- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa Nilim hayat bizi nerelere getirdi dimi? Keşke o eski günlere geri dönsek söz hiç şikayet etmicem.Bildirim gelince nasıl duygulandım, eskilere gittim. Eskiden tek derdim evim toplu olsun düzenli olsun nasıl da uğraşmışım evim için. Işte hayat
Bu grubun 3ü acilsa belki gene aktif olurYaaaa Nilim hayat bizi nerelere getirdi dimi? Keşke o eski günlere geri dönsek söz hiç şikayet etmicem.
Yaaa nazım sen burda miydin. Artık girmiyorsun sanıyordum.Yaaaa Nilim hayat bizi nerelere getirdi dimi? Keşke o eski günlere geri dönsek söz hiç şikayet etmicem.
Dün öyle bir bakayım dedim nilim ama hiç bir şeyin eski tadı tuzu yokYaaa nazım sen burda miydin. Artık girmiyorsun sanıyordum.
Keskeeee geri dönsek tek derdim evimin temizliği olsaydı. Nasıl yürek yakıyor surda ki eski gunlerim. Ahh o eski nil nerde ahhh
Ne kadar gereksiz şeylere üzülmüşüm nasıl gereksiz şeyleri dert etmişim meğer
Ben kendi adıma konuşayım aktif olacağını sanmıyorum, ojadar kalabalık okadar aktif bir gruptu ki herkes nereye dağıldı birden bire hiç anlamadıkBu grubun 3ü acilsa belki gene aktif olur
Yemin ederim gözlerim dolduDün öyle bir bakayım dedim nilim ama hiç bir şeyin eski tadı tuzu yok
Kim demiş kalmadı gelsene sayfayaSevgili Günlük..
Biliyorum eskilerden kimse kalmadı, yeniler de beni tanımıyorlar. O yüzden seninle başbaşa kaldık yeniden..
Çok ama çok fena haldeyim. Elimi hiç bir yere atasım gelmiyor. Yeniden yardımına ihtiyacım var senin anlayacağın.
Bugün benimle beraber olur musun?
- Çamaşırlar yıkanıp kurutulacak
- Dolap içleri yerleştirilecek
- Okuduğum kitap bitirilecek
- Bulaşık makinesi boşaltılıp yerleştirilecek
- Şükredilecek
senin grupta uzun süreli kalamadım biliyorsun.:)Kim demiş kalmadı gelsene sayfaya
Bende sizi takipte olacagım belki bana da bi ilham olur su günlerde..Sevgili Günlük..
Biliyorum eskilerden kimse kalmadı, yeniler de beni tanımıyorlar. O yüzden seninle başbaşa kaldık yeniden..
Çok ama çok fena haldeyim. Elimi hiç bir yere atasım gelmiyor. Yeniden yardımına ihtiyacım var senin anlayacağın.
Bugün benimle beraber olur musun?
- Çamaşırlar yıkanıp kurutulacak
- Dolap içleri yerleştirilecek
- Okuduğum kitap bitirilecek
- Bulaşık makinesi boşaltılıp yerleştirilecek
- Şükredilecek