canım bahçelievlerde oturuyorum gelebilirmisnMerhaba,günlük temizlik işiniz özenli ve titiz olarak yapılır.Mesaj yoluyla ulaşırsanız dönüş yaparım.Teşekkür ederim.
Ben bahcesehir de yasiyorum ben de acil bi yardimci arıyorum...İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... 0539 347 06 21
il neresi accabaMerhaba,günlük temizlik işiniz özenli ve titiz olarak yapılır.Mesaj yoluyla ulaşırsanız dönüş yaparım.Teşekkür ederim.
merhaba canım hangi semtlere gidiyorsunMerhaba is buldunuzmu ? floryaya gelebilirmisiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba Büyükçekmece ve cıvarı ev işlerine gidilir , titiz ve özenliyim ihtiyacı olan bana ulaşsın lütfen.
İstanbul halkalı çevresi acillll hemen gidebilceğim gündelik temizlik işi arıyorum referans verebilirim 0539 347 0621
bahcesehire gelebilirmisiniz haftanin 6 gunuAblam ve ben gündelik temizlik işi arıyoruz Ankara 0543 226 13 08
Bahcesehire gelebilirmisinizMERABALAR istanbul avrupa yakası ev temizlik ütü günlük toplama detaylı temizlik işi arıyorum tecrübeli referanslıyım asla pişman olmassınız hesapta yokken ailenın tayini nedeniyle bi şekilde işsiz kaldım yardımcı olursanız sevınırım
Meraba bahcesehire geliyormusunuz ve ucretlendirmeniz nasil? Evim 2+1merhaba Büyükçekmece ve cıvarı ev işlerine gidilir , titiz ve özenliyim ihtiyacı olan bana ulaşsın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?