- 23 Mart 2021
- 233
- 118
- 18
- 36
Regl ağrısı gibi ağrı acaba yoksa direk kasıklarda mıCanm kasıklarmda dolgunluk hissi var bide ağrı var onun dısında hic bisey yok bende
Dinlenirken biseyim yok ama hareket ederken oluyo canimRegl ağrısı gibi ağrı acaba yoksa direk kasıklarda mı
Bide cok is yaparsam sırtm da agryo ama daha bat bugündü benimDinlenirken biseyim yok ama hareket ederken oluyo canim
Valla kuzu sağ kasığımda ağrı var diyordum ya kesildi önceki gün misafirim vardı akşam yatağa yatınca regl ağrısı gibi şiddetli kasık bel ağrım oldu adet olcam sandım gelen giden yok. Regl belirtim de sıfır ya gecikecek yada bilmiyorum test negatif çıkmazdı bebek olsa en azından silik olurdu bat günü yaptım çünkü. Muhtemelen gecikecek bu aykız nolcaksın sen boyle pekı
Hafif bir ağrı mı giriyor canım. Bide kasıklarında tek taraflı bir ağrı mı?Dinlenirken biseyim yok ama hareket ederken oluyo canim
Folidoce canım doktorların ortak tavsiyesi.Kızlar merhaba. Mutlu pazarlarFolik asit başlayacagım. Varsa kullananlarınız tavsiyede bulunur musunuz hangisini alayım?
Yok sanki adet olcakmis gbi oluyoHafif bir ağrı mı giriyor canım. Bide kasıklarında tek taraflı bir ağrı
Evet hafif bi agri da olmamasi mi gerekiyo böyle bisey??Hafif bir ağrı mı giriyor canım. Bide kasıklarında tek taraflı bir ağrı mı?
Yok kızEvet hafif bi agri da olmamasi mi gerekiyo böyle bisey??
TebriklerKizlar 1 numara sabahki testim 2 de oglen yaptım sanki koyulasiyo dimi
Burda gördüğümüz kadarıyla arkadaşlarda damla damla şeklinde kahverengi lekeler oldu bazısında 1 kere bazısında birkaç gün sürdüHarikasın valla ne diyim. İsteyip istemediğimi bilmiyorum 2 yaşında bir oğlum var tam işe başlamak üzereyim aysonu ve üstüne hamile olursam baya gülerim halime ilk hamileliğim 1 ay kanamalı geçtiği için yerleşme kanaması nasıl olur kaç gün sürer çok bilgim yok bu yüzden kafayı yemiş vaziyette zırt pırt wcye gidiyorum. Salıya kadar beklerim anormal şekilde devam ederse doktorumun yolunu tutarım.. İlk hamileliğimdeki gibi olursa ilaç kullanmam gerekir bir de
Korktum valla 1 hafta önce tek taraflı agrım oldu ama suan çift canim benim testler daha silik bugünde bat günüm bekliyorum bakalm insallah seninde vardırYok kızbende de oldu da belirtilerimiz aynı mı diye merak ediyorum tek taraflı sağ kasığım 1 hafta boyunca hafif hafif ağrıdı sonra kesildi adetimde gecikti test bat günü negatif çıktı ondan sordum tek taraflı hafif mi diye
Benim 2 gündür sabah kalkınca regl sancım oluyo bata 4 gün var takvimde bakarsam ama sağ göğsüm sızlıyo pek umudum yok ama işte belki diyorumDinlenirken biseyim yok ama hareket ederken oluyo canim
Test yaptın mı canmBenim 2 gündür sabah kalkınca regl sancım oluyo bata 4 gün var takvimde bakarsam ama sağ göğsüm sızlıyo pek umudum yok ama işte belki diyorum
Benimde bata 2 kala başladı ağrılarımTest yaptın mı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?