• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence ya korunmadıklarını söylemiyorlar yada prezervatifte delik, yırtılma vs oldu. Kontrol etmiyorlar yırtılmayıda anlarlar herhalde sonrasında ertesi gün hapları da oluyor. Eğer türlü prezervatifle korunurken gebe kalmak bana imkansız geliyor Çünkü sperm yumurtaya ulaşmadan döllenme imkansız
Senin dediklerin benimde aklimdan gecmedi deil insan bi yapısiklik vs hisseder aslinda kendinde iliskiden sonra ama bilemiyorum belkide gercekten anlamamista olabilirler

Zahrada merhaba. Çok test yaptıgını yazmıştın birkere burada okumuştum☺️🙏 predictor early 6 gün önce olan testle ilgili bir fikrin var mı. Yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçince test yaptım silik çizgi çıktı. Belli belirsiz. Adetimede var daha kuruma çizgisi olabilir mi diye tereddütte kaldım. Bu testte kuruma çizgisi çıkarıyor mu fikrini söyler misin?ilk 10 dakikada çıktı.
kuzum hemen sana boş bir predictor fotosu atacağımm 2 tane kutu var kullanılmamış predictor tertemiz çıkarıyor normalde çizgini gördüüm :KK70: bende senin civarlarında böyle öğrenmiştim kaset test stokla sürekli kan vermek istemiyorsan gün geçtikçe koyulaşıyorlarrr öyle takip edersin diğer türlü benim beta 14 tü 5 kere kan verdim kese görünene kadar :KK70:

Son düzenleme:
Bazen hiç yorum yapamazsın oturur bi sigara yakarsın 😂😂😂

Eklentiler

• 7224E706-2F44-42E6-ADAA-1AAFFB50DDF1.jpeg
    7224E706-2F44-42E6-ADAA-1AAFFB50DDF1.jpeg
    263,1 KB · Görüntüleme: 106
Zahrada merhaba. Çok test yaptıgını yazmıştın birkere burada okumuştum☺️🙏 predictor early 6 gün önce olan testle ilgili bir fikrin var mı. Yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçince test yaptım silik çizgi çıktı. Belli belirsiz. Adetimede var daha kuruma çizgisi olabilir mi diye tereddütte kaldım. Bu testte kuruma çizgisi çıkarıyor mu fikrini söyler misin?ilk 10 dakikada çıktı.
Bak olsa şöyle bir çizgi çıkar ama bomboş bi de predictorda negatif gören arkadaşlar atmıştı tertemiz izsiz çıkmıştı ama temkinli olmakta fayda var tabi

Eklentiler

• 162601336399046225869495307676.jpg
    162601336399046225869495307676.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 108
Evet bende biliyorum. Tertemiz çıkıyor. Daha öceki negatiflerimde hiç iz bile çıkmamıştı. İnsan inanmakta güçlük çekiyor günümede var daha. Biraz daha koyu çıksa ikna olurdum bide sana sorayım istedim. İlk kanı ne zaman verdin sen. Az da olsa çıkar mı kan versem?

Predictor early de benim bu şekilde çıkmıştı ama hamile değildim.

Eklentiler

• AD531666-461F-42E9-8B4B-013CFBECCA66.jpeg
    AD531666-461F-42E9-8B4B-013CFBECCA66.jpeg
    200,6 KB · Görüntüleme: 107
Bence ya korunmadıklarını söylemiyorlar yada prezervatifte delik, yırtılma vs oldu. Kontrol etmiyorlar yırtılmayıda anlarlar herhalde sonrasında ertesi gün hapları da oluyor. Eğer türlü prezervatifle korunurken gebe kalmak bana imkansız geliyor Çünkü sperm yumurtaya ulaşmadan döllenme imkansız
SiZe katılıyorum kesinlikle 👌🏻 Sanırım söylemiyorlar

