Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bana yardımcı olur musunuz şimdi ben haziranın son haftası regl oldum yumurtlama günüm ne zaman olabilir
Play store da takvimim diye bir uygulama var pembe papatya var. Onu indirin cok guzel bir uygulama. Orda hem yumurtlamamıştı gösterir hem ilişkiye girdiğiniz günleri falan not edebiliyorsunuz ben memnun kaldım.

Günaydın herkese reglime 2 3 verirken gebelik testi yaptım negatif geldi geç yumurtlama imkanı da yok o yüzden canım Hali Hali Beni silebilirsin önümüzdeki ay siklusta tatilde olacam yumurtlama ile takip etmek istemiyorum artık önümüzdeki maçlara bakacaz Z zahrada canim testimin her halini birsuru efekt ile denedim ama maalesef yok yumurtlama öncesi hiç kafama takmamistim bu yüzden biraz üzüldüm ama nasip artık

Play store da takvimim diye bir uygulama var pembe papatya var. Onu indirin cok guzel bir uygulama. Orda hem yumurtlamamıştı gösterir hem ilişkiye girdiğiniz günleri falan not edebiliyorsunuz ben memnun kaldım.
Aaa ewet ben ilk hamileligimde indirmiştim unutmuşum çok tşk ederim

Bu topik bitsin takmışım hiçbir şeyi ya olur insallah birgun doktoruma gider gelirim aman ne bitmez listeymis😅

Çok teşekkür ederim canım Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 😊 Yok canım pek ağrım olmadı aslında. Hatta regl günümü mü şaşırdım acaba diye kontrol bile ettim. Ama benim regl olacağım gün karnım guruldar gazım olur, dün sabah kalktığımda da adet olmamıştım ama karnım baya gurulduyordu, dedim gün içerisinde adet olacağım herhalde. Sonra bekledim yok.
Neler yaptım peki?

Dün ku de boyleydi kuzum ama ovulasyon bitti nasıl takip edeceğim bilmiyorum yaaa ;/
Keşke burdaki hepimiz yakın olsak testlerimizi bile paylaşırdık 😢 neyse en azından piki gördün havuç ye avokado ye gerekli olan her şeyi yap 😂 her gün ilişki yap riske atmadan ne kadar daha pik gösterebilir ki sonuçta bugün yarın çatlar heralde :(

Benim arkadaş prezervatifle korunnduklari halde gebe kaldi lekelenmeleri olmuştu hatta regl olamadim die adet sökturucu kullanmıstı şuan 5 aylik oğlu var olabiliyo yani😁
Hobaaa... Teşekkür ederim bu arada.. Sabah beri eşimle yok, çok düşük ihtimal, bizi mi bulacak diye gezip duruyoruz :)) ilaç kullanmam ama sabahkiötest de negatif çıktı sökülürüm belki diye bekliyorum. 4 gün önce ağrısız akıntı başladı şaşırdım hem erken hem de hiç anlamadım diye. Kırmızıya dönmeden pıhtısız 4 gün çok uzun değil mi normal bir adet için?

Kız kalan olmuş ondan 😂😂
Ya onlar genellikle testle takip etmeyen, erken yumurtlaması olanlar bence. Doktorda bu ay bana testi önermiyorum kullanma, stres yaptırıyor dedi. Doğru aslında çok stres yapıyor insan. Yumurtlama günlerini yakaladım neden olmuyor diye

Back