Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

Merhabalar ben bursadan yaziyorum evli 2 cocuk annesiyim ev temizliyi icin ilgilenenler varsa bana ulasabilir

Ankara dikmen de oturuyorum işlerim den dolayı dikmene taşındım işimin biri memuriyeti dolayısıyla gidiyor ankara dışına bu civarda gidebilcegim düzenli temizlige yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum referans verebilirim 0545 327 53 85

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim.. ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Son düzenleyen: Moderatör:

Bayrampaşa civarında, metroya yakın yere, haftada 1 yarım gün gelecek, ütü vs. toparlayacak, ayda 1 gün de tam gün temizliği düzene oturtacak, titiz bir yardımcı hanım arıyorum, bildiğiniz tanıdığınız var mı kızlar???

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim .. ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ... ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ... acilllll hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba haftanın 3 veya 5günü gidebileceğim ev temizlik işi arıyorum .beykoz ,üsküdar,yeniköycivarı güvenilir bir aileyle uzun süre çalışmak isterim.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum… tecrübeliyim referanslarım var.. ihtiyacı olan ilgili güvenilir ailelerden acillll cevap bekliyorum

izmirde yardımcı arayanlar cuma cumartesı ve pazar ev temizliği için iş arıyorum ilgilenenler varsa özelden msj atabilirler diger günlerim dolu yarım gün tam gün farketmez ütü ve günlük çocuk bakımı içinde gelebilirim referans verilir,

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum… tecrübeliyim referanslarım var.. ihtiyacı olan ilgili güvenilir ailelerden acillll cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…