• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... acillllllllll ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Gündelik temizlik işi yapmaktayım 4 yıldır severek yapıyorum referanslarım iyidir görüşmek isterseniz ...

Ben izmir karşıyaka da oturuyorum haftanın 5-6 günü tam gün gelecek yardımcı bir bayan arıyorum hamileyim artık hiçbirşey yapamıyorum izmirde güvenilir işine Sadık birini arıyorjm

Tecrubeli temizlikciyim isimi hakkiyla yaparim temiz duzenli calisiyorum.gundelik temizlik isi ariyorum bos gunlerimi doldurmak icin haftada iki gunum bos .... telefon numaram

Bakın hanımlar bir kere yazdım bir daha yazayım sitenin adı Kadınlar Kulübü ama siteye kadın profiliyle erkeklerde üye olabiliyor, hadi onları yakalar yakalamaz atıyoruz ama site ziyaretçi olarakta dışardan okunabiliyor, burda rahatça telefon numaralarınızı paylaşıyorsunuz lakin bu hem yasak hem güvenliğiniz için sakıncalı.
Biri numaralarınızı kaydetse sizi taciz etse ne yapacaksınız? Hem burası kadın sitesi diye herkese nasıl güvenebilirsiniz? Siteye üye olurken bir kullanıcı adı bir mailden başka hiçbir bilgi olmuyor, sizi arayan kadın bile olsa sapkın, kötü niyetli olup olmadığını nerden bileceksiniz?
Hergün gazetelerden okumuyor musunuz insanların başına neler geliyor? Tamam ekmeğinizin derdindesiniz fakat birazda güvenliğinizi düşünün, site olarak şurda yazdığınız telefon numaralarıyla ilgili hiçbir mesuliyet kabul etmiyoruz bilginize...

Ayrıca yarın öbürgün yazdığınız bu numaralar aranır, rahatsız edilirseniz silin diye gelmeyin biz kaç kere sildik hala yazıyorsunuz, bundan sonra silmeyiz.

Son düzenleme:
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum… tecrübeliyim referanslarım var.. ihtiyacı olan ilgili güvenilir ailelerden acillll cevap bekliyorum

Merhabalar,

İzmir Bucada yaşıyorum,çalıştığım için ayda bir düzenli olarak evime gelicek temizlikçi bayan aramaktayım.Karşıklı memnuniyet ile bu işi düzene oturtmak istiyorum.:KK54:

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum… tecrübeliyim referanslarım var.. ihtiyacı olan ilgili güvenilir ailelerden acillll cevap bekliyorum

merhabalar ablam ve ben özellikle hafta sonları gidebileceğimiz temizlik işi arıyoruz Ankarada ikamet ediyoruz. Referans verebiliriz.ulaşmak için telefon numaram ...

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

Back