Temizlikçi ve Temizlik işi arayanlar buraya

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... 0539 347 06 21

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE YAPILIR ACİLLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM REFERANS VEREBİLİRİM ... 0539 347 06 21

istanbul bahçelievlerde oturuyorum ayda bikez gelecek ev temizliği yapacak güvenilir birini arıyorm .

canım bahçelievlerdeyim orya gelebiliyormusun.hangi semtdesin

Ben bahcesehir de yasiyorum ben de acil bi yardimci arıyorum...

acilllll

merhaba Büyükçekmece ve cıvarı ev işlerine gidilir , titiz ve özenliyim ihtiyacı olan bana ulaşsın lütfen.

Istanbul anadolu yakası Kadıköy ilçesi cevresinde ikamet etmekteyiz. Evimize temizliğe yardımcı bayan eleman aramaktayız. Ücret olarak en fazla 120 TL ayırabiliriz. Iki haftada bir geliyorsa daha da uygun olması gerekiyor cunku ev kirlenmiyor. Her geldiğinde dip köşe temizlik olmasını, bana bugun ne yapıyım diye sormamasını rica ediyorum. Gelecek olan kişi kendisini ayarlasın bu hafta bunu yaptım iki hafta sonra bunu yapacagım diyebilmeli. Atıyorum bir hafta buzdolabının içini temizliyorsa bir hafta gardrobımın içini temizlemeli. Ütü yapmalı. Oldukça titiz biz aileyiz. Evimiz yeni doğan bir bebeğimiz oldugu içim sigara içmeyenler ilk tercihimizdir. Lütfen mesaj atarak iletişime geçin

Haftanin 5 yada 6 gunu aile yanina ev isleri ve yemek yapabilecek bayan ariyoruz. Evimiz bahcesehirde ilgilenenler 05322080951 nolu telefondan bize ulasabilirler.

Bahcesehire gelebilirmisiniz

Acil ev islerine yardimci ariyorum bahcesehirde oturuyorum. Kalacak yeri olmayan dul bir bayanda olabilir. Dogru durust allah korkusu olan ailemizden biri olabilecek insan istiyorum. Haftanin 6 gunu yada yatili farketmez. Uzun soluklu ise ihtiyaci olan bayanlar arayabilir. 05322080951

Bahcesehirdeki evime haftada 1 gelmek suretiyle temizlikte iyi olan birini ariyorum hamile oldugum icin yapamiyorum eger memnun kalirsam surekli istiyorum ilgilenenler yazarsa sevinirim

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…