Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

iyi günler ev temizliğine gitmekteyim temiz terbtipli calısırım rahatlıkla guvenebılırsınız istanbul avrupa yakasında oturuyorum 05315505821 numaran ulasabılırsınız

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

haftada bir yarım gün gelecek yardımcı aranıyor.
Üsküdar bölgesinde ikamet ediliyor olması tercih nedenidir.
adresine iletişim bilgileri, talep edilen ücret, ikamet yeri gibi bilgileri mail atarsanız geri dönüş yapacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ....ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ...ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

tecrübeli ev temizlikçisiyım gündelik gitmekteyim. bahçelievlere yakın avcılar metrobüs durağının orada oturuyorum size gelebilirim.

Tecrubeli temizlikciyim itinalitemiz calisirim istanbul avrupa yakasina gitmekteyim ilgili ailelerden haber bekliyorum

Her türlü temizlik yapılır farkı fark etmek için yapmanız gereken tek şey bizi aramak
....

Eklentiler

• IMG_69593355793357.jpeg
    11,4 KB · Görüntüleme: 137
eşim ve ben öğretmeniz bir kızım var ayrıca hamileyim. bu yüzden temizlik falan yapamıyorum sil süpür haricinde.ayda bir tam gün gelecek yardımcı arıyorum ilgilenenler mesaj atabilir mi acil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…