- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Yarın başlayalım mı ?Merhabalar,
Eğer başlayacaksınız ben de varımm
Çalışıyor musun ev hanımı mısın? Saatlerimiz uyarsa birlikte yaparız işleri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın başlayalım mı ?Merhabalar,
Eğer başlayacaksınız ben de varımm
BaslayalimYarın başlayalım mı ?
Çalışıyor musun ev hanımı mısın? Saatlerimiz uyarsa birlikte yaparız işleri?
Ev hanimiyim ben de çocuklarla zorlanıyorum ama belki birbirimize destek olursak daha bir hevesle yaparım.Baslayalim
Çalışıyorum ama evdeyim, gündüz fırsat buldukça temizliği hallederim diyorum, sen çalışıyor musun?
Allah bağışlasınEv hanimiyim ben de çocuklarla zorlanıyorum ama belki birbirimize destek olursak daha bir hevesle yaparım.
GünaydınAllah bağışlasın
Bence üstesinden geliriz bu işin :)
O zaman sabah ilk iş günlük yapılacaklar listesi paylaşalım. Görevleri tamamladikca buradan birbirimize bildirim yaparız.
Günaydın :) nasılsınn NurGünaydın
Canım bugün başlayabildin mi?Günaydın
Bugün tuvalet ve lavobalari iyice derinlemesine temizlemek istiyorum. Daha fırsatım olmadı.Canım bugün başlayabildin mi?
Benim şu an süpürge, toz alma ve yemek kaldı. İşten ve oglandan fırsat buldukça hallettim.
Ben döktüm cifi çamaşır suyunu, onları beklerken diğer işleri hallettim.Bugün tuvalet ve lavobalari iyice derinlemesine temizlemek istiyorum. Daha fırsatım olmadı.
Su saate kadar yaptıklarım : katladigim çamaşırları yerine yerleştirdim
Ben bugün için şöyle bir liste yaptım,
Önce mutfak ve banyo temizlenecek.
İki posta çamaşır yıkanacak.
Kıyafetler katlanıp yerleştirilecek.
Salon toplanacak.
Süpürge açılacak.
Salonun tozu alınacak.
Akşam yemeği hazırlanacak.
Bugün eğer işlerden vakit kalırsa mutfaga biraz detaylı girmeye başlarım diye düşünüyorum.
Şu evde bir günüm olmadı ki sıfır camasirla geçsinBen bunu yeni gördüm neden ki ama ya
Ben de senin listende ilerleyeyim o zaman.
Çamaşırim yok yine ki dün hepsini yıkayıp katladım bugün yerine yerleştirdim.
Lavabo içinde önceleri aksam uyumadan yapardım. Her gün.
Son zamanlarda üzerimde bir halsizlik bitkinlik var
3 gün oldu daha temizleyemedim.
Hem ev işi hem çalışma hayatı. Alkışlanacak kadinlardansiniz valla ne diyeyim.Şu evde bir günüm olmadı ki sıfır camasirla geçsin
Bende de haftanın ilk günleri çok enerji oluyor artık cumaya doğru öğle yemeği yesem sukerdiyorum.
Şimdi işe döneceğim, inşallah bir iki saate bitirebilirsem salona devam edeceğim
Çok teşekkür ederim vallahi çok mahcup oldumHem ev işi hem çalışma hayatı. Alkışlanacak kadinlardansiniz valla ne diyeyim.
Yas kaç? Çocuk kaç tane?
Allah bağışlasın . Ben şimdi lavabolara geçiyorum . Cocuklar kendi halinde takilmisken firsat bu fırsat. Aksama doğru da süpürüp silip yemeği de ocağa koyup noktalicam bugünü.Çok teşekkür ederim vallahi çok mahcup oldum
Ama maalesef ikisi bir arada gitmiyor, yani aslında zorlasam gider de işte ipin ucu kaçtı mı gidiyor
26 yaşındayım, bir tane bebeğim var üç aylık
Tabiki de eveti p e k gunaydinn, bugün devam ediyor muyuz