• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar predictor early 6 gün önce olan testte de kuruma çizgisi çıkıyor mu, tecrübe eden olduysa cvp verebilir mi?

Hanımlar merhaba bugün bat günüm kullandığım programa göre dün gebelik testim negatifti. Ovulasyon kullandım dün catlamanin 14. Günü idi. Bugün 15. Günü adetim düzenlidir gelen giden yok testte negatif yorumlarınız nedir?

kız nolcaksın sen boyle pekı:D
Valla kuzu sağ kasığımda ağrı var diyordum ya kesildi önceki gün misafirim vardı akşam yatağa yatınca regl ağrısı gibi şiddetli kasık bel ağrım oldu adet olcam sandım gelen giden yok. Regl belirtim de sıfır ya gecikecek yada bilmiyorum test negatif çıkmazdı bebek olsa en azından silik olurdu bat günü yaptım çünkü. Muhtemelen gecikecek bu ay

Hanimlar bu ne bicim test 😁 8i ovulasyon 9u catlama diye dusunuyorum ama hala koyu cikiyo bu testler tavuk muyum onu mu demeye calisiyo anlamadim bi yardim

Eklentiler

• 20210711_142836.jpg
    20210711_142836.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 74
Evet hafif bi agri da olmamasi mi gerekiyo böyle bisey??
Yok kız 😂 bende de oldu da belirtilerimiz aynı mı diye merak ediyorum 😂 tek taraflı sağ kasığım 1 hafta boyunca hafif hafif ağrıdı sonra kesildi adetimde gecikti test bat günü negatif çıktı ondan sordum tek taraflı hafif mi diye😂😘

😂😂😂 Harikasın valla ne diyim. 😁 İsteyip istemediğimi bilmiyorum 2 yaşında bir oğlum var tam işe başlamak üzereyim aysonu ve üstüne hamile olursam baya gülerim halime 😂 ilk hamileliğim 1 ay kanamalı geçtiği için yerleşme kanaması nasıl olur kaç gün sürer çok bilgim yok bu yüzden kafayı yemiş vaziyette zırt pırt wcye gidiyorum. 😁 Salıya kadar beklerim anormal şekilde devam ederse doktorumun yolunu tutarım.. İlk hamileliğimdeki gibi olursa ilaç kullanmam gerekir bir de 🙄😳
Burda gördüğümüz kadarıyla arkadaşlarda damla damla şeklinde kahverengi lekeler oldu bazısında 1 kere bazısında birkaç gün sürdü 🤷🏻‍♀️ Sizin için hayırlısı neyse o olsun o zaman çok ortada bi durum 😂 en iyisi hayırlısını dilemek 😍😍 o zaman salı bilgilendirin bizii 😁

Yok kız 😂 bende de oldu da belirtilerimiz aynı mı diye merak ediyorum 😂 tek taraflı sağ kasığım 1 hafta boyunca hafif hafif ağrıdı sonra kesildi adetimde gecikti test bat günü negatif çıktı ondan sordum tek taraflı hafif mi diye😂😘
Korktum valla 1 hafta önce tek taraflı agrım oldu ama suan çift canim benim testler daha silik bugünde bat günüm bekliyorum bakalm insallah seninde vardır 🥰🥰

Back