Kızlar selam. Şimdi bi intenet sitesinde gördüm denk geldi. Bir doktor söylede diyor. Kendisine gelen sorular bir ihtimalde olsa çocuğun cinsiyetini hamile olmadan önce belirleyebilirmiyiz soru bu. Cevap ise. Bir ihtimalde olsa yumrtlamdan 2 gün önce gebe kalınırsa çocuk KIZ yumurtlama günü gebe kalınırsa çocuk ERKEK olur diyor.🤔🤔

kuzum hemen sana boş bir predictor fotosu atacağımm 2 tane kutu var kullanılmamış predictor tertemiz çıkarıyor normalde çizgini gördüüm :KK70: bende senin civarlarında böyle öğrenmiştim kaset test stokla sürekli kan vermek istemiyorsan gün geçtikçe koyulaşıyorlarrr öyle takip edersin diğer türlü benim beta 14 tü 5 kere kan verdim kese görünene kadar :KK70:
Nasıl gidiyor hamişlik 🥰
Ben 13.günde hala yumurtlama görmedim canım

Kızlar selam. Şimdi bi intenet sitesinde gördüm denk geldi. Bir doktor söylede diyor. Kendisine gelen sorular bir ihtimalde olsa çocuğun cinsiyetini hamile olmadan önce belirleyebilirmiyiz soru bu. Cevap ise. Bir ihtimalde olsa yumrtlamdan 2 gün önce gebe kalınırsa çocuk KIZ yumurtlama günü gebe kalınırsa çocuk ERKEK olur diyor.🤔🤔
Vallahi ben de onları dinledim ama biri tutsun da sağlıklı olsun niyetindeyim 😁 ben ilkini denk getiremedim cinsiyeti nasıl denk getireyim 😁

Kızlar selam. Şimdi bi intenet sitesinde gördüm denk geldi. Bir doktor söylede diyor. Kendisine gelen sorular bir ihtimalde olsa çocuğun cinsiyetini hamile olmadan önce belirleyebilirmiyiz soru bu. Cevap ise. Bir ihtimalde olsa yumrtlamdan 2 gün önce gebe kalınırsa çocuk KIZ yumurtlama günü gebe kalınırsa çocuk ERKEK olur
Belli olmaz ama ilk benimki gibi görünüp sonradan koyulaşanlar da gördük forumda. Sen azcik daha bekle ya da kan ver. İnsallah hamilesindir.
Ya ben bikere kan vereyim de içim rahat etsin bari. Sürekli test yapma isteği var içimde çünkü. Az da olsa kanda belirirse kaset testle adete kadar takip ederim. Yoksada test yapmaktan vazgeçerim. 😬inşallah😅

Nasıl gidiyor hamişlik 🥰
Ben 13.günde hala yumurtlama görmedim canım
hiçbir şey anlamıyorum valla bi yorgunluk hali var sadece bi de regl ağrılarıı devam ediyoo...

olsun be balım geç olsun da uzun olsunnnn 2-3 gün sürsün sonra gelsin bebişşşş

Yine özendin ve koştum test yaptım. Tertemiz bir test sonucu ile karşınızdayım 🥲😁

Eklentiler

• 625489F5-792F-4E2A-BA76-5DC239201460.jpeg
    625489F5-792F-4E2A-BA76-5DC239201460.jpeg
    210,1 KB · Görüntüleme: 88
Haha birileri ovulasyon test dönemini bitirip bekleme sürecine geçmiş. Sırada hcg testleri var 😂😂
Tatildeydim bugün geldim. Hemen test stoklarımı kontrol ettim. Neyse ki adete kadarki dönemi karşılayacak kadar testim varmış. Çok sevinçliyim 😀 hiçbir belirtim yok yalnız. Yine sıradan bir döngü içersinde gibiyim. Bu ay alkol işini abarttım zaten nasıl olsa olmiyir diye sıkıldım artık. Sende ne var ne yok?

Back