• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korktum valla 1 hafta önce tek taraflı agrım oldu ama suan çift canim benim testler daha silik bugünde bat günüm bekliyorum bakalm insallah seninde vardır 🥰🥰
Bat günü silikte olsa çıkardı kuzum ya o yüzden test bile almadım bir daha. 3 gün gecikti işte daha gelecek gibi değil hayırlısı 😂

Hamile olduğumu ogrendigimden beri yorulmuyorum 😂 uzanırken bile kısa süreli ara ara ağrı giriyordu şiddetli. şuan bir şey yok. Ama öğrendikten sonra iki gün boyunca yaşadım.
Genelde bat günü yaklastikca oluyomus bide rahim gebelikte yumusadıgı icin böyle ağrılar normalmis canım

Kızlar son bi haftadır durum böyle kalp olanlar değerlendirdiklerim bugün de değerlendirmek gerekir mi ya silikleşti ya yarın da eşim nöbetci çünkü öteki güne kalır çok geç olmuş olur dimi değerlendirme için? Ama üst üste 3 gün sağlıklı gelmiyor bana niyeyse reglden beri günaşırı değerlendiriyoduk sizce doğru günleri tutturabilmiş miyimdir 👀

Eklentiler

• 427EF9EF-7F3B-427D-9809-0A0B23D4E3C8.jpeg
    427EF9EF-7F3B-427D-9809-0A0B23D4E3C8.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 63
O zaman hafif düzeyde olanlardan vereceklerdir. SSRI inhibitörü dediğimiz seratonin (mutluluk hormunu olarak bilinen) üzerinden endişe ve kaygı durumunu düzenleyenler. Yalnız etkiler hemen başlamaz 15 gün kullanım sonrası başlar. Düzenli kullanım isterler. Umarım iyi gelir sana. Ama psikiyatriden önce bi psikolog ile de görüşebilirsin. İlaç almadan süreci belki atlatabilirsin. Allah yardımcın olsun..
Sağol canım, sanırım 8 aydır gitmemiş olmam süreci daha da uzattı. Erken gitseydim şuan atlatmış olabilirdim belki de

Canim yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Ama sana şöyle söyleyebilirim o ilaçlar kısa süreli duyguları bastırıyor bırakınca daha da ağır bir geçiş oluyor. Ustleik otizm le ilgili okuduğum kitaplarda gebelik ten iki sene öncesi antidepresan kullaninminin sonlandırılmis olması gerekiyor.
Bende ondan korktuğum için şu 8 aylık süreçte kendi başıma atlatmaya çalıştım ama oturduğum evde ve çevresinde babamla çok fazla anılarım var. Her geçtiğimde gözlerim istemsizce doluyor, ağlıyorum. Özellikle tek isem daha çok oluyor bu. Taşınmayı düşünüyoruz artık. Sanırım daha iyi gelecek.

kızlar meraba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bugün böyle çıktı sizce değerlendirmeli miyim ?

Eklentiler

• E363FE6F-7CAE-47BF-A368-C0DD89FCEB55.jpeg
    E363FE6F-7CAE-47BF-A368-C0DD89FCEB55.jpeg
    31,7 KB · Görüntüleme: 61
kızlar meraba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bugün böyle çıktı sizce değerlendirmeli miyim ?
Evet kuzum nerdeyse pik olmuş aynı koyuluktalar bi tık öncesi veya sonrası piktir hemen değerlendir akşam tekrarla hatta testi 🥳 bu arada kaçıncı günün bu beklenen ovü tarihine yakınsa kesin piktir zaten

Back