Temizlik,titizlik

arkadasim canini sokakta mi buldun kendine kastin mi var hayir azcik toz olsa nolcak mikroptan ölmez insan kloraktan ölür.. bende oyleydim sabah aksam durmadan temizlik yapiodum simdi bel fitigim bilegimde sikisma boynumda fitik deterjanlara karsi egzema oldu. hala yapiom ama o kadar degil. degmezz kendine ugras bul. bunlar hep bos oturmaktan. opsesif komposif bozuklugun var. acil destek alman lazim

Iyi hos diyonda tatlim.. bulasik makinasi dolarsa calisir yani, her gun calistirmayin demek garip.. her gun doluyosa her gun calisir..6 kisilik aile ile 2 kisilik ailenin bulasigi farklidir tabii..kirliyse camasir makinayi doldurup calistirirsin.. bunlar ekstra bisey degilki gerekli seyler.

Kadın dolu makine açmıyomuş 2-3 parça şeyi atıp yıkıyomuş
Dolmasını beklemeden açıyomuş günde 2-3 sefer bulaşık makinesi mi açılır normalde?

Konu sahibi ben su saydigin islerin dortte birini gelen kadinlara yaptirmaya calisinca "oo abla sen de cok sey istiyorsun" deyip kaciyorlar :) sen ne yapiyorsun yahu zehirlenirsin.. yazik hangi hali senin ellerinden daha degerli, birak kirli kalsin..

Diger bir konu da kedi evi pisletmez, kokutmaz hatta kediniz kisa tuylu ise benimki gibi ortada tuy falan da goremezsiniz ki ben her gun supurmuyorum evi.. benim saclarim daha fazla yerde.. temizlik ile kedinin bir alakasi yok yani..

Eger evdeysem bende her gun supurge tutarim genelde... cocuklar kirletiyo ekmek kirinti olunca mecburen..

evet haklısınız çocuklar kirletiyor ama bi ortası olmalı derim çok temizlik de çocukları alerjik hastalıklara duyarlaştırıyor. benim annem de ananem de ultra titizdir ben bebekken her gün kloraklarla silinirmiş yerler vs şu an polene ona buna alerjim var hep.

yani dediğim gibi orta karar olmak lazım ben çocuğum olunca öyle yapacağım en azından.

Kediyle ne alakası var annemde çok titiz bir kadın evimizde her zaman hayvan vardı kedi kuş köpek hayvanlara iyi bakıldığı sürece pis olmazlar helede kediler kadar temiz hayvanlardan bahsediyoruz
Tabiiki de çok temiz ve tatlılar.Bizde bir ara 2 tane beslemiştik. Ama konu sahibinin durumu anormal olduğundan dolayı tüy dökme dönemlerini nasıl karşılıyor diye düşünülmüş olabilir.

obsessive compulsive cleaners diye bi program var.

ne kadar pislikle yaşayan gayet sağlıklı insanlar var onları görün de boşuna uğraştığınızı anlayın derim.

Ben dolu makinayi calistirmayin diye birsey yazmadim , yanlis anlamissiniz tum yazdiklarimi
3 parca koyup bulasik makinasi calistiriyormus ayni sekilde 3 parca ile camasir makinasi calistiriyormus

O da abarti.. temiZlik duzen guzel ama o kadar camasir suyu filan bende karsiyim..gerek yok cunku.. bide pis kokuyo bence..

Ben de burdan görüp çamaşır suyunu mutfağa hiç sokmuyorum artık. Yalnız wcde de kullanmayın diyenler olmuş. Neyle temizliycez peki? Banyo temizlik ürünleri çamasır suyu katkılı oluyo genelde

Bu arada benim annem de çamaşır suyundan ellerinin derileri dökülen bi kadındı. Şimdilerde bıraktı o kadarını ve neyle heba etmişim kendimi der. Bende şu an alerjik astım var perişan oluyorum bahar aylarında. Kendinize acımıyosanız cocuklarınıza acıyın I izmirimizmir

Cok titiz annelerin cocuklari genelde alerjik olur bide bagisiklik sistemleri dusuktur daha kolay hasta olurlar
2 tane cocugum var biri daha 8 aylik , burda anlatilanlarin onda birini yapmam
Evi de arap sabunu ve sirkeyle temizletirim birde buhar makinasi..
Cok sukur gayet saglikli yasiyoruz :)

yavrum senin faturalar ne alemde yemeyip icmeyip gezmeyip coxuklarinla vakit gecirmeyip parayi deterjana faturalara mi yatirion anlamadim. hadi onu gectim 5 seneye kalmaz kalan parayi hastanelere yatirirsin. hos biz ne desek bos arkadas takintili suanda eminim evi kaldirmistir . icini yiyo cunku hayir o degilde sana misafir gelen de rahat edemez be yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…