- 7 Kasım 2014
- 7.008
- 10.984
- 448
6.günde olacağını sanmıyorum canım, yumurtam bile gelişmemiştir henüz.Yok kuzum yaa 6.günde benim eşim sağolsun korunmadı da onu takip ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.günde olacağını sanmıyorum canım, yumurtam bile gelişmemiştir henüz.Yok kuzum yaa 6.günde benim eşim sağolsun korunmadı da onu takip ediyorum![]()
Pik olarak görünüyor .Kızlar yumurtlama devam ediyor sanırsam bu arada ovulasyon testim bitti![]()
Play store da takvimim diye bir uygulama var pembe papatya var. Onu indirin cok guzel bir uygulama. Orda hem yumurtlamamıştı gösterir hem ilişkiye girdiğiniz günleri falan not edebiliyorsunuz ben memnun kaldım.Kizlar bana yardımcı olur musunuz şimdi ben haziranın son haftası regl oldum yumurtlama günüm ne zaman olabilir
Heh tamam canimşimdi ohom ohom açıklıyorum
![]()
Son adet tarihim 8 hazirandı. 6 temmuzda gelmesi gerekiyordu gelmedi çok şükür hamileyimyarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
![]()
Yok canım ilk idrarİlk idrar mı canım gece falan gittiysen lavaboya belki o yüzden olabılır
2 gün kuzum ama ovulasyon testi bitti yaaaOo baya pik.Kaç gün oldu. Benim geçen aydan bu aya regl günü dahil bir ay her gün pikti. Klomen kist yapmıştı
Benimde kimyasaldı sanirım bakalm bekliyorum simdilikCanım benim bu sabah o kadar silindi ki yok oldu. Kendim için kimyasalı mı yakaladım diye üzüldüm. Sen bir de kaset test yapsana varsa, olmadı kan verirsin yarın. Ben de cizgi kayboldu ama verip emin olurum
Bugünde değerlendirm ozamanPik olarak görünüyor .
Gercekten mi cok korkuyorum kimyasal olcak diyeOnun kopkoyu olmasi icin 1 hafta gecmesi lazım normal bat günunde boyle olması![]()
Aaa ewet ben ilk hamileligimde indirmiştim unutmuşum çok tşk ederimPlay store da takvimim diye bir uygulama var pembe papatya var. Onu indirin cok guzel bir uygulama. Orda hem yumurtlamamıştı gösterir hem ilişkiye girdiğiniz günleri falan not edebiliyorsunuz ben memnun kaldım.
Öncekiler de bu kadar koyu muydu kuzuuKızlar yumurtlama devam ediyor sanırsam bu arada ovulasyon testim bitti![]()
Neler yaptım peki?Çok teşekkür ederim canım Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahYok canım pek ağrım olmadı aslında. Hatta regl günümü mü şaşırdım acaba diye kontrol bile ettim. Ama benim regl olacağım gün karnım guruldar gazım olur, dün sabah kalktığımda da adet olmamıştım ama karnım baya gurulduyordu, dedim gün içerisinde adet olacağım herhalde. Sonra bekledim yok.
Dün ku de boyleydi kuzum ama ovulasyon bitti nasıl takip edeceğim bilmiyorum yaaa ;/Öncekiler de bu kadar koyu muydu kuzuu
Keşke burdaki hepimiz yakın olsak testlerimizi bile paylaşırdıkDün ku de boyleydi kuzum ama ovulasyon bitti nasıl takip edeceğim bilmiyorum yaaa ;/
Hobaaa... Teşekkür ederim bu arada.. Sabah beri eşimle yok, çok düşük ihtimal, bizi mi bulacak diye gezip duruyoruz :)) ilaç kullanmam ama sabahkiötest de negatif çıktı sökülürüm belki diye bekliyorum. 4 gün önce ağrısız akıntı başladı şaşırdım hem erken hem de hiç anlamadım diye. Kırmızıya dönmeden pıhtısız 4 gün çok uzun değil mi normal bir adet için?Benim arkadaş prezervatifle korunnduklari halde gebe kaldi lekelenmeleri olmuştu hatta regl olamadim die adet sökturucu kullanmıstı şuan 5 aylik oğlu var olabiliyo yani![]()
Kız kalan olmuş ondan6.günde olacağını sanmıyorum canım, yumurtam bile gelişmemiştir henüz.
Kötü düşünme olacağı varsada önüne geçemeyiz herşey allahtan ama normal şuan daha ikinci çizginin boyle olması beta arttikça koyulaşicaktırGercekten mi cok korkuyorum kimyasal olcak diye
Ya onlar genellikle testle takip etmeyen, erken yumurtlaması olanlar bence. Doktorda bu ay bana testi önermiyorum kullanma, stres yaptırıyor dedi. Doğru aslında çok stres yapıyor insan. Yumurtlama günlerini yakaladım neden olmuyor diyeKız kalan olmuş ondan![]()