- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
Aynen canım ama ümitlenmemek elde değil malesefAynı sekilde benim de, bakalım nereye varacak bu iş. Kanda bir deger görmeden ümitlenmeyelim. Çift çizgi net sonuç degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ama ümitlenmemek elde değil malesefAynı sekilde benim de, bakalım nereye varacak bu iş. Kanda bir deger görmeden ümitlenmeyelim. Çift çizgi net sonuç degil
Canım bat yarın. Ama bugün pembe lekelenmem oldu. Geceye açılır iyice. Bu akıntı regl habercisi maalesef. Yarına olurum ben. Hiç şaşmaz zaten günümAy inşallah. Sen naaptın canım?
Sende çift çizgi çıkmamış mıydı, yanlış mı kaldı aklımda? Hayırlısı olsun canım, tamamen sökülene kadar bi umutCanım bat yarın. Ama bugün pembe lekelenmem oldu. Geceye açılır iyice. Bu akıntı regl habercisi maalesef. Yarına olurum ben. Hiç şaşmaz zaten günüm
Aksam 20 22 arası tekrarla canım onun öncesinde 2 3 saat sıvı alma amakızlar meraba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bugün böyle çıktı sizce değerlendirmeli miyim ?
Teşekkür ederimm adet günümle beraber 15.günüm bugün ayrıca telefonda 2 ayrı uygulama kullanıyorum onlarda yarın gösteriyodu yumurtlama gününüEvet kuzum nerdeyse pik olmuş aynı koyuluktalar bi tık öncesi veya sonrası piktir hemen değerlendir akşam tekrarla hatta testi bu arada kaçıncı günün bu beklenen ovü tarihine yakınsa kesin piktir zaten
Teşekkürler aynen dediğini yapıcamAksam 20 22 arası tekrarla canım onun öncesinde 2 3 saat sıvı alma ama
diofol çok memnunum canım 60 tanesi 120 tl folik asit dışında b12 iyot miyot kalsiyum bişeyler daha var doktorum da devam etmemi söyledi tavsiye ederiimKızlar merhaba. Mutlu pazarlar Folik asit başlayacagım. Varsa kullananlarınız tavsiyede bulunur musunuz hangisini alayım?
Ben de tlfda 4 farklı uygulamadan takip ettim bu ay, 15. Günde pik gördüm uygulamanın ikisi pikten 1 gün öncesini diğer ikisi de pikten bi gün sonrasını işaret ediyordu. Yani 1 gün sapmalar oluyor o yüzden sen de bir gün öncesini bir gün sonrasını da değerlendirmek lazım gibi düşün bugünle yarını kaçırmaTeşekkür ederimm adet günümle beraber 15.günüm bugün ayrıca telefonda 2 ayrı uygulama kullanıyorum onlarda yarın gösteriyodu yumurtlama gününü
Evet muhakak değerlendir. Akşam saat 10 da bir daha yap pik devam edip etmediğini gözlemlersin..kızlar meraba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bugün böyle çıktı sizce değerlendirmeli miyim ?
Memnunum canım. Doktorum gerekli takviyelerin hepsini içerdiği için bunu vermişti. Ben ekstradan D3K2 damlası kullanıyorum o kadar 2. Ayımdayım. 6 ay kullanacağımCanım bu folik değil folik içeren multivitamin. Bir de sadece folik asit olanlar var kişinin ihtiyacına göre artık fazla vitamin gereksiz olduğunda da zarar diyolar bazısı ağır geliyo diyo sen memnun musun gerçi dr ona göre vermiştir
Yorum yapabilecek kimse yok muuuuHanimlar bu ne bicim test 8i ovulasyon 9u catlama diye dusunuyorum ama hala koyu cikiyo bu testler tavuk muyum onu mu demeye calisiyo anlamadim bi yardim
11. gün ilk teste pik oluşmuş yumurtlama sonrasında 2. testte azalma var ve 12. gün çatlama olmuş. Hala yumurtlamıyorsun :)Yorum yapabilecek kimse yok muuuu
tavuk iyiymiş bnce çatlama olmadan devam etmiş yumurtlama öyle görünüyo testlerYorum yapabilecek kimse yok muuuu
15. gün yumurtlama 16. gün çatlama olmuş ve değerlendirmişsin zaten :)Kızlar son bi haftadır durum böyle kalp olanlar değerlendirdiklerim bugün de değerlendirmek gerekir mi ya silikleşti ya yarın da eşim nöbetci çünkü öteki güne kalır çok geç olmuş olur dimi değerlendirme için? Ama üst üste 3 gün sağlıklı gelmiyor bana niyeyse reglden beri günaşırı değerlendiriyoduk sizce doğru günleri tutturabilmiş miyimdir
Zahrada merhaba. Çok test yaptıgını yazmıştın birkere burada okumuştum predictor early 6 gün önce olan testle ilgili bir fikrin var mı. Yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçince test yaptım silik çizgi çıktı. Belli belirsiz. Adetimede var daha kuruma çizgisi olabilir mi diye tereddütte kaldım. Bu testte kuruma çizgisi çıkarıyor mu fikrini söyler misin?ilk 10 dakikada çıktı.diofol çok memnunum canım 60 tanesi 120 tl folik asit dışında b12 iyot miyot kalsiyum bişeyler daha var doktorum da devam etmemi söyledi tavsiye ederiim
Nasıl korunuyorsunuz geri çekme ? Prezervatif ? HaplarHamileliğe pek ihtimal veremiyorum 2 yaşında oğlum var ve eşimle dikkatli bir biçimde korunuyoruz en azından korunduğumuzu düşünüyorum :) korunduğu halde anlamadan kalanlar var mı bilmem ama...?
Bence ya korunmadıklarını söylemiyorlar yada prezervatifte delik, yırtılma vs oldu. Kontrol etmiyorlar yırtılmayıda anlarlar herhalde sonrasında ertesi gün hapları da oluyor. Eğer türlü prezervatifle korunurken gebe kalmak bana imkansız geliyor Çünkü sperm yumurtaya ulaşmadan döllenme imkansızBenim arkadaş prezervatifle korunnduklari halde gebe kaldi lekelenmeleri olmuştu hatta regl olamadim die adet sökturucu kullanmıstı şuan 5 aylik oğlu var olabiliyo yani