- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Eğer catladıysa helal olsun ilk defa kendi basına bu kadar erken çatladı14ü akiam pik olmuş olabilir he senin manyakk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer catladıysa helal olsun ilk defa kendi basına bu kadar erken çatladı14ü akiam pik olmuş olabilir he senin manyakk
Takvimim uygulaması gibi bir uygulama kullanabilirsiniz kendisi zaten gösteriyor. 23-25 günde bir oluyorsanız bu hafta içinde ya da önümüzdeki hafta gibi yumurtlamanız gerekiyor.Sat 17 haziran benim. 23-25günde bir olurum Yani bu durumda haziran sonunda yumurtlama olması gerekiyordu, beklediğim adet tarihim ise 11 temmuzdu ama 8 temmuzda pembe sulu akıntı geldi 3 gün az az geldi gitti bugün 28 gün oldu gelen giden yok pazartesi sağlık ocağındaki dr sonucun negatif, hormomlarına göre yumurtlama döneminde gibisin dedi...
Sağol canım ☺ bende pek adet düzensizliği anormalliği olmaz geçen sene küçük bi kistten olmuştu o da 2 ay sürdü geçti şimdi 1 yıldan fazladır düzenli şaşırıyorum ister istemez.. Bel ağrım başladı zaten belki de geç de olsa adet olurum diyorum ama yumurtlamadan 14gün sonra olmam gerekmiyor mu bu durumda??
Kızlar bu ne simdi dün pik olcak gibi kopkoyuydu?? Acaba akşam çatladı mı naptı bu yumurta
Normal döngün kaç günde bir daha pik de olmamış olabilir. Dalgalanma gibiÇatladı mı şimdi yanii?
Hayırlı olsun.. Sağlıklı bir gebelik olsun inş :)Günaydınnn Kaset test yaptım bugün. Dünkü çok çok silikti bugün baya belirginleşmiş
Teşekkür ederimHayırlı olsun.. Sağlıklı bir gebelik olsun inş :)
Peki bu ara ne zmaanlar değerlendirdinEğer catladıysa helal olsun ilk defa kendi basına bu kadar erken çatladı
Takvimimi kullanıyorum ve ona göre bu hafta adetli olmam gerekiyordu ama olmadım gerçi programa göre daha 3 gün geçmiş..Takvimim uygulaması gibi bir uygulama kullanabilirsiniz kendisi zaten gösteriyor. 23-25 günde bir oluyorsanız bu hafta içinde ya da önümüzdeki hafta gibi yumurtlamanız gerekiyor.
Siz regl olduğunuza dair işaretlerseniz size yeni ayın programını sunacaktır. Siz zaten regl olduğunuzu düşünüyorsunuz.Takvimimi kullanıyorum ve ona göre bu hafta adetli olmam gerekiyordu ama olmadım gerçi programa göre daha 3 gün geçmiş..
Evet canım pcos değilim çok şükür hiç olmadım. Bayramdan sonrasını bekleyeceğim doktor için artık bu arada belki 2. Adet dönemim gelir olurum ya da olmam.. Sonuç belli olana kadar kafayı yerimYumutlama olduğuna emin isen 14.gün sonra genelde gelir ama yumrtlama olmuş çatlama olmadıysa ya da Yumutlaman tam istenilen boyutta olmadıysa çatlama oluyor bu durumda adet gelmeyebiliyor tekrar vucut yumurtlmaya da hazırlanabilyor bunu da gördüm birde adet düzensizliği demek düzensiz yumurtlma kaynaklı demektir birazda.pcos filan değilsin değil mi?
Diyelim ki Yumutlaman oldu çatlamadı kistte dönüştü bu da adetini geçiktirir bir çok şey olablyr.
Yerinde olsam bir doktora görünür fikir alırdım hamilelik yoksa emin olurdun msj yapardın adet olmak için.
Ama olmadım regl, sadece peçeteye sildikçe pembe akıntı geldiSiz regl olduğunuza dair işaretlerseniz size yeni ayın programını sunacaktır. Siz zaten regl olduğunuzu düşünüyorsunuz.
Oohh gözünaydın hayırlı olsuun bebiş geliyorGünaydınnn Kaset test yaptım bugün. Dünkü çok çok silikti bugün baya belirginleşmiş
Yaa hayırlısı bakalım geçen ay kimyasala dönmüştü bu sefer daha temkinli yaklaşıyorumOohh gözünaydın hayırlı olsuun bebiş geliyor
Canım attımNasıldı koyuluğu varsa atar mısın canım?
Biz sağlama aldık sadece adetin 6. ve 8. günlerinde korunmasız oldu baska olmadıPeki bu ara ne zmaanlar değerlendirdin
Geçen ay 28 gündü.Normal döngün kaç günde bir daha pik de olmamış olabilir. Dalgalanma gibi
Tebrikler hayirli uğurlu olsunGünaydınnn Kaset test yaptım bugün. Dünkü çok çok silikti bugün baya belirginleşmiş