- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o siralardz salakligima doymuyordum resmen:))Esra bunlar olurken sen nerdeydin? Ben sahsen tanimadigim kadinin yanindan ayrilmam ki sana 2. Gelisiymis. Hem kadini kontrol amacli hemde iyi yapiyo mi diye bakarim.
Yok hayir ben oyle bir sey gormedim daha once.Yaptiklari cok ayip hamile halinizle dusunceli olmalari gerekiyor.
Banada gecen haftalarda temizlik sirketinden bir hanim geldi.ama sirket bir zarf yollamis ve icinde sirketten bagimsiz bir sekilde temzilik elemanlariyla anlasmamiz halinde yasal islem baslatilacaktir tarzinda seyler yaziyordu.size boyle bir zarf gonderilmedimi?
Zor durumda olup hak etmedigini dusundugum parayi almasina kizsam da vicdanim su an tutuyor beni de.Çok haklisiniz ya resmen ayıp etmişler.sirkete sikayet edin diyemem yine de ,işinden olur ,aslında bunu hak ediyor ama çocuklarına da acirim.cok da fark yokmuş fiyat olarak, şirketi çağırın bundan sonra
Bu anlattıklarının doğru olduğuna eminmisiniz peki ?Zor durumda olup hak etmedigini dusundugum parayi almasina kizsam da vicdanim su an tutuyor beni de.
Iki kizi boşanmış, biri sığınma evindeymis. Damadi bunlari tehdit ediyormus falan cok korkunc seyler anlatti.
Bu duyduklarim engel oluyor dogrudan sirketi arayıp sikayet etmeme.
Ama beni arayacağını soyledi, o zaman soyleyecegim bir daha arama begenmedim yaptigin isi diye.
Tabiki yüzde yüz emin olamam.Bu anlattıklarının doğru olduğuna eminmisiniz peki ?
Orası öyle tabi . Ama söylemeyince de yapmıyorlarAma insan duşu da yıka diye tembih edemiyor zira temizlikçi geldi ise duşu da yıkaması lazım
Tamamen kaçmışlar işten
Oooo bu da cok fenaymis.zaten artik bu bayanlara is begendiremiyorsun.ay evin buyuk vay camin cok.ya 3+1 iste.
su zamanda hangi mastir sahibi gunluk 150 tl aliyor
iyice kalkmis bi taraflari.son gelen bana diyor ki;ben cam silerken sen bos bos oturma.kapilarida sen sil ki cabuk bitsin.he dedim baska.benim gittigim yerlerde oyle diyor.
sana kadin coksa banada musteri cok dedi.kendi kendine saydirdi.
en son ben;senin calismaya niyetin yok heralde dedim.gitti...ohhh kendim yaptim sanki ne
Oyy sizinki daha da kotuymus hicbir seye elini surmemis demek ki.Haklısınız aman hakkıyla iş yapmayan çok ..
Bende taşınmadan önce bos evi temizlesin diye bir abla çağırdık tabiki biz yoktuk evde, ne yapmış cok merak ettim bomboş evde, bizden önce oturan kisinin bütün pisliği duruyordu belki oda cikacam diye yapmadı ama gelen hanım da elini sürmemiş 2 yaşında cocukla hepsini yeniden yaptım, tabiki camları silmedim kadinida anladım 5.kat hadi onu silmesin dedim, mutfak dolaplarınin dışında hep yağ vardi hadi onuda çıkaramadı dedim ama banyo ya insan hiçbir yeri yapmamışsın banyoyi yapar iki banyo var ikisininde duşakabinleri berbatti 130 tl verdik, ama ben ayni işi yaptım elbette zordur başkasının işini yapmak ama para alıyorsun yapmamak neden...
Kul hakki denilen birşey var sen eve gelip aksama kadar bos boş durup para alırsan nasil rahat edeceksin diye sorarlar insana
paranla rezil ediyorlar.Oooo bu da cok fenaymis.
Benimkiler de sürekli yaptiklari isi ovduler ben de gercek sanmisim belli ki :)
Salonun piril piril oldu, oturma odan hariks gorunuyor gonul rahatligiyla kullan her yeri vs.
Yaptigi daha dogrusu yapmadığı isi satiyor bana.
Gordum arkalarindan ne kadar harika oldugunu her yerin.
ArayamadimAhh Can'ım benim ,damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış... Neredeyse aynı durumdayız,ben de daha bugün gelen yardımcıdan muzdaribim önceleri işini çok beğeniyordum güzelce yapıyordu eli biraz ağır olsa da ... 15 günde bir alıyorum mutlaka ne zamandır son Zaman'larda biraz savsakladığını düşünsem de kafası dağınıktır vs diyip geçiştiriyordum (ben de aynen senin gibi beğenmediğim yer söyleyemem bir şey diyemem utanırım,niyeyse!!! ) bugün dışarı çıktım nasılsa alıştık diye .eve geldim acayip moralim bozuldu bu hafta camları silmene gerek yok demiştim ama mutfak dolaplarını vs silmesi gerekiyordu inan ki günlük benim yaptığım işten fazlasını yapmamış sadece silip süpürme yani kapılar filan normal halinden bile kirli üstelik tam gün parası vermeme rağmen !! Ben de kendime çok kızdım aptal gibi hissettim biz böyle parasını verdiğimiz halde söylemeye utanıyorken insanlar Nasıl utanmıyor ya Nasıl işlerini savsaklayabiliyorlar. Çok ilginç gerçekten seni de çok çok iyi anlıyorum farketmişsindir ben de hamileyim :) kara kara düşünüyorum şimdi ,kendim yapabilir miyim bilmiyorum ama sen ara hadlerini bildir de benim de içim rahatlasın :)
Ben onceki yaptigi işe aldanmisim cunku o zaman gercekten temizdi.paranla rezil ediyorlar.
bende hic mudahale etmem ama basta titiz oldugumu soylerim.az olsun ama temiz olsun derim.
Canım mesele de bu aslında ,biz evimize misafir geliyormuş gibi oturtup çay kahvaltı ikram etmemiz yanlışmış,hep böyle acındırma politikaları falan yumuşak yüzünü bulmaya çalışıyorlar ,mesafeli ve katı olmak gerek onu anladım,banane onun özel hayatından dimi,ama biz safız bide oturup dert dinliyoruz neyse yalnız değilmişimZor durumda olup hak etmedigini dusundugum parayi almasina kizsam da vicdanim su an tutuyor beni de.
Iki kizi boşanmış, biri sığınma evindeymis. Damadi bunlari tehdit ediyormus falan cok korkunc seyler anlatti.
Bu duyduklarim engel oluyor dogrudan sirketi arayıp sikayet etmeme.
Ama beni arayacağını soyledi, o zaman soyleyecegim bir daha arama begenmedim yaptigin isi diye.