Temizlik,titizlik

Benim anlamadığım birşey var duvar silmek nedir? Duvarları niye siliyorsunuz gerçekten bilmediğim için soruyorum. Silerken komple tavandan tabana kadar mı siliyorsunuz ? Kendi capimda temiz bir kadın olduğunu söyleyebilirim evim hep derli toplu düzenlidir ama daha hayatımda hiç duvar silmedim yani kirlenirse boyanıyor zaten niye siliyorsunuz

Benim bulunduğum yerin havası kirli bir senede duvarlar kararıyor ve dogalgazdan da is oluyor. İşte böyle durumlarda hersene boyatmak yerine duvar siliniyor.

Abarttığınızı düşünüyorum temizlik işini.
Tabiki temiz olalım ama herşey kararında güzel. Ben 6 senelik evliyim,7 seneye yelken açtık,daha tül ,halı yıkamış,koltuk silmiş değilim. Eve yardımcı alınca yapılıyor bu tip işler ki o bile her gelişinde bu işlerden birini yapıyor,hepsini birden yapmıyor,olması gerekende bu zaten. Yardımcı alamasaydımda kendimi paralamazdım,olduğu kadar yapar geçerdim.
Canımdan ,sağlığımdan önemli değil yani.
Benimde camaşırım çok çıkar ama günde 2-3 makine yıkanmaz yani. Suya yazık. Parasında değilim ama iki parça şey için çamaşır,bulaşık makinesini günde 3 kez çalıştırmak suyu israf etmekten başka birşey değil.
Bence kendinizi birazcık frenleyin.
Herşeyi geçtim bu kadar kimyasalla içiçe olmak,sürekli solumak sağlığınıza zarar.

Evimde 5 gun temizlikci var. Bu kadar is bizde bile yapilmaz.

Yazik gunah degil mi size? Enerjinizi buna harcayacaginiza cikin gezin eglenin cocuklarinizla.

Ayrica camasirsuyunu her yere kullanmayin oyle mutfak tezgahina falan. Camasir suyu asla arinmaz. Colugunuz cocugunuz var yazik gunah.

ALLAH baska dert vermesin :/

Utandım gibi bişi oldu şuan kendimden.. En son bu sabah eşim eve bi süpürge tut bugün karıncalar kapmış birer kırıntı gidiyor dedi boşver onlarda sebeplensin sevinsin yavrucaklar diyip gidip uyudum bu ara çok pis hissediyorum kendimi ama ne is yapacak vaktim ne halim var lohusayim ben bağanesi deyip salliyorum eskiden olsa cildirirdim çamaşır suyu dayanmazdi gerçi hala fırsat buldukça dibini buluyorum şişenin ama hergun hergun de canına yazık bacim.. Amaaaan sal gitsin ölmüyorum bak evcil karincalarim var benimde artık yaşayıp gidiyoruz..

Keşke yerinizde olsam. Ben hafta sonu o da evdeysek eşimle beraber yaparız temizlik ama camasir suyu kullanmadan. Yüzey temizleyicisi,yağ sokücü kullanarak. Supurge açtığım son tarih bat imla kapisir ki oglum 3 aylik. Eşim hafta sonları acar temizlik sonrasi. Vallahi keşke sizin gibi olabilseydim ya

süpürge yapın toz tehlikeli olabilir ama her gün silmenin hiçbir faydası yok ayrıca çocuklarınıza yazık, o kadar kimyasala maruz kalıyorlar. sizinki takıntı olmuş hem de çalışan kadınsınız nasıl yapıyorsunuz. boş vaktinizde oturun tv izleyin keyif yapın. bi ömür temizlikle mi geçecek.

ben o kadar üşengecim ki şu kendi kendine yeri süpüren irobot roomba süpürgeyi almak istiyorum işe giderken çalıştırırım o çalışır akşama kdr evi süpürür

evcil hayvan beslenen ev yeterince temiz olmaz, istediğiniz kadar temizleyin , bahçeli olsa anlardım ama. Benim evcil hayvanım yok ama saçım çok dökülebiliyor, dyson animal türbine süpürgem var çok memnunum, hayvanı olanların tüyü çok dökülüyor, emiş gücü çok kuvvetkli bir makine almalısınız yoksa tabi, dyson v.b ve bitkisel içerikli deterjanlar kullanın derim sık sık temizlik yaptığınız için, ayrıca enerjinize hayran kaldım, ben de çok titizim ama gece asla bir şey yapamam

Tesekkur ederim.hayvanlar melektir ya.cocuklar ne kadar masunsa hayvanlar da oyle masum
Hayvanlari o masum canlilari bu kadar sahiplendiginiz icin Allah razi olsun szden bende hayvanlari cok severim ama herkes sizin gibi yapamiyo maalesef bnde kedi besledim cok temiz di ama hastalandi öldu gene bi tane aldim ama besleyemedim ilk kedim gibi olmadi ve hp tuy dokuyordu bnde calisiyordum kumunu degstr onu yika yemegini falan yetisemedim yapamadim kolay kolay kimse sizin gibi bakamiyo helal olsun size

Okudukça içim açıldı ferahladım valla Ben de temizlik konusunda psikopatım galiba biraz her yer temiz düzenli olsun isterim ama asla bu kadarını da yapamam. Şimdi güzel enerjiniz var ama ilerde bu enerjiniz olmayacak ve temizlik yapamadıkça içiniz içinizi yiyecek. Bakınız anneannem. Temizlik yapıcam diye kadının sağlığı gitti. O kadar kimyasal çocuklara da zararlı hem. Azaltın biraz

ben o kadar üşengecim ki şu kendi kendine yeri süpüren irobot roomba süpürgeyi almak istiyorum işe giderken çalıştırırım o çalışır akşama kdr evi süpürür
Oyle bir tobot mu varmis?tam benlik:))calissin dursun.ayyyy bir de vileda yapani olsa daha ne isterimki.bulasik makinesinin robotik kollari olsa mesela mutfagin fotosunu yuklesek makineye .yikanan bulasiklari yerlerine yerlestirse.bilim adamlari cok calismali cokkkkj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…