Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor banada folik asit kullanmamı tavsiye etti marka söylemedi eczacıda folidoce’yi önerdi onu kullanıyorum bende birkaç gündür canım
C62A7D81-9663-4D4B-B930-4AC72EE48EED.jpeg

Gebelik için rahatlama amaçlı değil canım, babamı kaybettim 8 ay önce hala hiç iyi değilim. Sürekli kaygı ve korku yaşıyorum sevdiklerime birşey olacakmış gibi
O zaman hafif düzeyde olanlardan vereceklerdir. SSRI inhibitörü dediğimiz seratonin (mutluluk hormunu olarak bilinen) üzerinden endişe ve kaygı durumunu düzenleyenler. Yalnız etkiler hemen başlamaz 15 gün kullanım sonrası başlar. Düzenli kullanım isterler. Umarım iyi gelir sana. Ama psikiyatriden önce bi psikolog ile de görüşebilirsin. İlaç almadan süreci belki atlatabilirsin. Allah yardımcın olsun..

Ya onlar internetten sipariş vermisler ucuz oluyo diye buyuk bi ihtimal delikti regl günun ne zaman akıntın ne renkti
Olabilir.. Regl günüm dün ya da bugündü ama 4 gün önce başladı şeffafla karışık pembe geldi ta ki şu ana dek.. Az önce biraz daha kırmızıya dönmüş anca sökülüyor galiba 🙄 bekleyeceğim birkaç gün ya normale döner sökülür ya da tamamen kesilir zaten 😁

Olabilir.. Regl günüm dün ya da bugündü ama 4 gün önce başladı şeffafla karışık pembe geldi ta ki şu ana dek.. Az önce biraz daha kırmızıya dönmüş anca sökülüyor galiba 🙄 bekleyeceğim birkaç gün ya normale döner sökülür ya da tamamen kesilir zaten 😁
Size özelden bir yazı atıyorum isterseniz ona bir bakın 😄 belki öyle olmuş olabilir

Size özelden bir yazı atıyorum isterseniz ona bir bakın 😄 belki öyle olmuş olabilir
Evet okuyordum şimdi tşk ederim gerçi öyle olduğunu sanmam yumurtlama belirtilerini yaşadım, galiba adet sökülemedi bir türlü ondan.. Bekleyip göreceğiz artık 😁

Kızlar, kimyasal gebelik ne oluyor? Yani yumurta dölleniyor ama tutunmuyor mu? Merak ettim bunun açılımı ne?

Evet okuyordum şimdi tşk ederim gerçi öyle olduğunu sanmam yumurtlama belirtilerini yaşadım, galiba adet sökülemedi bir türlü ondan.. Bekleyip göreceğiz artık 😁
Yumurtlama olup kiste dönüşmüş olabilir her türlü komplo teorisi mevcut bizde 😂😂 o kisti de bir sonraki adetle yoğun kanamalı atarsınız off 2 dkda acayip hikaye yazdım :KK70: Ama hamilelik isteseniz kesin yerleşme kanaması olduğuna ikna olmuştuk şuan:KK70::KK70:

Benimde adetim normalde 7 gün sürer adetten 3 gün önce pembe leke geldi sonra kahverengi geldi en son kırmızı sekilde geldi bugün 4 . Gün resmen çamur gibi kist mi var bilemiorum yasayan varmı bu sekil

Yumurtlama olup kiste dönüşmüş olabilir her türlü komplo teorisi mevcut bizde 😂😂 o kisti de bir sonraki adetle yoğun kanamalı atarsınız off 2 dkda acayip hikaye yazdım :KK70: Ama hamilelik isteseniz kesin yerleşme kanaması olduğuna ikna olmuştuk şuan:KK70::KK70:
😂😂😂 Harikasın valla ne diyim. 😁 İsteyip istemediğimi bilmiyorum 2 yaşında bir oğlum var tam işe başlamak üzereyim aysonu ve üstüne hamile olursam baya gülerim halime 😂 ilk hamileliğim 1 ay kanamalı geçtiği için yerleşme kanaması nasıl olur kaç gün sürer çok bilgim yok bu yüzden kafayı yemiş vaziyette zırt pırt wcye gidiyorum. 😁 Salıya kadar beklerim anormal şekilde devam ederse doktorumun yolunu tutarım.. İlk hamileliğimdeki gibi olursa ilaç kullanmam gerekir bir de 🙄😳

Kizlar 1 numara sabahki testim 2 de oglen yaptım sanki koyulasiyo dimi
Evet canım bayagı koyu, ilk idrara göre nasıl daha koyu ya, benim de dün gün içinde yaptıgım test daha koyuydu, bu sabah çizgi yok oldu. Anlayamıyorum artık. Belirtin var mı? Bende çok hafif mide bulantısı oldu dün, kasık agrısı vs hiçbişi yok.

Evet canım bayagı koyu, ilk idrara göre nasıl daha koyu ya, benim de dün gün içinde yaptıgım test daha koyuydu, bu sabah çizgi yok oldu. Anlayamıyorum artık. Belirtin var mı? Bende çok hafif mide bulantısı oldu dün, kasık agrısı vs hiçbişi yok.
Canm kasıklarmda dolgunluk hissi var bide ağrı var onun dısında hic bisey yok bende

Back