Ben de yaşadım regl sancısı gibi bel ağrısı olabilir yani.Benim 2 gündür sabah kalkınca regl sancım oluyo bata 4 gün var takvimde bakarsam ama sağ göğsüm sızlıyo pek umudum yok ama işte belki diyorum
Bat günü silikte olsa çıkardı kuzum ya o yüzden test bile almadım bir daha. 3 gün gecikti işte daha gelecek gibi değil hayırlısıKorktum valla 1 hafta önce tek taraflı agrım oldu ama suan çift canim benim testler daha silik bugünde bat günüm bekliyorum bakalm insallah seninde vardır
Yorulunca falan mı oluyordu canım yoksa sürekli miBen de yaşadım regl sancısı gibi bel ağrısı olabilir yani.
Hamile olduğumu ogrendigimden beri yorulmuyorumYorulunca falan mı oluyordu canım yoksa sürekli mi
Aynen canım hakkımizda en hayırlısı neyse o olsun insallah vardır sende de bazen çıkmyomuşBat günü silikte olsa çıkardı kuzum ya o yüzden test bile almadım bir daha. 3 gün gecikti işte daha gelecek gibi değil hayırlısı
Genelde bat günü yaklastikca oluyomus bide rahim gebelikte yumusadıgı icin böyle ağrılar normalmis canımHamile olduğumu ogrendigimden beri yorulmuyorumuzanırken bile kısa süreli ara ara ağrı giriyordu şiddetli. şuan bir şey yok. Ama öğrendikten sonra iki gün boyunca yaşadım.
Yok test yapmadım eğer olmazsam yapmayı düşünüyorum negatif görmekten yıldımBenimde bata 2 kala başladı ağrılarım
Aynen battan 2 gün önce yerleşme kanamasıyla öğrendim ben de. Sukur geçti şimdi göğüs ağrım var sadece.Genelde bat günü yaklastikca oluyomus bide rahim gebelikte yumusadıgı icin böyle ağrılar normalmis canım
Anladım canm bi iki gun daha bekle istersn umarim vardir biseyYok test yapmadım eğer olmazsam yapmayı düşünüyorum negatif görmekten yıldım
Saglıkla kucağına al canmAynen battan 2 gün önce yerleşme kanamasıyla öğrendim ben de. Sukur geçti şimdi göğüs ağrım var sadece.
Inşallah hepimizSaglıkla kucağına al canm
İnşallah vardırAnladım canm bi iki gun daha bekle istersn umarim vardir bisey
Ben doktorumun önerisiyle bu folik asidi kullanıyorumKızlar merhaba. Mutlu pazarlarFolik asit başlayacagım. Varsa kullananlarınız tavsiyede bulunur musunuz hangisini alayım?
Sağol canım, sanırım 8 aydır gitmemiş olmam süreci daha da uzattı. Erken gitseydim şuan atlatmış olabilirdim belki deO zaman hafif düzeyde olanlardan vereceklerdir. SSRI inhibitörü dediğimiz seratonin (mutluluk hormunu olarak bilinen) üzerinden endişe ve kaygı durumunu düzenleyenler. Yalnız etkiler hemen başlamaz 15 gün kullanım sonrası başlar. Düzenli kullanım isterler. Umarım iyi gelir sana. Ama psikiyatriden önce bi psikolog ile de görüşebilirsin. İlaç almadan süreci belki atlatabilirsin. Allah yardımcın olsun..
Canım bu folik değil folik içeren multivitamin. Bir de sadece folik asit olanlar var kişinin ihtiyacına göre artık fazla vitamin gereksiz olduğunda da zarar diyolar bazısı ağır geliyo diyo sen memnun musun gerçi dr ona göre vermiştirBen doktorumun önerisiyle bu folik asidi kullanıyorum
Bende ondan korktuğum için şu 8 aylık süreçte kendi başıma atlatmaya çalıştım ama oturduğum evde ve çevresinde babamla çok fazla anılarım var. Her geçtiğimde gözlerim istemsizce doluyor, ağlıyorum. Özellikle tek isem daha çok oluyor bu. Taşınmayı düşünüyoruz artık. Sanırım daha iyi gelecek.Canim yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Ama sana şöyle söyleyebilirim o ilaçlar kısa süreli duyguları bastırıyor bırakınca daha da ağır bir geçiş oluyor. Ustleik otizm le ilgili okuduğum kitaplarda gebelik ten iki sene öncesi antidepresan kullaninminin sonlandırılmis olması gerekiyor.
Aynı sekilde benim de, bakalım nereye varacak bu iş. Kanda bir deger görmeden ümitlenmeyelim. Çift çizgi net sonuç degilHatta göğüslermi yoklayip duruyorum ama hiç değisiklik yok
Evet kuzum nerdeyse pik olmuş aynı koyuluktalar bi tık öncesi veya sonrası piktir hemen değerlendir akşam tekrarla hatta testikızlar meraba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bugün böyle çıktı sizce değerlendirmeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?