Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hafif düzeyde olanlardan vereceklerdir. SSRI inhibitörü dediğimiz seratonin (mutluluk hormunu olarak bilinen) üzerinden endişe ve kaygı durumunu düzenleyenler. Yalnız etkiler hemen başlamaz 15 gün kullanım sonrası başlar. Düzenli kullanım isterler. Umarım iyi gelir sana. Ama psikiyatriden önce bi psikolog ile de görüşebilirsin. İlaç almadan süreci belki atlatabilirsin. Allah yardımcın olsun..Gebelik için rahatlama amaçlı değil canım, babamı kaybettim 8 ay önce hala hiç iyi değilim. Sürekli kaygı ve korku yaşıyorum sevdiklerime birşey olacakmış gibi
Valla ikinci çizgi var cnm kan ver cnm![]()
Amin inşallah canım sağolGebelik var cnm değer şimdi düşük olduğu için silik güzelce katlanır inşallah hayrlı olsun
Ben hala beklemedeyim bişey yok bat günü kaset test yaptım negatif..@Jou @Zumrayas @yildizyildizyildizyildizz @tuen0737Yaz-ruzgari @Ozgurkus @moreandmore
Motiksa @-adre- kızlar gununuz gecmıs durumlar nedir?
Olabilir.. Regl günüm dün ya da bugündü ama 4 gün önce başladı şeffafla karışık pembe geldi ta ki şu ana dek.. Az önce biraz daha kırmızıya dönmüş anca sökülüyor galibaYa onlar internetten sipariş vermisler ucuz oluyo diye buyuk bi ihtimal delikti regl günun ne zaman akıntın ne renkti
Size özelden bir yazı atıyorum isterseniz ona bir bakınOlabilir.. Regl günüm dün ya da bugündü ama 4 gün önce başladı şeffafla karışık pembe geldi ta ki şu ana dek.. Az önce biraz daha kırmızıya dönmüş anca sökülüyor galibabekleyeceğim birkaç gün ya normale döner sökülür ya da tamamen kesilir zaten
![]()
Evet okuyordum şimdi tşk ederim gerçi öyle olduğunu sanmam yumurtlama belirtilerini yaşadım, galiba adet sökülemedi bir türlü ondan.. Bekleyip göreceğiz artıkSize özelden bir yazı atıyorum isterseniz ona bir bakınbelki öyle olmuş olabilir
Yumurtlama olup kiste dönüşmüş olabilir her türlü komplo teorisi mevcut bizdeEvet okuyordum şimdi tşk ederim gerçi öyle olduğunu sanmam yumurtlama belirtilerini yaşadım, galiba adet sökülemedi bir türlü ondan.. Bekleyip göreceğiz artık![]()
aynen öyle tutunamadan atılıyor. Ya da tutunuyor ama yeteri kadar gelişemediği için gene atılıyor.Kızlar, kimyasal gebelik ne oluyor? Yani yumurta dölleniyor ama tutunmuyor mu? Merak ettim bunun açılımı ne?
Yumurtlama olup kiste dönüşmüş olabilir her türlü komplo teorisi mevcut bizdeo kisti de bir sonraki adetle yoğun kanamalı atarsınız off 2 dkda acayip hikaye yazdım
Ama hamilelik isteseniz kesin yerleşme kanaması olduğuna ikna olmuştuk şuan
![]()
Sagol canım. Benim ki kimyasalsa da en azında fizyolojik bir döllenme sorunu yok o zaman. Yüne deniycez☺aynen öyle tutunamadan atılıyor. Ya da tutunuyor ama yeteri kadar gelişemediği için gene atılıyor.
Normal de döngüm değişiyor 38-40 arası uzun@Jou @Zumrayas @yildizyildizyildizyildizz @tuen0737Yaz-ruzgari @Ozgurkus @moreandmore
Motiksa @-adre- kızlar gununuz gecmıs durumlar nedir?
Evet canım bayagı koyu, ilk idrara göre nasıl daha koyu ya, benim de dün gün içinde yaptıgım test daha koyuydu, bu sabah çizgi yok oldu. Anlayamıyorum artık. Belirtin var mı? Bende çok hafif mide bulantısı oldu dün, kasık agrısı vs hiçbişi yok.Kizlar 1 numara sabahki testim 2 de oglen yaptım sanki koyulasiyo dimi
Canm kasıklarmda dolgunluk hissi var bide ağrı var onun dısında hic bisey yok bendeEvet canım bayagı koyu, ilk idrara göre nasıl daha koyu ya, benim de dün gün içinde yaptıgım test daha koyuydu, bu sabah çizgi yok oldu. Anlayamıyorum artık. Belirtin var mı? Bende çok hafif mide bulantısı oldu dün, kasık agrısı vs hiçbişi yok.
Tebrikler belirtilerini paylaş bizimleşimdi ohom ohom açıklıyorum
Son adet tarihim 8 hazirandı. 6 temmuzda gelmesi gerekiyordu gelmedi çok şükür hamileyimyarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
![]()
Hatta göğüslermi yoklayip duruyorum ama hiç değisiklik yokCanm kasıklarmda dolgunluk hissi var bide ağrı var onun dısında hic bisey yok bende