Temizlik,titizlik

Yok canim ya.ben hic oyle bazayi falan dokup silip duzenleyemem.sadece yazlik ve kisliklari kaldirirken senede 1 defa.ablan iyice ucmus

:))hamileyken ben de kullanmadim hic camasir suyu.geleyim canim.tabiiki yardim ederim.bebegini saglikla al kucagina insallah

Yok canim ya.ben hic oyle bazayi falan dokup silip duzenleyemem.sadece yazlik ve kisliklari kaldirirken senede 1 defa.ablan iyice ucmus

ablam zaten fenaydı o konularda şimdi daha beter oldu, görümceleri günde dört defa tuvalet banyo yıkıyor aynı apartmanda oturuyorlardı bi ara iyice gazlıyorlardı birbirlerini. şimdi başka şehre taşındı. azalarak bitmesini umuyoruz

Kimyasallar konusunda haklisiniz dogru soze ne denir.huy meselesi iste birakamiyorum(ay sanki bagimli gibi konustum)kullanirim ama az az dokerim.bir camasir suyu uzun sure gider.cocuklarina hic engel olmam.biraz oncede yazdim.sokaklarda yerlerde surunurler.nerde bir kedi kopek gorseler kucaklar severler.bu konuda fazla relax bir anneyim.ama ev temiz olmali iste bilmiyorum niye

Aslinda daha once yazmistim.evime kim gelirse gelsin cocuklu ya da cocuksuz hic farketmez rahat etmelidir.ozellikle cocuklara hersey serbest.dikerler sacarlar hiccccccc ama hiccccccc problem degildir.oyle evine kimseyi istemeyen misafir gidince deli gibi temizlik yapip heryeri bastan silip supuren biri degilim.ne bileyim benimkisi garip bir huy.yani evimde heryer her an hijyen ve temiz olmali.bir de bu isleri surekli yapinca temizlemesi daha kolay ve cabuk oluyor.ipin ucunu kacirmak istemiyorum yani.mesela tozlu bir yeri silerken atiyorum 2 kere silmek gerekiyorsa hergun toz alinca soyle bir bez gezdirmek yeterli oluyor

eviniz kesin bal dök yala kıvamındadır sanırım biraz mükemmelliyetçilik de var sizde.
o zaman kendinizi o konuda telkin edin "evim gayet temiz, fazlasına gerek yok" diye. ufak ufak adımlarla.

Senin isin iyiymis bulmussun hamarat kocayi..
Boyle adam bi bana denk gelmiyor maalesef..

Valla bu kadarı fazla, kendinize yazık, dünyaya sadece koştur koştur temizlik, yemek, iş güç için mi geldiniz?
Ben bir gün yapıyorum bir gün yapmıyorum, ki yaptığımda da her yeri birden temizlemiyorum. Kendimle vakit geçirmem, düşünmem, okumam gerek der dururum. Hayata temizlik için gelmedik

Kanserin asil sebeplerinden biri de su insanlarimizin cok hevesle kullandiklari sampuanlar deterjanlar..
Bunlar bir numarali kanser yapan seyler..
Ama ne yazikki tv lerde haril haril bunlarin reklamlari yapiliyor yok su sampuan bu kadr az kepek yapiyo yok su deterjan soyle guzel..
Yok yumusatici cok guzel.koku veriyor..
Kusura bakmasinlar da bunlar insanlarin bedenini zehirlemekten baska bisey yapmiyor..
Ama maalesef kullnaiyoruz..
Ben bir ara sabun kullaniyordum..
17 senedir sampuan kullanmam ..
Zeytinyagli sabun kullaniyorum dogal organik..
Saclarim yumusacik..
Bir p.f doktorun yaptigi aciklamada..
Kullandigimiz o sampuanlarin kimyasal atigini gidermemiz icin 2 ton kullnsak yinede gecmiyormus o atik kimyasal madde..
Daha neler nerl..
Ayrica o sampuanlar unutkanlikta yapiyor..
Erkek cocuklarinda kisirlikta..
Yani bunlari tv de aciklarlar mi??
Aciklasalr kim para kazanacak..

Aynen oyle dunya ekonomisi nerdeyse temizlik maddeleri uzerinden dönuyor

Ben elimden geldigince bitkisel ve cevre dostu urunler kullaniyorum , temizlikte arap sabunu ve sirke , buharla temizlik , bulasikta frosch ve camasirda friendly
Yumisatici da frosch var evde ama sadece coraplara koyarim cok sertlestigi icin corap

Cocuklara parabensiz sampuan kullaniyorum , kendime ise bitkisel
Yani hayatimin her alaninda min.kimyasal kullanmaya devam ediyorum
Hem cevre hem sagligimiz icin öldürücü etkisi var kimyasallarin

Valla kedim var. Sen pissen evde kedi olsa da olmasa da pis oluyor. Temizlik yapmaya usenen insanlar da evde ki evcillere camur atmaya cok merakli oluyor. Kedisi olmayip evi benim evimin onda biri kadar temiz olmayan cok gordum.

böyle uzun yazınca imrendim size ama sonra geçti isteğim
bugun evi süpürdüm sildim yemek yaptım sabah mutfagı temizledim öğlen yemeği bulasıkları duruyor valla toz alcam ütü yapcam ama ne zaman canım isterse kahve yaptım oğlumun leptopunu actım geldim sizin yanınıza onumde kahve elimde sıgara ole bakınıyorum yazılanlara
sizinki hastalık bence arkadaşım bu kadar olmaz psikiyatriden yardım alın okb olmayın sonra
inanın değmiyor hayat bu kadar yorulmaya

mom's green markasını şiddetle öneriyorum bugüne kadar denediklerimin en iyisi en içime sineni
şampuanına, yüz yıkama jeline, kremine kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…