Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu topik bitsin takmışım hiçbir şeyi ya olur insallah birgun doktoruma gider gelirim aman ne bitmez listeymis😅
Kuzu sen burayı takip etmek zorunda değilsin. Akşamları bak yeterli 🥰 sonuçta kendi hayatın daha önemli

Hobaaa... Teşekkür ederim bu arada.. Sabah beri eşimle yok, çok düşük ihtimal, bizi mi bulacak diye gezip duruyoruz :)) ilaç kullanmam ama sabahkiötest de negatif çıktı sökülürüm belki diye bekliyorum. 4 gün önce ağrısız akıntı başladı şaşırdım hem erken hem de hiç anlamadım diye. Kırmızıya dönmeden pıhtısız 4 gün çok uzun değil mi normal bir adet için?
Ya onlar internetten sipariş vermisler ucuz oluyo diye buyuk bi ihtimal delikti regl günun ne zaman akıntın ne renkti

Kızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala
Hayirli olsun canım evet pozitif bizlere de dua et 😊

Kızlar aranızda anksiyete ilacı kullananlar var mı? Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum ama gebeliğe hazırlık sürecinde bir etkisi olur mu diye düşünüyorum.
Gebelik düşünüyorsan takipte kalmalısın. Çünkü vitaminler ve bazı antibiyotikler dışında a kategori de yani güvenli sınıfta yer alan ilaç yok. Ama şöyle bir durumda var gebeliğin ilk 15 günü belirtisiz bir süreç olduğu için bu süreçte maruz kalınanMa durumda genelde yeni oluşum olduğu için zarar vermiyor verecekse de genelde düşük ile sonlanıyor. Ama psikolojik Olarak gene yıpratır. Gebelik için rahatlamak amaçlı düşünüyorsanız tavsiye etmem..

Ya onlar genellikle testle takip etmeyen, erken yumurtlaması olanlar bence. Doktorda bu ay bana testi önermiyorum kullanma, stres yaptırıyor dedi. Doğru aslında çok stres yapıyor insan. Yumurtlama günlerini yakaladım neden olmuyor diye
Evet kuzum etmemek lazım aslında. Ben muhtemelen tekrar basladıgımda yumurtlamamı kontrol etmem klasik günlerde denerim

Kızlar merhaba. Mutlu pazarlar☺️ Folik asit başlayacagım. Varsa kullananlarınız tavsiyede bulunur musunuz hangisini alayım?

Kızlar merhaba. Mutlu pazarlar☺️ Folik asit başlayacagım. Varsa kullananlarınız tavsiyede bulunur musunuz hangisini alayım?
Benim tavsiyem yok ama gebelik için düşünüyorsan 400-500 mikrogram dan fazla kullanma. Folbiol ve muadilleri dozu gebelik için çok yüksek. Arkadaşlar avakado yiyorlar sende öyle yapabilirsin..

Kızlar dün bat günümdü, regl olmadım. Adetim gecikmezdi hiç. Az önce hayatımda ilk kez kaset test yaptım pozitif sanırım inanamıyorum hala
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah 🥰

Gebelik düşünüyorsan takipte kalmalısın. Çünkü vitaminler ve bazı antibiyotikler dışında a kategori de yani güvenli sınıfta yer alan ilaç yok. Ama şöyle bir durumda var gebeliğin ilk 15 günü belirtisiz bir süreç olduğu için bu süreçte maruz kalınanMa durumda genelde yeni oluşum olduğu için zarar vermiyor verecekse de genelde düşük ile sonlanıyor. Ama psikolojik Olarak gene yıpratır. Gebelik için rahatlamak amaçlı düşünüyorsanız tavsiye etmem..
Gebelik için rahatlama amaçlı değil canım, babamı kaybettim 8 ay önce hala hiç iyi değilim. Sürekli kaygı ve korku yaşıyorum sevdiklerime birşey olacakmış gibi

Keşke burdaki hepimiz yakın olsak testlerimizi bile paylaşırdık 😢 neyse en azından piki gördün havuç ye avokado ye gerekli olan her şeyi yap 😂 her gün ilişki yap riske atmadan ne kadar daha pik gösterebilir ki sonuçta bugün yarın çatlar heralde :KK43:
Avakado yedim zaten canisi saol düşünmen yeterli 🤗🤗🤗🤗 bakalım ne zaman çatlar 🤣🤣🤣

Gebelik için rahatlama amaçlı değil canım, babamı kaybettim 8 ay önce hala hiç iyi değilim. Sürekli kaygı ve korku yaşıyorum sevdiklerime birşey olacakmış gibi
Canim yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Ama sana şöyle söyleyebilirim o ilaçlar kısa süreli duyguları bastırıyor bırakınca daha da ağır bir geçiş oluyor. Ustleik otizm le ilgili okuduğum kitaplarda gebelik ten iki sene öncesi antidepresan kullaninminin sonlandırılmis olması gerekiyor.

Back