tmm cnm :) ama henüz tam el atamadımm. bugün bebişin eşyalarını yıkıyorumm :)) dalin granürlü sabun almıştım çok hoşuma gitti kokusu ve de yumuşacık oldular.
merhaba..ılk defa gırıyorum foruma daha oncede takıp edıyordum ama ısten gucten hıc gırme fırsatım olmamıstı..herkese Allah kolaylık versın ılk etapta..agırlastık oldukca ve kalp carpıntılarıda cabası..Son adet tarıhım 7 ekım..ama ben 15 de dıgıtal hsg rontgenı cektırdım..ve kesınlıkle bu rontgenden sonra hamıle kaldım..doktorum son adet tarıhıme gore 14 temmuz da dogum yapacagımı soyluyor.artık son ay bebegın gelısımıne gore karar verecek sanırım tam dogum tarıhıne(benım ıcıme erken doguracagım doguyor ama :)hayırlısı artık)
lısteye benıde eklersenız sevınırım..ıyı aksamlar
kolay gelsin her şey hazırlanıyor ha yavaş yavaş :)) ben de nasıl yıkayacağımı bilmiyorum amway'in bebek deterjanını almayı düşünüyorum. sen elinde mi yıkadın tatlım olmadı ilkinde bende öyle yıkayayım tahriş olmasın bebişler :))
kızlar simdilik idare edin :) anca kımler eklenecek onu ayrıstırdım. en kısa zamanda ve genıs zamanda lısteyı gozden gecırıp duzenleyecegım...
rumuz:nefertiti_86 sat: 20ekim bdt:26temmuz ilk bebek cinsiyet :kız isim: melek naz yaş: 25 il:istanbul
doga88, sat:23 ekim yaş:24 cinsiyet erkek tahmini tarih:29.07 il:mersin
gamze__li sat: 27 Eylül bdt: 3 Temmuz yaş: 31 ilk gebeliğim cinsiyeti : kız Edirne
fame Tahmini doğum tarihi: 9 temmuz yaş: 31 cinsiyet: Erkek ilk bebek
bonbonsekerim SAT:11 EKİM TAHMİNİ DOĞUM :17 TEMMUZ CİNSİYET :ERKEK yaş :30 İLK BEBEĞİM ANKARA
nagehanmesut sat: 30 eylül bdt: 5 temmuz yaş: 29 ilk bebeğim erkek olucak
Minita İlk gebelik Sat 20 ekim Bdt 26 temmuz Yas 24 Oglusum
mehmetsym sat:27 eylul bdt:3 temmuz yas:23 ilk gebelıgım cınsıyetı kız izmir
asln Kaçıncı bebek :İki Sat: 1 Ekim B.D.T: 7 Temmuz Cinsiyet: kız Yaş: 33
iloSdemir ılk gebelık sat 13 ekım bdt 19 temmuz cınsıyet erkek kılo 79 sehır ızmır yas 29
biricik61 sat 25 eylül b.d.t 10 temmuz kilom 65 2. bebeğim cinsiyeti kız yaş 31 il:istanbul
sseycan sat:11.10 bdt:17.07 il :eskişehir cinsiyet:belli değil
oOPluieOo Sat: 15 ekim bdt: 22 temmuz yas: 20 İl: istanbul cinsiyet: erkek
LadySun sat 10 ekim 16-18 Temmuz doğum Azerbaycan, Bakü yaş 28 ilk bebek, kız bebek
derfik sat:5 ekim bdt:5 temmuz yaş:29 il:muğla cinsiyet:kız
fatobrs ilk bebek sat : 20 ekim bdt : 26 temmuz yaş : 26 il : bursa cinsiyet: erkek
ISHEN3581 Sat:24 Ekim bdt :30 Temmuz cinsiyeti = Erkek :) Şehir = İzmir
cena ilk bebek sat : 6 ekim bdt : 12 temmuz yaş : 27 il : istanbul cinsiyet: kız
peri_kry ilk bebek... yaş 22 cinsiyet erkek dgm:30 temmuz
aylaaksu ilk bebek yaş 28 şehir yalova sat 7 ekim bdt 13 temmuz cinsiyet erkek
fatmazra ilk bebek yaş 28 şehir sivas sat 4 ekim bdt 10 temmuz kilo 82 cinsiyet erkek
graca Sat: 15 Ekim BDT: 21 Temmuz Cinsiyet:Kız Kio:67 Şehir: İstanbul Yaş 33
temmuz2012 ilk bebek yaş 29 şehir istanbul sat 16 ekim bdt 22 temmuz cinsiyet erkek
karaki lk bebiş.10 ekim.20 temmuz. Erkek. İstanbul. 38
KremKaramela ilk bebeğim, cinsiyeti:erkek,sat:30 eylül, bdt:7 temmuz, kilo:55,yaş:28, şehir Karaman
merhaba arkadaşlar..ben de yeni üyeyim..
sat:1 ekim..
tahmini doğum tarihi:8 ekim
bebeğimin cinsiyet:i erkek..
kilom:60
hepimiz için kolay doğumlar diliyorum ve hayırlı evlatlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?