Temizlik,titizlik

Canim ben hic duvar silmem.onu diyen ben degilim.o kadar da degil yani

Cevabiniz icin tesekkur ederim ama bu konuda ayni fikirde degilim sizinle.hayvan olan evin temiz olmayacagi konusunda

Tesekkur ederim

Canim cocuklarim fogdugunda ilk 4 ay ben de hic ama hic birsey yapamadim.oglum kolikti.sabahlara kadar aglardi.butun gece uykusuz kalirdim.kizim usluydu ama nede olsa bebek.bu sefer gunduz oglan uyurdu kiz uyanik.gunduzde kizla ilgilenirdim.uyku nedir bilmezdim.gunde eger 2 saat uyuyabiliyorsam o gun sansli gunum sayardim.cok zordu cokkkkk.ama simdi 3 yadindalar ve o hallerinden eser kalmadi.kendi kendilerine oynuyorlar.merak etne duzelecek

Teşekkür ederim iyi niyetiniz için. Canı sagolsun. Ama düzene girmesini isterim

Okurken yoruldum. Afakanlar bastı yeminle.
Ay çamaşır birikse ne olacak ölecekler mi sepette beklerken?
Kardeşim git tedavi ol hiç normal değilsin. Ömrünü temizliğe adamışsın. Hele işaretlediğim yerler çok uç. Bir de işe gidip geleceksiniz. Alıştırın kendinizi dinlenmeye canınıza yazık.

Benimde ayni sorun var,

Misafir gelmesini bile istemiyorum ev batar diye. Eger gelip giderlerse evi tumden temizliyorum.

Esim hafta sonlari kahvalti hazirlar ona bile sinirleniyorum evim batiyor diye.

Her gun yerleri siliyorum supuyorum. Bebegimin saclari dokuluyor ona bile takintim basladi. Supurup duruyorum.

Normal degil artik :/

Onlar göstermelik temizlik yapanlar işte dostlar alışverişte görsün hesabı görümcem öyleydi bı dönem hergun cam silermis deli gibi lojmandakiler ne temiz kadın dermiş

Öğretmenmişsiniz. Ne zaman kitap okuyorsunuz? Özellikle alanınızda çıkan kitapları, yenilikleri, materyalleri falan öğrenmek için? Hiç kendinizi geliştirdiğiniz zamanları yazmamışsınız. Olsaydı yazardınız diye düşünüyorum. Bir de bunların arasında şu kadar kitap okuyorum veya kursa gidiyorum gibi... ilginç geldi bana.

Yazdim canim.daha onceki sayfalarda var

Bir komşumuz vardı haftada bir cam siliyordu kalorifer peteklerinin altına kova koyup yakardı yünlerini küçük tüpte kaynatırdı kızlarıda aynı şekilde şimdi buzdolabının köpükleyip yıkardı özellikle mutfakta gideri olan evde otururlardı buzdolabını rahat rahat yıkamak için hatta bu halı döşeme yıkama makineleri falan yeni çıkmıştı adamın biri tanıtım için eve girdi aldı yün yastıkları sözde temizleyecek aldı torbaya koydu vakumlu kirini çekecek 1-3-5 kir çıkmadı adam şok oldu bilmiyor ki o yün kaynatılıyor

Yuh bu ne ya.bana o kadar da temizlik yapilir mi diyenler okusun:))bunun yaninda cok pasakli hissettim kendimi:))

halilari yikatmak disinda yazin bu temizligi bende yaparim.bence cogu kiside yapiyor.yani o kadar abartilacak bisey degil.tabi soyle bi istisna var calisma zamanlarinda yani kışin boyle yapamiyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…