geçiktirir bir çok şey olablyr.
Yerinde olsam bir doktora görünür fikir alırdım 😉 hamilelik yoksa emin olurdun msj yapardın adet olmak için.
Evet canım pcos değilim çok şükür hiç olmadım. Bayramdan sonrasını bekleyeceğim doktor için artık bu arada belki 2. Adet dönemim gelir olurum ya da olmam.. Sonuç belli olana kadar kafayı yerim 😂

Back