Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...
Ortakoy lotus evlerde haftada 3 gun temizlik icin gittigim aile yurt disina gidecek oldugundan yine haftada 2 ya da 3 gun calisabilecegim kendi evim gibi gorebilecegim guvenli bir ev arayisi icerisindeyim. Istediginiz taktirde referans verebilirim. Memnun kalacaginizi dusunuyorum. 0530 615 58 10numarasindan bana ulasabilirsiniz.Bende istanbul bahcesehir de yasiyorum haftada iki gün temizlik icin birini ariyorum pazartesi ve persembe..referans gösterebilenlerle çalışabilirim...işine özen gösteren mutlaka titiz olmali...para kısmı kolay yeterki güven sağlasin ve acele sisirme iş yapmasın...
merhabalar hangi gün düşünüyorsunuz acaba?Merhaba bayanlar, ben de Ankara/Eryaman'da her hafta yarım gün gelecek temizlikçi arıyorum. ilgilenenler mesaj atabilir mi?